Drassler írta:
Azon gondolkodom, hogy 960T helyett veszek i5 2500K-t, nem tudom megérné-e az a plusz költség, mert sok helyen egy szintre helyezik őket..bár nem hiszem hogy így van, i5 2500K-hoz egy értelmes, 40-45.000ft közötti áron egy VGA-t tudnátok mondani? 😀
Sokkal jobban jársz ha i5-2500K-t veszel. Mert ezt csak 1x kell megvenned, utána egy jó ideig nem kell procihoz nyúlnod. Én is ezért vettem 2011-ben 2500K-t, mert így jó ideig nem kell procihoz nyúlnom.
Azon gondolkodom, hogy 960T helyett veszek i5 2500K-t, nem tudom megérné-e az a plusz költség, mert sok helyen egy szintre helyezik őket..bár nem hiszem hogy így van, i5 2500K-hoz egy értelmes, 40-45.000ft közötti áron egy VGA-t tudnátok mondani? 😀
Devis írta:
Bershka:
ha tudsz szerválni ref. hűtőset, akkor 6950-ből tudsz 6970-et csinálni egy szimpla bios váltással. de ha ehez nincs kedved, és a pénzed se olyan sok akkor inkább 6870
DCMAN: mi lenne ha a baromságaidat a saját profilodon nyomatnád? de a legjobb az lenne ha sehol.....
Csak úgy mondom, most jöttek ki a refeken hogy moddolták 😀 Viszik vissza gariba amit lehet... mert beszarnak... nem bírják hosszabb távon távon a 6970 órajeleket... stb szerintem ne ajánld senkinek 😃
Devis írta:
Bershka:
ha tudsz szerválni ref. hűtőset, akkor 6950-ből tudsz 6970-et csinálni egy szimpla bios váltással. de ha ehez nincs kedved, és a pénzed se olyan sok akkor inkább 6870
DCMAN: mi lenne ha a baromságaidat a saját profilodon nyomatnád? de a legjobb az lenne ha sehol.....
Sajnos fájó szívvel meg kell válnom tőle 😢 😕 Meg vettem erre a három hétre. 😀 😕
Úgy, hogy eladó sorba került. 😞 De legalább abba nem kell vennem mert tesóm ide adja bele a geforce 8600GT jét az meg egyenlőre jó lesz bele. 😃
Sziasztok 😀 Nem egy teljes gépről van szó, de szerintetek 5.000Ft ért jó üzlet egy MSI k9n sli a prociról meg csak annyit tudok, hogy 2x3 GHz es. Szerintem eléggé jó ár, nem!? 😆 😃
jtrlvksz írta:
De tegyük hozzá, mind ez csak feltételezés. Nem tudjuk, hogy 1-2 év múlva milyen gépigényekkel jönnek ki a játékok, + ugye nagyban függ a motortól amin fut a játék, hogy mekkora gép (jelen esetben vga) kell neki 😃
Így van. Ezt előre nem lehet tudni, bár ahogy halad a játékipar, 1-2 év múlva már lesznek elég brutális gépigényű játékok (természetesen most is vannak, de ahogy ismerem a fejlesztő cégeket, mindent rátesznek hogy jobbat-még jobbat összehozzanak)
Viszont ha jól optimalizált játékokat dobnak ki a piacra (Pl😃irt sorozat) akkor nem lehet gond 1-2 év múlva kijövő játékokkal sem.
De tegyük hozzá, mind ez csak feltételezés. Nem tudjuk, hogy 1-2 év múlva milyen gépigényekkel jönnek ki a játékok, + ugye nagyban függ a motortól amin fut a játék, hogy mekkora gép (jelen esetben vga) kell neki 😃
erre nem lehet rendesen válaszolni. most pár játék nem megy vele 100% os grafikai beállítással kb 2 év és már több játék lesz ahol a grafot lehúzhatod +2 év az új komolyabb játékok nagyon nagy részénél már közepesen kell játszanod és van amivel már csak low on +2 év sok új játék már nem fog elindulni. Kb ilyesmi lehet a jövője a kártyádnak.
beállítás függő. ha azt nézed akkor nekem egy 5830-al a bf3 (5830 gyengébb jóval a 6870-nél) full hd-n, minden high-on megy szaggatás nélkül, és soha nem lassul be. persze az ilyen AA meg az ilyen baromságok ki vannak kapcsolva
Bershka:
PL.:https://gepigeny.hu/webaruhaz/product.php?id=406 Itt ugyan nincs készleten, de az i.pon on igen.
Sokkal jobban jársz ha i5-2500K-t veszel. Mert ezt csak 1x kell megvenned, utána egy jó ideig nem kell procihoz nyúlnod. Én is ezért vettem 2011-ben 2500K-t, mert így jó ideig nem kell procihoz nyúlnom.
Asus Radeon HD6850 1Gb 256bit (44.000Ft)
Sziasztok!
Kérnék véleményeket az ASUS P8P67-M pro alaplapról!
Köszönöm!
jó kis alaplap, de azért az árért inkább Asus P8Z68-V LX (30.000FT)
Kérnék véleményeket az ASUS P8P67-M pro alaplapról!
Köszönöm!
De ha van rá pénzed,és jobban szereted a harisnyázott kábeleket akkor ezt vedd: XFX 450W Pro Series P1-450S-XXB9
Remélem tudtam segíteni😀
Alaplap: GIGABYTE GA-G41MT-S2PT
Processzor: Intel E6600 Dual Core 3006/1066 Mhz LGA775 2Mb
Ram: Kingmax 4GB DDR3 1333MHz Dual Channel Kit
Viderókártya: 9800GT 1GB DDR3 256bit
őm 😃 szeretnélek megkérni Spoiler!
Csilis bab jó lesz? 😃
😢 Kár érte.De az biztos ha jó lesz a lap+proci akkor már sokkal erősebbek lesznek a játékok.😀Kép van a cuccról?😀
Hát igen végre GTA IV stb.. 😆 Hát majd szerintem kb jövő héten megyek érte tesómhoz mert nem a közelbe van! 😕 😀
De ha már itt lesz csinálok róla! 😉
őm 😃 szeretnélek megkérni Spoiler!
Én is...amíg valaki magára nem veszi nagyon és megkér, hogy segítsek megtanulni neki ugy viselkedni, ahogy egy kozosségi oldalon kell. 😃
Bershka:
Csak úgy mondom, most jöttek ki a refeken hogy moddolták 😀 Viszik vissza gariba amit lehet... mert beszarnak... nem bírják hosszabb távon távon a 6970 órajeleket... stb szerintem ne ajánld senkinek 😃
Bershka:
ez van szokj hozzá
Úgy, hogy eladó sorba került. 😞 De legalább abba nem kell vennem mert tesóm ide adja bele a geforce 8600GT jét az meg egyenlőre jó lesz bele. 😃
Így van. Ezt előre nem lehet tudni, bár ahogy halad a játékipar, 1-2 év múlva már lesznek elég brutális gépigényű játékok (természetesen most is vannak, de ahogy ismerem a fejlesztő cégeket, mindent rátesznek hogy jobbat-még jobbat összehozzanak)
Viszont ha jól optimalizált játékokat dobnak ki a piacra (Pl😃irt sorozat) akkor nem lehet gond 1-2 év múlva kijövő játékokkal sem.
Utolsó hülye kérdés 😆 hd6870 hány évig lesz még elég?
Csáó. Valaki írna nekem véleményt erről a konfigról?
CPU : AMD Phenom II X4 965 BE
RAM : Kingston HyperX 2x4GB
VGA : MSI HD6870 1GB DDR5 256bit
Alaplap : ASUS M5A78L/USB3
HDD : Seagate Barracuda 2TB
Táp : Chieftec CTG500
szerintem elég az 1TB de ha annyi nem elég akkor 2TB 😀