81cm-es tv...azt azért már nem szabad közelröl nézni az csak ugy jó sztem ha mondjuk 3 méterre van a tévé és akor ugy csapatod..vezeték nélküli bill+egér azt csumi
téma kérdése , olyan filmhez amiben jó csajok vannak annak jó ez a nagy tévé😆 ,, régebbi kis felbontású játékokhoz amik csúnyák nagy felbontáson (mint pl :sniper elite) azoknak ott a 17" régebbi monitorom😉
DCMAN jah ezen csodálkoztam énis 😃D akkora tévén jáccani, azt a falat átkell ütni hogy megfelelő távolságban legyél 😆
a szomszédasszony meg átüti a nyakad 😃
Devis én nemszeretek tv-n gépezni. túlnagy a képernyő és rontja a játékélményt 😃 mellesleg ha annyira isteníted a tv-det akkor verd már bele 2x a fejed, és tapsold meg magad, mert 23"-nál jóval nagyobb tv-je van még a legcsóróbbnak is 😀😉 csak nem azzal teszi magát 😜
beefree: sajnos nincs meg eredetibe, örülök ha jókedved van neked is .. de tudjátok miért van jókedvem? ma volt a szomszédom lányának az esküvője.. olyan boldog volt a szomszédom is .. ővolt az örömapa , a lánya is örült nagyon , ő örömlány volt 😀
bEEfRee írta: Devis hűha.. most cipeljem át a gépet énis az ebédlőbe és kössem rá a tv-re...meg most azért cipeljem a házimozi hangfalakat is? haggyálmár...
Volt nekem egy HD5670-em, annál 25-30%-al erősebb a GTS450.
Nekem azzal 1440*900-on mediumon volt 35 FPS-em kb.
Nem hiszem, hogy a GTS450 bírja a Full HD-t és a High grafikát játszhatóan...
niteforce niteforce megint hülyevagy 😃 ülj előre 😃D mondtam én hogy ultrán?? bazmeg tanuljatok már meg olvasni mert fárasztó -.-" .... 1920x1080 felbontás és MAGASRA állított grafikát mondtam. nemmondtam azt hogy high vagy ultra... de ahogy látom te valamivéle tarot kártyaolvasó vagy vagypedig paranormális gondolatolvasó, de sajnos tévedsz... High-on viszi, és nem ultrán 😀
pinti100 írta:
de én igenis tudtam róla pár dolgot , mert okos voltam 😂😂
az oviban is igy mondta az ovónő:
Ez a Pinti okos gyerek, ebből vagy esztergájos vagy rendőr lesz 😜
(bocsi, de nem hagyhattam ki 😆😉
a szomszédasszony meg átüti a nyakad 😃
niteforce alaszkába jólessz? 😃
M.O-hoz képest sok különbség nincs...
de én már nem offolok tovább 😀
niteforce óh szaladok ajtót nyitni 😃 nemtudtam hogy halloween van 😃 szerinted cukorkát vagy pénzt adjak neki hazaútra? 😃
ha troll vagy, adj neki egy malév repülőjegyet 😜
Devis devis hirtelen offline lett 😃D most szalad vissazkötni a gépét a monitorjára?? 😆D FAIL
szerintem éppen meglátogatni ment téged egy baltával
Devis hűha.. most cipeljem át a gépet énis az ebédlőbe és kössem rá a tv-re...meg most azért cipeljem a házimozi hangfalakat is? haggyálmár...
Menj ki az ebédlőbe, és:
Spoiler!
[LINK]
videó is van, de már ilyenkor nincs kedvem töltögetni 4gigás videót youtubera.
Davis ha ez neked 1024 akkor megtapsollak 😀
Nekem azzal 1440*900-on mediumon volt 35 FPS-em kb.
Nem hiszem, hogy a GTS450 bírja a Full HD-t és a High grafikát játszhatóan...
de én igenis tudtam róla pár dolgot , mert okos voltam 😂😂
az oviban is igy mondta az ovónő:
Ez a Pinti okos gyerek, ebből vagy esztergájos vagy rendőr lesz 😜
ez mekkora te!!!ááhh sirtam rajta😂