Anime

Szerző: bulldog95, 2009. November 06., téma
Fórum » Film, sorozat
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jozsefgyorfi avatar
Nagy mostanában nálam az unalom. Több őszi szezonos animét is elkezdtem, de hiába, mert legalább a felét nem nézem az első rész óta és ha már ennyien szeretitek az FT-t akkor lehet belekezdek én is 😀.
0
0
0
0
xoki avatar
Hát az animével én rendesen le vagyok maradva, csak a mangát követem jelenleg, szóval... 😃
0
0
0
0
sunny474 avatar
xoki:Kezdem hátrányban érezni magam,hogy ennyire le vagyok maradva 😃 Minden esetre ahogy nézem az anime is lassan beéri ahol abbahagytam így inkább várok arra ha már ennyi időre droppoltam. Gondolom Natsu gyomra már lassan az amaterasu-t is megemésztené annyira OP.
0
0
0
0
xoki avatar
norbli01 FT manga 😃 Spoiler!
epic! még még még hol a következő fejezet. natsu op, lucy fanservice, erza badass most is. húú milyen harcok lesznek még itt

soko off Spoiler!
szerintem nokia 3310 a jó döntés 😃
0
0
0
0
soko avatar
Spoiler!
Köszöntem fiúk a választ már mindenen át futott az agyam még kínai telefonokon is .
Xiami & Meizu 😃
0
0
0
0
xoki avatar
flyaway2: én droppoltam 😃 Egyébként nekem is tetszett, viszont a dropp oka az volt hogy szerintem túl lányos volt, úgy értem jobban a lány szemszögéből vannak bemutatva a dolgok benne...(3-4. rész után lesz ilyen nagyon, elejében egy sima romcom)
De ebből is látszik hogy mennyire más véleményen vagyunk itt, szóval várom a véleményt róla, kiváncsi vagyok.

Na én meg befejeztem a Show by Rock!! -ot
Kezdjük azzal hogy Rooooooooohadtul nem ilyen animére számítottam. Ilyen iskola zenei klubbosra gondoltam hogy lesz, meg ezért is kezdtem el lényegében, hát nem ilyen. Igazából nem is tudom milyen.... 😃
Szóval, adott Cyan, aki egy nagyon félénk lány. Szeretne egy zene klubba csatlakozni, de egyszerűen nem tud ajtót nyitni hogy elmondja a szándékát. Egy este (az állam leszakad, hogy most ez mi) beszippantja a mobilja egy másik világba..... Ez a zene világa. Mindent zenével lehet megoldani. Nos itt találkozik egy zenei ügynökséggel ahova csatlakozni is fog, ráadásul egy együttes tagjává válik. Ezen kivül van még pár együttes. Lesz zenei párbaj meg hasonlók... (főleg hogy kb 10 másodpercet ha mutatnak a zenéből jó esetben... vicces, na jó van egy alkalommal a főszereplőink végigéneklik ! húúúú, na mindegy) Nos ennyi lenne az egyik fő ismertetője az animének. A másik pedig a világ valami uralkodó szerűsége, aki elakarja csalni Cyant, és hát úgymond gonosszá tenni, hogy az ő oldalán álljon... Grafikával nem barátkoztam meg, lényegében a zenéléskor átváltoznak ilyen mini 3D figurává...egyébként a szokásos moe, Cyan pl macska lesz... Zene jó lenne ha végig is hallhatóak lennének, jó kis rock egyébként. Karakterek érdekesek, viszont semmi különös szerepe nincs egyiknek se. Még a főszereplőre se tudom azt mondani hogy húú, ha nem lenne ott ez meg ez lenne....
Jó elég lesz ennyi, mert 7 pontot adtam neki de ahogy irom folyamatosan csökken, szóval kap egy jóhiszemű 6/10 et
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Off
Spoiler!
Lumia 640 LTE. Nagyon megbízható mobil nincs vele problémám. A WP rendszer meg a hab a tortán, tökéletes, semmi felesleges sz*r és egyszer se fagyott le eddig. Megéri bepróbálkozni Microsoft telefonnal, nagyon jó ár/érték arányban van és szerethető.😃

Jessica Nigri bennevan a mostani Mondo-ban is.😃 meg Yaya Han is. Akinek szerintem nagyobb a melle mint Nigrinek.😃
Szerk.:
Az első anime ami meg tudott fogni az elmúlt időkben.
Tonari no Kaibutsu-kun
Egy romcom anime, aminek még az elején járok de nagyon tetszik eddig, lehet azért mert ha icipicit is de átérzem a szereplők helyzetét. Ha a végére érek írok róla egy kis összefoglalót.
0
0
0
0
norbli01 avatar
OFF:
Spoiler!
Nekem egy HUAWEII Y330-am van és hát.. kb. semmire nem jó de el vagyok vele 😆 nem törik olyan könnyen hál istennek 😃 Amúgy nem tudom hogy min gondolkodsz, de szerintem vagy Sony vagy LG telefon legyen, a többiben nem bízok az utóbbiról meg nem hallottam túl sok rosszat (samsungos tapasztalatok nem jók 😜 )
0
0
0
0
sunny474 avatar
soko: Én azt anno dobtam( a 2014-eset). Túl sokat néztem párhuzamosan és az valszeg nem nyerte el a tetszésemet és így a feledés homályába merült. Kb. a feléig jutottam de nem is érzem a potenciált h újra nekivágjak.

OFF:
Spoiler!
Galaxy s5. A régebbi s3 is megvan még tartaléknak. A legendás múltja miatt nem volt szívem eladni(búvárkodott, átrepült 2 ház fölött,átment rajta egy autó meg még megannyi részeg történet fűzödik hozzá). Máig sem értem,hogyan lehet a kijelző és funkcionalitása sértetlen. 😲
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Spoiler!
Lenovo A536, ébresztésre pedig Samsung E1200
0
0
0
0
soko avatar
sunny474 : Én most már nem várok el sokat egy anime-től elég ha leköt 😃
Most a Garo anime-t kezdtem el lekötött maradjunk annyiba 😃

Mellesleg egy kis OFF
Spoiler!
Ti milyen telefont használtok ? Már mint nekem van egy samsung galaxy ace 3 telefonom és a cserélésén gondolkodom 😃!
0
0
0
0
sunny474 avatar
Jézus segíts milyen ejakulációs folyamatot indítottam el Nigri említésével,így vissza olvasva a hsz-eket.
Ki (vagy kik) a kedvenc cosplayered?:
Ennyire mélyen nem érint a téma. Sok jó cosplayt láttam már itt-ott de név szerint csak a fentebb említett asszonyt ismerem. Viszont itt egy nagyon hiteles cosplay: [LINK]

Noragami: Az első 3 rész alapján ígéretesnek tűnik ez az évad is. Hát egy véleményen vagyunk flyaway2. Hiába nézek már évek óta szezonálisan is animét,nemcsak egyben,pocsék az az 1 hét malmozás mindig 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
A Fairy Tail-ben most mindenki 1v1-ezik mindenkivel, de ezt már megszokhattuk.. 😃 Na jó.. csak majdnem mindenki..
0
0
0
0
soko avatar
Engem sikeresen lekötött a Fairy Tail az már egyszer szent a másik Noragami várom még végig fut aztán neki kezdek 😃
0
0
0
0
flyaway2 avatar
Halott a topic. Noragami új rész f*sza lett. Kijöhetne az egész egyben...mondjuk még ma.
A Fairy Tail meg elérhetne már az arc izgalmasabb részére. Csak az a szar hogy most minden démonnal lesz egy 1v1 harc?
0
0
0
0
xoki avatar
Ja és qurva sok is 😃
Még csak kb felénél tartok.
Enji night kitett magárt megint. Viszont meglepő módon most nagyon sok jó cosplayt látok. Legalábbis amit felismerek az mind nagyon jó most! Remélem lesz egy csomó videó is majd róla 😃
0
0
0
0
soko avatar
Azért van egy pár jó kép 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
Akit esetleg érdekelnek képek a Mondoconról:
[url]https://www.facebook.com/gabor.bene.3/media_set?set=a.1143800595649518.1073741932.100000587643200&type=3[/url]
(nem, ez nem én vagyok és nem, nem tudom ki ez 😃 csak egy magyar animés oldal megosztottam, ott láttam az albumot )

Egyébként itt úgy el lehetne költeni egy 100-200 eurót hogy csak na 😆 (ha lenne annyi fölösleg 😃 )
0
0
0
0
soko avatar
Rokka no Yuusha végig nézve hát érdekes volt .
Szóval a történet az nekem személy szerint tetszett volna de ez mát annyira lerágott csont hogy az hihetetlen a másik a kivitelezése is igen érdekesen sikeredett .
A story röviden és tömören annyi hogy van egy démon és hat embernek kell legyőzni-e de kiderül hogy heten vannak hősök ergó az egyik csaló .
Ahogy haladunk a story-val elsőnek csak 2 hőst ismerünk meg és elindulnak arra az útra ahol a hősök találkoznak és akkor ott megjelenik mindegyik mind a heten . Ám a csaló valamelyik közül fel állít egy akadályt és nem tudnak kijutni mert megy a találgatás hogy ki lehet az illető és itt a BAJ hogy itt meg is akad az anime kb ez belefért volna max 3 részbe de nem..teljesen az anime végéig itt fog játszódni a dolog hogy ki lehet a csaló . Ami egy szinten érdekes volt de egy szinten elég unalmas .. Az egyiküket megvádolják akiről el is hiszik mind hogy ő a csaló és onnan már át térünk arra hogy a "csaló" (aki nem) az bebizonyítsa hogy nem ő a rossz fiú .
Aztán sikerül neki de megint kitérünk hogy akkor ki ?! (Persze a végére kiderül ami viszont furfangos volt azt elismerem )
Szóval az anime kb ennyit haladt .
A karakterek nem igazán fogtak meg sőt valamelyik még idegesítő is .
Illetve itt kitérnék arra hogy elvileg képességekkel rendelkeznek de a 6-ból akarom mondani a 7-ből ...3 talán ha láttam ...Szóval ez is egy WTF......
Szóval lezárásként azoknak ajánlom akik nagyon egyszer nézős anime-t akarnak nézni ..
10/4,5..
0
0
0
0
xoki avatar
Hát de ha egyszer igaz 😃
0
0
0
0
soko avatar
xoki a vége a zárójeles szöveg az konkrét 😃

Rokka no Yuusha elkezdve 😃 !
0
0
0
0
xoki avatar
Hát nem tudom, szerintem ekkora aktivitás mellett le fogjuk terhelni a gépigény.hu -t 😆
Na viccet félretéve...

norbli01: ja már el is felejtettem 😃 Spoiler!
remélem Lucy valami jó harcot fog mutatni nekünk 😃

Na és
Shirobako
Lényegében az anime arról szól mi is történik egy anime készítésekor. Ráakar világitani arra hogy milyen nehéz dolguk is van, az animátoroknak, rajzolóknak stb stb
NA lássuk: először is megismerkedünk azokkal a lányokkal akik az iskolában egy klubba jártak (anime klub) és ők elhatározták azt hogy mindenképp anime készítéssel fognak foglalkozni (különböző munkakörökben: seiyuu, modellező, rajzoló stb )
Ez után rögtön a közepébe csap és áttér Miyamori Aoi munkahelyére (egykori tagja a fenn emlitett klubbnak) Lényegében ő a főszereplőnk. Munkaköre: termelési asszisztens, majd később már egy magasabb vezetői munkát is kap. Most pontosan nem tudom leirni mit de lényegtelen.
Az anime két anime készítését dolgozza fel. Valamint az emlitett klub tagjainak a munkájukba ad bemutatást és rajtuk keresztül a többibe is betekinthetünk.
Őszintén szólva az elején nagyon untam, de kb a negyedétől baromi érdekes lett. Arról nem is beszélve hogy a végén volt egy jó kis csavar is benne. Történetünk fontos része ugyebár az összes karakter mivel ők készitik az animeket. Igen ám de kb az első részben vagy 15 nevet akar megjegyeztetni velünk, aztán a másikban még hozzárak párat, képernyőre kiirják egy 5-6 részig, de ez nem sokat segitett, ezért csak a nagyon központi karakterek nevét tudom és ez elég idegesitő volt… Ráadásul e miatt még a jellemük is egy nagy 0 lett, egyszerűen túl sok van.
Igen ez elég ilyen bla bla szöveg, de sokkal többet nem lehet irni róla mert elég fontos dolgokat lespoilerezve lehetne kifejteni csak a többi dolgot. Szóval még annyi hogy a producer a cégnél egy nagyon sikertelen animéről lett hires, és e miatt az első nagy munkájuk jó sokára lett.
A két anime ami elkészül benne mind jó lesz. Viszont mindig fog kavarodás, gubanc, probléma keletkezni, ami lényegében az anime egy nagyon jó pontja, kár hogy nem lehet megnézni ezen animéket 😃 (DE van két special ami 1-1 rész ezekből az animékből)
Nos igen nagyon is blabla lett, szóval összességében:
Nagyon is élvezhető, attól függetlenül hogy kicsit nehézkesen indult. Tetszik benne az a minimális történet ami betekintést ad az animekészitésbe (szerintem egyébként fele nem igaz ami történik benne 😃 a sietés, kevés pénz, nehéz és fáradságos munka meg hasonlókon kívül. . .) és az is ami a klubtársak álmának beteljesülését akarja megmutatni nekünk, ráadásul még arra is rámutat milyen nehéz is a fiatal munkakeresők élete is…
Grafika, animáció nagyon jó. Igazából a karakterek is, mert nem is kell nekik ennél több jellem egy ilyen animébe.
Szóval ennyi, ezt látni kell, nem véleményt olvasni róla 😃 (ez olyan vagy nagyon tetszik vagy nagyon nem anime)
8/10
0
0
0
0
norbli01 avatar
xoki: Fairy Tail Spoiler!
Na igen, egyetértek vele, érdekes lesz és ugyan így érzem én is 😃
0
0
0
0
soko avatar
Elnézést xoki igen már láttam nem te kérdezted de a lustaság nagy úr 😃
Nos akkor ha már itt tartok befejeztem az Overlord anime-t .

Őszintén az anime engem szórakoztatott nem gondoltam hogy mekkora jó anime lesz és mivel nem így álltam hozzá nem csalódtam (semmi infóm nem volt ) . Mint ahogy írtam egy kellemes csalódás volt kellet már egy ilyen . Pozitívumok a fő karakter az nagyon tetszett hogy mennyire OP jók voltak a harcok a grafika illetve a zene nah meg még viszonylag ha normálisan kiforrt volna a story akkor is is jó lenne már mint van benne fantázia szerintem .
És akkor jöjjenek a negatív dolgok kicsit jobban kitértem volna arra hogy miért is ragadt ebbe a világba illetve a történet haladásába már tettem volna embereket akik olyan playerek mint Ains .
Kicsit jobban kitértem volna az őrökre is de hát igen sajnos 13 részbe nem fért volna bele .
Mindenesetre kíváncsivá tett vajon mi lesz majd a vége ha lesz folytatás hogyan tovább .
Lényeg a lényeg hogy egyszer biztos nézhető mindenki számára .
Nekem tetszett minden hibái ellenére így jelenleg 7/10 kap.
0
0
0
0
xoki avatar
Nem az én kérdésem volt, de mindegy 😃
0
0
0
0
soko avatar
Ohhh hát ez a néni nagyon jóó 😃 Tetszetős volt 😃
Xoki a kérdésedre a válasz sajnos nekem nincs 😃
0
0
0
0
SuperPuma avatar
Ki (vagy kik) a kedvenc cosplayered?
Mivel sárkányt csak sárkány tudna alakítani, ezért sanszos hogy nincs ilyen 😊
Amúgy meg da-n látok néha tényleg szinte teljesen hiteles cosplayereket, de név szerint nem tudom kik.
0
0
0
0
xoki avatar
Úgy konkrét személyeket nem követek nagyon, de mondhatjuk azért hogy ő
https://www.kephost.com/images/2015/10/14/12074657_896321470403047_8355853569140515042_n.png
Elsősorban mert magyar, valamint még azért mert nem beképzelt (legalábbis neten nem, élőben nem tudom)
0
0
0
0
norbli01 avatar
Hát azért... meg maradok annak a sznobnak aki úgy gondolja, nem néznek homárnak attól, hogy nem beszélek egész nap arról h be fér-e a p*csöm Jessica Nigri tejcsárdái közé... 😃 De amúgy én is mondhatnám, hogy milyen cosplayerek tetszenek ezen kívül, csak azt hiszem van egy kis loli-fétisem (olyan csúnya ez a szó 😆😉 szóval inkább meg tartom magamnak, mielőtt még pedofilnak leszek ki kiálltva 😆
Utóbbiból egy kérdés:
0
0
0
0
flyaway2 avatar
norbli erről még ennél is nyíltabban kell beszélni. Nehogymár homárnak nézzek az animés közösséget.😆
0
0
0
0
SuperPuma avatar
flyaway2: Majd lesznek miatta olyan hátfájásai hogy nem igaz.
0
0
0
0
norbli01 avatar
Nem is tudom, én nem igazán szeretek ilyen témákról ennyire nyíltan beszélni 😆 Lehet csak én vagyok így vele 😃 Legalábbis nem annyira mint dispPaP... 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Igen, szerintem én is eltévedtem 😆

(de egyébként nem is off téma mert végül is egy cosplayesről van szó 😃 )

flyaway2: kb 170 cm magas, legalábbis is a google szerint

Egyébként van róla egy csomó videó szóval meglehet kb saccolni milyen magas a tömeghez képest...
[LINK]

soko: Ja és a fenti youtube csatorna link alapján könnyű kideriteni ki az 😃 (és hogy miért szeretik sokan 😃 )
0
0
0
0
flyaway2 avatar
https://i.imgur.com/ipIMAWU.jpg
Ő lenne. De nézz róla facen képeket. Ott nagyobbnak látszódnak.😃d és dispPaP nemhiszem...vagy nemtudom... Vagyis nem. Az a gond hogy nem tudom magam elé képzelni eredeti méretben. Tudnom kéne hogy kb milyen magas a csaj. Lehet hogy 160 centis törpe akinek csak a testéhez képest nagy. Bááár mindig is jobban tetszettek az alacsony lányok.
0
0
0
0
soko avatar
A legrosszabb az egészbe fogalmam sincs kiről beszéltek egy nagyon gyors linket ki is ez 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
De most komolyan, tegyük fel hogy egy 20centis pélót odateszünk nigri csöcsére szerintetek elérne a vége az ajkáig? Vagy azok hány köbcentis dudák lehetnek?
0
0
0
0
norbli01 avatar
Ehh.. jó ezekre nem mondok semmit 😆
A mondocon nem nagy szám, de el lehet lenni, jó a társaság és sok jó cuccot lehet venni 😃 Néha én is elnézek de pl. a mostanit is kihagyom, van perpillanat érdekesebb elfoglaltságom is a hétvégére 😃
A 9gag-es dolog meg... mi másból tudnának vicces képeket csinálni, ha nem ezekből? 😆
0
0
0
0
flyaway2 avatar

Ez a zene nagyonbeteg lett.:'dd Szupercsillagparaszt.
Én meg a nigrit pumpálnám.;D
0
0
0
0
dispPaP avatar
tudjátok, Pum-pá-lom-a-bi-cik-lit. 😆DDD
0
0
0
0
flyaway2 avatar
+1
Én is kipróbálnám a Nigrikét.😃
Amúgy meg be lehetett volna juznom ingyen is MondoConra csak aztán mégse mert szülinapozni megyek, meg végül mégse mehetnék. Mert ugye a szervezők bemehetnek ingyen és az volt hogy az osztálytársam valami japán sakk tanítónak megy és bevitt volna ingyen. De amúgy meg másnaposan amúgy se mennék. Valami jó fantasy vagy romance animét tudtok ajánlani? romcom is jöhet. Meg romkocsma is.😆
0
0
0
0
dispPaP avatar
Azért... Nigricsöcs kannáit tele lehetne pakolni na. 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nem vagy egyedül vele...

Igazából nekem ez a mondocon semmi extra. Most az igaz hogy csak videók alapján tudok véleményt alkotni róla, de azok alapján szerintem nem valami jó. Jó persze ha tehetném egyszer biztos elmennék rá, viszont a programok egyike se győzött meg arról hogy milyen jó lenne. Cosplayt nézni imádom de őszintén szólva a 95% nagyon béna szokott lenni itt... (mondjuk az igaz hogy világhírű rendezvényekhez hasonlitom, meg ott anyagilag is jobb a helyzet... de akkor is, ha valaminek beakar öltözni akkor azt tegye úgy hogy azért legyen rendes hasonlóság )
Kerekasztal beszélgetések is elég unalmasak, az egyetlen ami tetszett az az amikor a Puzsér is ott volt 😃
Az egyetlen amit várok az a magyar AMV rettenet, de már az utóbbi időben az is csak lefelé megy szinvonalba...

9gag meg... hát true, Majd regisztrálok és küldözgetek be posztokat 😃 (gondolom itt is lehet)
De legalább már van külön anime rész is... Azért lehet már találni rendes posztokat is....
0
0
0
0
sunny474 avatar
Efféle eseményen még nem jártam. Anime fanboyságomat megtartom magamnak mivel ismerősök terén nem igazán van olyan aki rajtam kívül látja bennük a fantáziát 😞 . Meg hát ezek szerint csöppet nem férnék bele az összképbe,ha főleg 10 évesek vannak 😃 Egy Anime Expo-t azért bevállalnék csakhogy élőben is szemügyre vehessem Jessica Nigri kannáit. Egyébként a 9gag nagyúr,miután kb mindenki(köztük én is órákig tudok rajta kiégni) csak annyit lát,hogy az összes anime post vagy ecchi,hentai,esetleg OVER 9000,így nem csodálkozok,hogy mesének vagy beteg perverz ***ságnak titulálja a legtöbb ember,akinek nincs vele tapasztalata.
0
0
0
0
dispPaP avatar
Hát őszintén... még tavaly volt pár tini cosplayer akire szívesen rámásztam volna hogy m*******am. Tényleg egy-ketten elég durván jól néznek ki. Mellesleg járnak felnőttek is csak kevés, van igazából minden, sorozat meg játék fanok is. WoWosok, Terások, stb. Mondjuk ha el is megyek majd az utolsó pillanatokban dől el úgy is.

Ja meg ingyen lehet ölelgetni bárkit.
0
0
0
0
soko avatar
xoki : Igen az irányítás minimálisan furcsa volt 😃 De meg lehet szokni 😃
0
0
0
0
xoki avatar
Nem jutok szóhoz pedig még csak bele néztem az első részbe 😃
Valkyrie Drive Mermaid
Új anime ről van szó.
Hát van benne yuri, akkor ecchi (bár kb ugyanaz itt, vagy nem tudom.... 😃 ) Yuri jelenet ---> fél pucér csajból fél pucér kardforgató kardja lesz, közben a többiek is és ők is félpucérra és ecchire verik egymást (?) 😆 Na ezt ha érti valaki 😃 😃
Szóval na, szerintem a kard miatt megnézem majd, hátha lesz benne jó harc is véletlen... De lehet megvárok még pár részt belőle....
Szerintem nézzétek meg az első részt, már csak azért is hogy értsétek a fenti mondatot 😃
0
0
0
0
norbli01 avatar
nem tudom te mit látsz mondocon-on, de én nem ezt láttam, azon kívül ki menne mondocon-ra ha nem ilyenek, már ha Magyarországon az emberek 85%-a úgy gondolja, hogy az animék gyerekeknek valók? 😃 A másik, meg igazából mi a baj a tinikkel? ? 😆 Na mindegy 😃

Én mellesleg megrendeltem az új AC-t igaz, nem megy el a gépemen, de mellé kapok pólót + AC Revelations-t aztán majd fejlesztek, hogy menjen a Syndicate is 😃
0
0
0
0
xoki avatar
soko: csak az irányitással van egy kis bajom, egyébként tényleg jó 😃
0
0
0
0
dispPaP avatar
Egyszer független attól megéri elnézni ha nem voltál, többször nem, sok a 10 éves. 😃 Mondjuk én ha megyek kicsit másért. 😃
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció