czaki263: attól hogy nem tudsz értelmezni szöveget még nem én nem tudom eldönteni mit akarok :DD?D:?:_D?S
2600król volt szó ne i5 és a használt árak néztem tudom hogy gyenge felfogásod de na. Azért 2.ban tanítanak olvasni.
2. a "kb egy szint" nem ugyan az mint az egyenlő
3. én nem védem az amd-t csak le írtam hogy a procit + lapot miben szarrá lehet húzni a processzort 40 ezerbe vettem fel tudod fogni vagy kötekedsz még? 8-)
4. nem vagyok amd fan tegnap még intelem volt meg az is lesz mivel ott csücsül a szekrényemben Ascrock z77 fatality professional alaplap amibe jön november elején a 2600k mostanit eladtam mert picit antituningos volt és most egy kitesztelt példányt vettem de csak novemberben lesz eladó mikor platformot vált a gazdája (2011_v3) ennyit az amd fanságomról ;)
Én néztem a Tibi kolléga tesztjeit, de a két CPU nem azonos órajelen ment az AMD 5000-5200MHZ-n az I7 meg 4500 Mhz-n ha jól emlékszem és az I7 még így is több FPS-t produkált mind az AMD. Innentől meg nincs mit magyarázni szerintem. 😀
Ui.: Hozzá tenném közel 20 évig használtam AMD-t!!! Tehát nem vagyok elfogult egyikkel szemben sem!
- ezt irtad pár hozzászólással lejjebb. Ezt meg most:
ahhoz képest 4,5g mellett ott van a seggébe az fx úgy hogy neki gtx 970 van ami eleve magasabb fps tudd produkálni.
Megkaptad a tesztet, sokkal jobb lett mint az Fx-ed, most akkor mit szólsz hozzá? Az árakkal sem vagy tisztában, mivel az is átlett rágva már többször itt, hogy egy i5-ös konfigot ugyanannyi pénzből kilehet hozni mint egy fx-eset. Még mielőtt belém állnának az amd-sek, semmi bajom vele, nekem is volt amd-m, csak már lejárt az ideje, elavult lett nagyon, gyenge, nincs újitás és a Zen-ről nemtud senki semmit, hogy milyen erős lesz, de már most kapaszkodnak bele egyesek. Ha versenyképes lesz az Intellel, akkor az elsők között leszek aki gratulál az amd-nek és örülni fogok neki.
Ha már úgy is annyira belemerültünk a farokméregetésbe... Bf4 nektek ugyan megvan e? Multiról csinálhatnánk egy rövidke videót, akár telefonnal, lényeg hogy az FPS látszódjon. Nem kell a 4K60FPS képminőség... 😜
A legdurvább agyon húzott több processzoros munkaállomás sem tudna értékelhető sebességet produkálni valós idejű renderelésben ekkora felbontás mellett. (Mint ahogy el is tart egy jóideig a filmek renderelése)
Nyilván nem kell játékokban 23fps el szenvedni egy 8320al. i7el szintúgy nem.
renderelést hagyjuk ott kikapnának az i5 procik mert azok 8 szálon is képesek számolni a tomb raider meg az 1 szálas teljesítményt helyezi előnyben ahhoz képest hogy haswell-t mennyire reklámozták 1 szálon bika ahhoz képest 4,5g mellett ott van a seggébe az fx úgy hogy neki gtx 970 van ami eleve magasabb fps tudd produkálni.
De most ha azt nézem 40 vettem a proci + lapot hűtés 8k volt ( ezt még az i7hez vettem)
A 2600k eleve 38-40k + lap mellé ebbe lehet vitatkozni én mondok 20 ezret tudom van 15 körül p67 is de az már ezer éves cucc egy z68 azért dukál mellé na.akkor az kb 58k + itt is a hűtés 8k
40 ezer vs 58 és kb 80 wattal eszik többet a gép 4,5ghz az fx rendszerem mint a 2600k-s ami alapon ment de ez terhelés mellett van ez a 80 watt mikor játszok nem netezés.
Most az nem mondom hogy jobb az fx mint 2600k mert kb szerintem ha jobb is az fx nem mindenhol de 4,5 körül 2600k szintet hozza néhol többet néhol kevesebbet ahol jobban van optimalizálva több szálra a játék ott egyértelműen az fx nyer.
1080p, Dx11 minden bekapcsolva kivetel a vsync es minden maxra huzva..
Nem tunik tul soknak azert tobbre szamitottam, de azert nyomhatna valaki tesztet ilyen beallitasokkal is csak a viszonyitas kedveert.. 😀
Most szedtem le a jatekot meg semmit nem jatszottam vele, eddig kimaradt nem erdekelt, de szerintem most, ha mar fel van rakva adok neki egy eselyt.. Grafika eleg szepnek tunik igy elso ranezesre remelem a jatek is jo lesz.. 😀
Most komolyan srácok a Tomb Raider benchmarkjával hasonlítgatjátok össze a procikat ? 😃
Összevissza szórja az Fps-t főleg a minimumot így köszönő viszonyban nincsenek egymással az eredmények, komolytalan az egész téma amibe belekezdtetek. Köztudottan dob az Fx-ek teljesítményén a Dx12, előbb DX11-ben is csináljatok egy benchmarkot utána 12-vel és a kettő értékéből vonjatok egy átlagot, úgy talán reálisabb az eredmény. ( De így is hülyeség 1 játék alapján megítélni a dolgokat )
Nem bizonyít semmit? Miért ne bizonyítana?...Pont, hogy az ér valamit és nem a mindenféle összeszedett belinkelgetett tesztek.
Egyébként tezsteket lehet összeszedi olyant is, hogy az AMD jöjjön ki előnyösen de lehet fordítva is. Sőt találsz olyant is ahol az i3 erősebb az i7-nél. Vagy oylant is találtam ahol a 2. generációs i7 és a 6. generációs i7 között 5-10 fps különbség van. Akkor ezek a tesztek gondolom mind mérvadóak egy vásárlás előtt.
Nem akarok én vitázni csak sokan neki estek Tibinek mikor a saját tesztjét belinkeli és erre mindenki lehülyézi, eltereli a szót de egy saját tesztet nem mutat egyikőtök sem. Ő próbálta az AMD-ből is a legerősebbet és volt nála i7 ből is egy elég erős példány és szerintem mikor azt mondja, hogy jó az Intel de nem annyival amennyivel drágább akkor én azért csak-csak elgondolkodnék rajta.
Egyébként Pixx írta neked az óvodát.
További szép estét.
Egyébként ezt az amd "melegedik" hülyeséget jobb ha be fejezitek mert szánalmas ugyanazzal a hűtéssel a 8320 4,5ghz-n gta 5 alatt 51 fokig melegedett. 2600k ALAPON 57fok és akkor ez amd melegszik?😊 Nah ez is megdőlt paszta mx4 még mindig mint az i7en meg a hűtés is. Én nem is értem ezt az amd melegszik téma honnan jött szerintem az ótvar ref coolerből
Star Cruiser: Látom neked a világ két felé szakad... Vannak az AMD fanok( a te ősi ellenségeid) és az Intel fanok. Ilyenkor gondolom azt, hogy valami nincs rendben a buksiban.
A vicsorgást meg nem értem mire mondod...Szerintem pont te vagy az aki felszívja magát és habzószájjal harapod tibi vagy most pont az én torkomat.
Lefuttatnad ezt a tesztet az I5-os konfiggal?
1080p mindent maxon es bekapcsolva csak a vsync off.
Csak kivancsi vagyok, hogy muszikal az a proci. 😀
Lassan lejon nekem is azt meglesem en is.. Jaa es, ha lehet minden alap orajelen pls vagy proci max 4ghz-en.
koszi! 😀
zsoltdeak17:
Köszönöm. Rákerestem és van mérete a telepítőnek is.Helyet kell még csinálnom azon meghajtón amire letöltök, na meg nem akarom a netet megfogni estére letöltéssel. De holnap amikor tétlen állapotban hagyom a gépet elindítom a letöltést.Reggeltől estig csak lejön. (Napközben a mostani időkben nem nagyon vagyok gép illetve net közelben.)
itt az új ahogyan mondtam zsolti dobj már te is 1-et kíváncsi vagyok erre. bár szerintem még így is vga limit van szerintem a felbontást 720p-re kéne dobni...
A személyeskedést mellőzzétek!
Amúgy mióta mérvadó egy olyan teszt, ahol erős befolyásoló tényező a VGA?
2600król volt szó ne i5 és a használt árak néztem tudom hogy gyenge felfogásod de na. Azért 2.ban tanítanak olvasni.
2. a "kb egy szint" nem ugyan az mint az egyenlő
3. én nem védem az amd-t csak le írtam hogy a procit + lapot miben szarrá lehet húzni a processzort 40 ezerbe vettem fel tudod fogni vagy kötekedsz még? 8-)
4. nem vagyok amd fan tegnap még intelem volt meg az is lesz mivel ott csücsül a szekrényemben Ascrock z77 fatality professional alaplap amibe jön november elején a 2600k mostanit eladtam mert picit antituningos volt és most egy kitesztelt példányt vettem de csak novemberben lesz eladó mikor platformot vált a gazdája (2011_v3) ennyit az amd fanságomról ;)
Én néztem a Tibi kolléga tesztjeit, de a két CPU nem azonos órajelen ment az AMD 5000-5200MHZ-n az I7 meg 4500 Mhz-n ha jól emlékszem és az I7 még így is több FPS-t produkált mind az AMD. Innentől meg nincs mit magyarázni szerintem. 😀
Ui.: Hozzá tenném közel 20 évig használtam AMD-t!!! Tehát nem vagyok elfogult egyikkel szemben sem!
Nyilván nem kell játékokban 23fps el szenvedni egy 8320al. i7el szintúgy nem.
De most ha azt nézem 40 vettem a proci + lapot hűtés 8k volt ( ezt még az i7hez vettem)
A 2600k eleve 38-40k + lap mellé ebbe lehet vitatkozni én mondok 20 ezret tudom van 15 körül p67 is de az már ezer éves cucc egy z68 azért dukál mellé na.akkor az kb 58k + itt is a hűtés 8k
40 ezer vs 58 és kb 80 wattal eszik többet a gép 4,5ghz az fx rendszerem mint a 2600k-s ami alapon ment de ez terhelés mellett van ez a 80 watt mikor játszok nem netezés.
Most az nem mondom hogy jobb az fx mint 2600k mert kb szerintem ha jobb is az fx nem mindenhol de 4,5 körül 2600k szintet hozza néhol többet néhol kevesebbet ahol jobban van optimalizálva több szálra a játék ott egyértelműen az fx nyer.
Nem tunik tul soknak azert tobbre szamitottam, de azert nyomhatna valaki tesztet ilyen beallitasokkal is csak a viszonyitas kedveert.. 😀
Most szedtem le a jatekot meg semmit nem jatszottam vele, eddig kimaradt nem erdekelt, de szerintem most, ha mar fel van rakva adok neki egy eselyt.. Grafika eleg szepnek tunik igy elso ranezesre remelem a jatek is jo lesz.. 😀
DX12 720p legalacsonyabb grafika:
DX11 ua mint előbb:
bassus16: Csak egy sima i7 2600 volt.
Annyit mégsem dobott hogy az i7 930-at lenyomja. 😜 😆
Összevissza szórja az Fps-t főleg a minimumot így köszönő viszonyban nincsenek egymással az eredmények, komolytalan az egész téma amibe belekezdtetek. Köztudottan dob az Fx-ek teljesítményén a Dx12, előbb DX11-ben is csináljatok egy benchmarkot utána 12-vel és a kettő értékéből vonjatok egy átlagot, úgy talán reálisabb az eredmény. ( De így is hülyeség 1 játék alapján megítélni a dolgokat )
Egyébként tezsteket lehet összeszedi olyant is, hogy az AMD jöjjön ki előnyösen de lehet fordítva is. Sőt találsz olyant is ahol az i3 erősebb az i7-nél. Vagy oylant is találtam ahol a 2. generációs i7 és a 6. generációs i7 között 5-10 fps különbség van. Akkor ezek a tesztek gondolom mind mérvadóak egy vásárlás előtt.
Nem akarok én vitázni csak sokan neki estek Tibinek mikor a saját tesztjét belinkeli és erre mindenki lehülyézi, eltereli a szót de egy saját tesztet nem mutat egyikőtök sem. Ő próbálta az AMD-ből is a legerősebbet és volt nála i7 ből is egy elég erős példány és szerintem mikor azt mondja, hogy jó az Intel de nem annyival amennyivel drágább akkor én azért csak-csak elgondolkodnék rajta.
Egyébként Pixx írta neked az óvodát.
További szép estét.
Melyik tesztje hol hibázik?
Itt vannak a beállítások:
Nem szájjal kell itt verekedni bizonyíték kell 😜
Mikor írtam én bármit is az fx-ről?
Csak az fx-et hajtod...Még a végén bele*uzúlsz
Ez vagy te...Ajánlom, hogy a buksiban tegyél rendet minél előbb.
A vicsorgást meg nem értem mire mondod...Szerintem pont te vagy az aki felszívja magát és habzószájjal harapod tibi vagy most pont az én torkomat.
Lefuttatnad ezt a tesztet az I5-os konfiggal?
1080p mindent maxon es bekapcsolva csak a vsync off.
Csak kivancsi vagyok, hogy muszikal az a proci. 😀
Lassan lejon nekem is azt meglesem en is.. Jaa es, ha lehet minden alap orajelen pls vagy proci max 4ghz-en.
koszi! 😀
1080p/ High, 8xAF, FXAA
Mountain peak: 100,47
Syria: 79,44
Geothermal valley: 68,49
Overall score: 82,99
1080p/med/fxaa
Köszönöm. Rákerestem és van mérete a telepítőnek is.Helyet kell még csinálnom azon meghajtón amire letöltök, na meg nem akarom a netet megfogni estére letöltéssel. De holnap amikor tétlen állapotban hagyom a gépet elindítom a letöltést.Reggeltől estig csak lejön. (Napközben a mostani időkben nem nagyon vagyok gép illetve net közelben.)
Tehát a legalacsonyabb feletti. De ha kell, tolok egyet lowest beállításon.
Azt gondolom nem kell említenem, hogy a minimum FPS-nek köze nincs a valósághoz.
Maradjunk a realitás mezején, nem hiszem hogy bárki is 720p-ben használna egy ilyet gépet. Ennyi erővel mehet a 800x600 is... 😜
Toljunk újat 1080p fxaa maradhat dx12 és "alacsony" gyári preset így fog kijönni a a procik közti különbség kb
Mindjárt dobok fel képet szerkesztem majd a hozzá szólást 😀