Ahhj, pedig azon gondolkodtam hogy vissza megyek és játszok még vele, meg a fizetésen egyszer én is gondolkodtam már, de így... 😜 Sajnálom hogy ennyire elrontották :/ és a játékmechanikát is megváltoztatták?
norbli01: nagyon is sokat 😃
9 lvl 50 esem van és amint láthatod 16 lesz 😃
Pref status egy külön történet: Spoiler!
osztogattak valamelyik évfordulón ingyen Cartel Coin kódokat és egyet megszereztem 😃
ja és igen minden credittel van megszerezve. Milliomosok lettek tőlem azok akik árulták a dolgokat az tuti 😃
Nekem is az a bajom vele btw vagyis konkrétan az hogy az end game most már csak fizetéssel érhető el, ezzel el is ásták magukat nálam, pedig nagyon gondolkodtam rajta hogy egy hónapot befizetek... Bár az is igaz hogy most ez 4.0 patch nálam egy nagy visszalépés, az egész játékot lebutitották 10 évesek szintjére
xoki: Te is SWToR-ozol? 😃 kedvenc MMO-m csak azért nem játszok már vele mert túl sok a fizetős tartalom.. na nem mintha akkor a veterán lettem volna benne 😆
nem rossz nem rossz, ebbe a két fejezetben kb azt kaptam amire számitottam nagyjából. Azért kaptam egy két epic poént is, egyiknél majd leestem a székről 😃 Erre most nagyon kiváncsi vagyok majd hogy mi lesz a szerepe ennek az elkapott tagnak... Egyébként kicsit sok volt a duma, de jó volt, többet nem is irnék
Btw
E zenére rábukkanva kezdtem el az animét is:
Ritka az a lassú szám ami bejön, de hát ez rohadtul bejön! 😃 (refrén 1:18 !)
Az anime sem rossz igazából, csak shoujo, szóval remélem a többi rész sem lesz "lányos". Eddig épp egy nagyon pici volt benne, inkább egy sima romance anime (ha azt félretesszük Spoiler!
hogy egy gyerek és felnőtt között van kialakulóban
Danshi Koukousei no Nichijou
Nos, kezdeném azzal hogy mi volt a két legnagyobb bajom vele:
Először is elég nagy elvárásaim voltak, mindenhol azt irták hogy húú ez egy must watch, meg rohadt vicces. Ami igaz lenne ha nem lenne a második bajom vele. Ami lényegében ugyanaz mint a Gintama esetében (fő oka hogy megemlitem az az hogy az egyik főszereplőnek Gintoki szinkronhangját adták, ami szerintem rohadtul nem illik bele ebbe az animébe, na de ez egyéni vélemény, nem befolyásol semmit sem...). Tehát a 2. bajom vele hogy vicces meg rohadt jó, tetszik, de csak minden 4. 5. rész után van 1-2 nagyon jó rész, mint a Gintama esetében, viszont valljuk be egy 12 részes animénél ez nem egy jó dolog... 😃
Szóval a cim annyit takar hogy a középiskolás fiúk mindennapjai. Ebből már rálehet jönni hogy mi is az anime lényegében, szóval nem térnék ki semmire.
Karakterek: szerintem egy nagy 0, jellemtelenek. Ráadásul poénnak szánják azt is amikor egyszerre sok új karakter jön a képbe, hát nekem az ilyen 0 poén. (nos poén, hát azt sose fogom megérteni hogy a lány ruhába öltözés fiú társaságban miért vicces) Nos igen lány szereplők: hát amelyiknek arca is van azoknak van 10/1 pontnyi jellemük (igen a többinek nincs arca csak elfeketitett mivel mellékszereplő nagyon 😃 Komolyan mondom nem értem az ilyet, hogy miért ilyenre csinálják sokszor....)
NA tehát, JÓ... volt néhány vicces rész, de inkább mindf*cknak mondanám. Az is oké hogy ez egy nagyon komolytalan anime akarna lenni, de egyszerűen túl erőltetettnek érzem az egészet.
Nézegettem hogy mire mennyi pontot adtam, szóval egyszerűen azok alapján nem adhatok neki többet 5/10 nél.
Megint egy anime aminél nem értem hogy, hogy lehet 8 felett az átlag pontozás, hát de az van.
Ha valaki látta, kérnék egy egyetértést, vagy ellenvéleményt 😃
Ohh hát nem sok időm van mellesleg annak ellenére hogy mennyi embernek nem tetszett a owari no seraph nekem spec tetszett .
Mellesleg befejeztem a Garo: Honoo no Kokuin .
Nos elég sokáig húztam az anime-t kb olyan 2 hét mert sose volt időm .
Lényegében az anime eleje jól indult még tetszett is de aztán számomra unalmas lett sőt inkább vontatott az egész story a grafika se nyerte el a tetszésem illetve a story se volt egy olyan nagy szám . pl az utolsó 4 részt néhol áttekertem mert nem érdekelt .
A harcok fogjuk rá látványosak voltak illetve a páncéljuk animációja se volt rossz de ennyi .
Jah a karakterek hát nagyon egyik se volt szimpatikus olyan össze vissza karakterek ez egy nagyon egyszer nézős anime .
10/5
Mit nézel jelenleg?
Szezonális: Noragami
K: Return of Kings
Utawarerumono
sakurako-san no ashimoto ni wa shitai ga umatteiru
owari no seraph
ha nagyon lent vagyok alfában még az ecchik közül 2-őt
Nem szezonális: Mirai Nikki
Az Overlord nekem tetszett,de nagyon befejezetlen így ha ennyiben marad akkor kuka. Nagy WoW kocka voltam régen én is így az efféle animék felkeltik az érdeklődésem 😃 intelIA32: Az a műanyagos reklám......megsemmisültem. De am az elborult perverz japán reklámoktól nincsen rosszabb.
Ezt csekkoljátok :
Kezd el wowozni, legyél PvP mester meg szerezz Mythic guildet és te is olyan leszel, nem nagy cucc. 😆 Én kb addig néztem azt az animét hogy a csontigyerek átirta a csaj programját és szexjáték lett belőle, azt dobtam. 😃
Ugye ez egy nyári szezonos anime, befejezetlen de nekem így is nagyon bejött. Tülkön ülve várom a folytatást.
SAO/Log Horizon look like anime. Valahol a kettő között megtalálta az arany középutat.
Szóval ez is egy VRMMO szerűségről szól.
Történetünk ott kezdődött, hogy volt egy nagyon nagy sikerő MMO játék, becses nevén Yggdrasil.
Valami úton módon úgy döntöttek, hogy bezárják a szervert és a főszereplőnk Ains Ool Gown a legerősebb guild vezére nem akarta elengedni ezt a játékot mert csak ez maradt meg neki ahol jelent is valamit ezért a zárás pillanatáig fentmaradt a szerveren. Csodák csodájára a szerver zárás után nem dobta ki a játék és arra lett figyelmes, hogy nemműködik pár funkció ami a játékban volt és realizálta, hogy a játék valósággá vált. Az NPC-k életre keltek és abban reménykedett, hogy nem csak ő maradt a játékban (pedig nagyon úgytűnik) és innentől kezdve az lett a célja, hogy
minél nagyobb hírnevet szerezzen a játékban és eljusson a neve azokhoz az emberekhez akik még bentragadhattak.
Ebben segítségére vannak a guild társai által létrehozott NPC-k akik szintén OP-k, és a feladatuk, hogy védelmezzék a Great Tomb of Nazarick-et (a guild épületét). Ők hatan (heten) vannak és lojálisak az utolsó megmaradt superiorhoz
(azaz Ains-hoz). A hat közül van egy, aki a többit vezeti, Albedo a széles szájú nagymellű perverz nő aki szerelmes Ains-ba, és rajtuk kívül még vannak cselédek a Nazarickban akik szintén OP-k.
Igazából az guild NPC-k közül csak ketten vannak nagyon központban, Albedo és Shalltear a vámpírlány de ők se annyira.
A világ megváltozott de nagyban hasonlított a Yggdrasilra, a szabályok, az itemek és a szörnyek nagyban egyeztek egymással.
Nekem viszont a főszereplő, Ains nagyon a szívemhez nőtt, nem is azért mert hú de badass karakter, hanem mert én mindig is szerettem volna nagyonnagy névvel rendelkező játékos lenni egy MMO-ban aki mindent töviről hegyire ismer
és mindenki fél tőlle. A saját álmom megtestesülését látom a karakterében, csak ugye... nekem mindig is a mage karakterek voltak a gyengéim. Egyszer se építettem még mage karaktert pedig mindig is szerettem volna. De viszont a Nazarick szabályai, hogy csak Undead karaktereket vesznek fel a céhbe akiknek van befojásuk szintén nagyon tetszik nekem. Akárhányszor
építek karaktert, mindig arra törekszem, hogy olyan legyen ami nagyban elkerüli az emberiséget.
A nagy angolozásokert bocsánatot kérek, angolul néztem az animét és minden így ragadt meg bennem.
A grafikájával nincs bajom, szerintem szépnek mondható bár kinek a pap kinek a vajaskenyér.
Én adok neki egy erős 8/10-et és (ha lesz) folytatástól függ, hogy ez a szám merre fog haladni a jövőben.
welcome újra 😃
Kicsit elvoltam veszve 😃
Mellesleg xoki szét röhögtem a videón magam 😃 Spoiler!
Emlékeztek kérdeztem milyen telóra szavaztok .
Hát ha hiszitek ha nem a választásom egy Huawei P8 LTE esett 😃
eddig nem szerettem őket de most már kezdem imádni 😃
Nahát kellemes meglepetés ez az őszi szezon. Most már van annyi rész mindből hogy kb tudom hogy jó e vagy nem...
A folytatások amit nézek mind jók. Különösen a Noragami. Bele betegeszek mire kijön az új rész 😃
Valamint a One punch man-t is elkezdtem, kicsit olyan "üres" az anime, de egyébként nagyon nézeti magát, meg eleve olyan badass beütése van.
Sok ilyen 3 perces is van a szezonba, kettő amit nézek elég elfogadható is.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy érdemes belenézni párba, vagy majd akkor amikor majd véget érnek.
Felraktam a WP 10-et telóra és lehet, hogy még csak beta verzió de egy dolog miatt hagyom fent ezt. Meg lehet vele nyitni rendesen a videókat indavideon. 8.1en nem lehetett kirakni nagykepernyore. Rá voltam kényszerülve hogy angol felirattal nézzek mindent. Bár nem is volt olyan nagy probléma. Es amúgy megnéztem az Overlord c. animét. Nekem bejött majd írok róla egy kicsit ha befejeztem a másikat amiről még szerettem volna írni.😃
Nemleszólnikell, jobbat csinálni 😆 Amúgy meg nem tudom, a shounen-ek a népszerűek, igazából nem is gondolom, hogy baj lenne, az emberek itt igazából kiélhetik az agressziót, valami izgalmasabbat is látnak ami közelebb áll az ösztönéhez, mert pl. azért harcolnak, hogy megvédjenek valakit/valamit 😃
Miért csak shounen mangákat olvasnak az emberek? #Vagabond #Berserk #OyasumiPunPun #VinlandSaga #Inuyashiki #Kaiji #Akagi
Ha lenne időm (meg epic angol Skillem) rég inkább mangás lennék mint animés, az animeipar jelenleg közelebb van a szánalomhoz mint az elfogadhatóhoz. 😃 Komolytalan fosiskolásskillesdragonballkopik mindenhol.
Srácok... Hát eddig nem is tudom milyen világot éltem. A manga nekem egy tabu téma volt. De megváltozott az életképem. Báár...eddig is voltam úgy vele, hogy nincs befejezve egy anime (és nem is lesz) ezért elkezdtem a mangát, két oldal és kaputt vaaaagy kíváncsi voltam egy anime mangahű befejezésére (inkább ez illik rám) és ezért néztem meg csak a végét de most 180 fokos fordulat. K*rvajó a manga. Aki eddig nem tette olvasson.😃 Elkezdtem a Noragami mangát és olyan flashem van mint régen az animéknél. Egész nap kattogok, hogy mikor tudnék már végre egy új fejezetet elolvasni. Tegnap kezdtem a 20.nál és most járok a 40.nél. Pedig azthittem ez így sokkal gyorsabban fog menni. Bár az biztos hogy ez az egész 20 fejezet nem fér bele a 2. évadba.
norbli01: ja btw ma jött ki az új fejezet 😃 Spoiler!
és most az nem volt benne hogy mi van lucy vel, kiváncsi vagyok honnan ismeri. De legalább erza benne volt és még mindig badass, bár ez egy kicsit kapkodott fejezet volt... 😃
norbli01: már a 4. évad jön majd, ezért nem kezdtem el még mindig 😃
NA és befejeztem a Mitsudomoe-t
Először is, vééégre! Végre tudok irni a karakterekről is normálisan. Igazából az egész anime lényege azokon alapszik. De végre nem csak a klisétengerből épülnek fel, és egyedi maga az anime kidolgozása is. (ugyebár nekem, lehet hogy van hasonló...) Mondjuk a grafikát kicsit nehéz volt megszokni de igazából nincs gond vele.
Szóval, főszerepben a 3 általános iskolás testvér. Marui Mitsuba, Hitoha és Futaba. Mitsuba: Ő az "első" vagyis a legidősebb. Szeret édességet zabálni ezért mindig a súlya zavarja/ minden féle fogyási tehnika érdekli, emellett szeret központban lenni, szeret másokat szenvedni látni, és nagyképűen viselkedő. Valamint mindenkire a -sama használatát akarja ráéröltetni ha vele beszélnek. E mellett még az egyik gazdag osztálytársát piszkálják oda vissza, de igazából ez baráti civakodás. Futaba: ő a "második" . Ő az anime legnagyobb comedy forrása. Kicsit üresfejű. Hatalmas erővel rendelkezik/állóképességel/sebességgel (pl birja az apját cipelni...), szóval minden ilyesmivel. E mellett imádja a melleket 😆 nagyon jól rajzol, de mindent mellel, pl a férfiakat is vagy akár egy csendéletet is.
Ja és nagyon kawaii 😃
Hitoha: nos ő a "3." az antiszociális, félénk lány. Aki általában magában ül és olvas. Viszont gyorsan megváltozik ez ha valamelyik testvére vagy egy másik hülye az osztályból megzavarja. Ilyenkor átmegy ijesztő módba 😃 Valamint szeret bebújni a tanárja asztala alá, de csak akkor ha ott ül. ja és szereti a "gachi rangerst" (ami lényegében a power rangers kicenzúrázott neve)
Rajtuk kivül rengeteg jó karakter van. Pl az apjuk, akit mindig bűnözőnek néznek ezért állandóan kihivják rá a rendőrséget hogy mit csinál a kislányokkal 😃 Vagy a szellem mániás lány aki mindig akadékoskodik, vagy a 3 őrültem szerelmes csaj akik egy fiúért vannak oda, na és persze ez a fiú aki népszerű a lányoknál ezért mindig piszkálják.... stb stb rengetegen vannak, ugyebár comedy esetében nem kell ennél több jellem nekik.
Ja igen comedy: igazából 2 fő poén fajtára épit. Futabából kiindulva az első a perverz. Ami általában félreértés/félrehallás. tegyük fel hogy a tanár gondol valamire pl a gachi rangersre (ruha, öv) mert ő is szereti. Valaki más perverz dologra. tehát ez váltogatja a fejükben egymást és nos nem tudom leirni jobban, de gonbdolom nagyjából érhető. A második meg ugyebár a félelmetes rész, az apjuk meg hitoha miatt is...
Na elég lesz ennyi. Szóval nekem nagyon tetszett. grafot szokni kell mert elég egyedi a karakter dizájn de igazából azon kivól én nem tudok negativum mondani. Vagyis de hogy a 2. évad 8 rész... 8 rész, damn so sad.
9/10
Ööö.... ezt nem tudom honnan szedted, de szerintem hívd az ördögűzőt... amúgy... ilyenkor csak kattints rá valamire, és akkor majd kilyukadsz valahol 😆
xoki: overrated, de azért aki tud az tud.. 😃 nem hiába lett a kedvencem 😆 amúgy FT manga Spoiler!
"Még még még" csak hogy a szavaiddal éljek 😆 Habár a Lucy-szál eddig nem nagyon érdekelt, most már kíváncsi vagyok ki ez a nő 😃 És Natsuból többet akarok látni (nem félre érteni :'D) 😆
Nem mellesleg a Fate/Kaleid-nek már jön a harmadik évada?? Kicsit lemaradtam 😆
Na ide is jó régen írtam már. Hát mostanában más elfoglaltságaim vannak, de az mindegy is nem fárasztalak azzal titeket! 😀
Szóval e hosszú idő alatt megnéztem a Hidan No Aria c. animét, egy borzadáj, abszolút nem az amit vártam volna tőle! Talán jövő héten írok is róla hosszabban, ez csak egy ilyen felvezető, hogy mély undort váltott ki belőlem az a Anime. 😃
Az LCS-ről nekem is először a Liberty City Stories jutott eszembe, hát igen az értelmes dolgok jutnak először az emberek eszébe 😆 (troll)
flyaway2: Én maradok annál h elmeek a Myōboku-ra kitanulni a Sage Mode-ot amíg kijönnek a részek 😃 De köszi az infót. xoki: Én is kapásból arra gondoltam amikor először láttam 😃
btw egy kis ööm hát mondhatjuk reklám 😃
xoki admint, vagyis engem 😃 megtalálhatjátok itt: [LINK]
Mondjuk nálam hatalmas csalódás volt a Guild Wars 2 .. Komolyan ..
9 lvl 50 esem van és amint láthatod 16 lesz 😃
Pref status egy külön történet: Spoiler!
ja és igen minden credittel van megszerezve. Milliomosok lettek tőlem azok akik árulták a dolgokat az tuti 😃
Nekem is az a bajom vele btw vagyis konkrétan az hogy az end game most már csak fizetéssel érhető el, ezzel el is ásták magukat nálam, pedig nagyon gondolkodtam rajta hogy egy hónapot befizetek... Bár az is igaz hogy most ez 4.0 patch nálam egy nagy visszalépés, az egész játékot lebutitották 10 évesek szintjére
Ezt a nevet én akartam! 😆
norbli01: FT manga Spoiler!
Btw
E zenére rábukkanva kezdtem el az animét is:
Ritka az a lassú szám ami bejön, de hát ez rohadtul bejön! 😃 (refrén 1:18 !)
Az anime sem rossz igazából, csak shoujo, szóval remélem a többi rész sem lesz "lányos". Eddig épp egy nagyon pici volt benne, inkább egy sima romance anime (ha azt félretesszük Spoiler!
Szerintetek? Faker Tetrakill!
Nos, kezdeném azzal hogy mi volt a két legnagyobb bajom vele:
Először is elég nagy elvárásaim voltak, mindenhol azt irták hogy húú ez egy must watch, meg rohadt vicces. Ami igaz lenne ha nem lenne a második bajom vele. Ami lényegében ugyanaz mint a Gintama esetében (fő oka hogy megemlitem az az hogy az egyik főszereplőnek Gintoki szinkronhangját adták, ami szerintem rohadtul nem illik bele ebbe az animébe, na de ez egyéni vélemény, nem befolyásol semmit sem...). Tehát a 2. bajom vele hogy vicces meg rohadt jó, tetszik, de csak minden 4. 5. rész után van 1-2 nagyon jó rész, mint a Gintama esetében, viszont valljuk be egy 12 részes animénél ez nem egy jó dolog... 😃
Szóval a cim annyit takar hogy a középiskolás fiúk mindennapjai. Ebből már rálehet jönni hogy mi is az anime lényegében, szóval nem térnék ki semmire.
Karakterek: szerintem egy nagy 0, jellemtelenek. Ráadásul poénnak szánják azt is amikor egyszerre sok új karakter jön a képbe, hát nekem az ilyen 0 poén. (nos poén, hát azt sose fogom megérteni hogy a lány ruhába öltözés fiú társaságban miért vicces) Nos igen lány szereplők: hát amelyiknek arca is van azoknak van 10/1 pontnyi jellemük (igen a többinek nincs arca csak elfeketitett mivel mellékszereplő nagyon 😃 Komolyan mondom nem értem az ilyet, hogy miért ilyenre csinálják sokszor....)
NA tehát, JÓ... volt néhány vicces rész, de inkább mindf*cknak mondanám. Az is oké hogy ez egy nagyon komolytalan anime akarna lenni, de egyszerűen túl erőltetettnek érzem az egészet.
Nézegettem hogy mire mennyi pontot adtam, szóval egyszerűen azok alapján nem adhatok neki többet 5/10 nél.
Megint egy anime aminél nem értem hogy, hogy lehet 8 felett az átlag pontozás, hát de az van.
Ha valaki látta, kérnék egy egyetértést, vagy ellenvéleményt 😃
Mellesleg befejeztem a Garo: Honoo no Kokuin .
Nos elég sokáig húztam az anime-t kb olyan 2 hét mert sose volt időm .
Lényegében az anime eleje jól indult még tetszett is de aztán számomra unalmas lett sőt inkább vontatott az egész story a grafika se nyerte el a tetszésem illetve a story se volt egy olyan nagy szám . pl az utolsó 4 részt néhol áttekertem mert nem érdekelt .
A harcok fogjuk rá látványosak voltak illetve a páncéljuk animációja se volt rossz de ennyi .
Jah a karakterek hát nagyon egyik se volt szimpatikus olyan össze vissza karakterek ez egy nagyon egyszer nézős anime .
10/5
Ha esetleg az előző nem elég agysorvasztó itt egy másik 😆
Szezonális:
Noragami
K: Return of Kings
Utawarerumono
sakurako-san no ashimoto ni wa shitai ga umatteiru
owari no seraph
ha nagyon lent vagyok alfában még az ecchik közül 2-őt
Nem szezonális:
Mirai Nikki
Az Overlord nekem tetszett,de nagyon befejezetlen így ha ennyiben marad akkor kuka. Nagy WoW kocka voltam régen én is így az efféle animék felkeltik az érdeklődésem 😃
intelIA32: Az a műanyagos reklám......megsemmisültem. De am az elborult perverz japán reklámoktól nincsen rosszabb.
Ezt csekkoljátok :
Egyszerűen ezt nem tudom hova tenni.
Ugye ez egy nyári szezonos anime, befejezetlen de nekem így is nagyon bejött. Tülkön ülve várom a folytatást.
SAO/Log Horizon look like anime. Valahol a kettő között megtalálta az arany középutat.
Szóval ez is egy VRMMO szerűségről szól.
Történetünk ott kezdődött, hogy volt egy nagyon nagy sikerő MMO játék, becses nevén Yggdrasil.
Valami úton módon úgy döntöttek, hogy bezárják a szervert és a főszereplőnk Ains Ool Gown a legerősebb guild vezére nem akarta elengedni ezt a játékot mert csak ez maradt meg neki ahol jelent is valamit ezért a zárás pillanatáig fentmaradt a szerveren. Csodák csodájára a szerver zárás után nem dobta ki a játék és arra lett figyelmes, hogy nemműködik pár funkció ami a játékban volt és realizálta, hogy a játék valósággá vált. Az NPC-k életre keltek és abban reménykedett, hogy nem csak ő maradt a játékban (pedig nagyon úgytűnik) és innentől kezdve az lett a célja, hogy
minél nagyobb hírnevet szerezzen a játékban és eljusson a neve azokhoz az emberekhez akik még bentragadhattak.
Ebben segítségére vannak a guild társai által létrehozott NPC-k akik szintén OP-k, és a feladatuk, hogy védelmezzék a Great Tomb of Nazarick-et (a guild épületét). Ők hatan (heten) vannak és lojálisak az utolsó megmaradt superiorhoz
(azaz Ains-hoz). A hat közül van egy, aki a többit vezeti, Albedo a széles szájú nagymellű perverz nő aki szerelmes Ains-ba, és rajtuk kívül még vannak cselédek a Nazarickban akik szintén OP-k.
Igazából az guild NPC-k közül csak ketten vannak nagyon központban, Albedo és Shalltear a vámpírlány de ők se annyira.
A világ megváltozott de nagyban hasonlított a Yggdrasilra, a szabályok, az itemek és a szörnyek nagyban egyeztek egymással.
Nekem viszont a főszereplő, Ains nagyon a szívemhez nőtt, nem is azért mert hú de badass karakter, hanem mert én mindig is szerettem volna nagyonnagy névvel rendelkező játékos lenni egy MMO-ban aki mindent töviről hegyire ismer
és mindenki fél tőlle. A saját álmom megtestesülését látom a karakterében, csak ugye... nekem mindig is a mage karakterek voltak a gyengéim. Egyszer se építettem még mage karaktert pedig mindig is szerettem volna. De viszont a Nazarick szabályai, hogy csak Undead karaktereket vesznek fel a céhbe akiknek van befojásuk szintén nagyon tetszik nekem. Akárhányszor
építek karaktert, mindig arra törekszem, hogy olyan legyen ami nagyban elkerüli az emberiséget.
A nagy angolozásokert bocsánatot kérek, angolul néztem az animét és minden így ragadt meg bennem.
A grafikájával nincs bajom, szerintem szépnek mondható bár kinek a pap kinek a vajaskenyér.
Én adok neki egy erős 8/10-et és (ha lesz) folytatástól függ, hogy ez a szám merre fog haladni a jövőben.
Kicsit elvoltam veszve 😃
Mellesleg xoki szét röhögtem a videón magam 😃
Spoiler!
Hát ha hiszitek ha nem a választásom egy Huawei P8 LTE esett 😃
eddig nem szerettem őket de most már kezdem imádni 😃
South Park
A folytatások amit nézek mind jók. Különösen a Noragami. Bele betegeszek mire kijön az új rész 😃
Valamint a One punch man-t is elkezdtem, kicsit olyan "üres" az anime, de egyébként nagyon nézeti magát, meg eleve olyan badass beütése van.
Sok ilyen 3 perces is van a szezonba, kettő amit nézek elég elfogadható is.
Szóval ezzel azt akarom mondani hogy érdemes belenézni párba, vagy majd akkor amikor majd véget érnek.
és akkor kérdés:
Mit nézel jelenleg?
én:
De a legjobb még mindig magyar 😆
Spoiler!
Mert ez műanyag
Btw
Ez is epic 😃 Érdemes megnézni aki még nem látta 😃
Érdemes bele nézni a többibe is... Kár hogy nincs feliratozva...
Ha lenne időm (meg epic angol Skillem) rég inkább mangás lennék mint animés, az animeipar jelenleg közelebb van a szánalomhoz mint az elfogadhatóhoz. 😃 Komolytalan fosiskolásskillesdragonballkopik mindenhol.
NA és befejeztem a Mitsudomoe-t
Először is, vééégre! Végre tudok irni a karakterekről is normálisan. Igazából az egész anime lényege azokon alapszik. De végre nem csak a klisétengerből épülnek fel, és egyedi maga az anime kidolgozása is. (ugyebár nekem, lehet hogy van hasonló...) Mondjuk a grafikát kicsit nehéz volt megszokni de igazából nincs gond vele.
Szóval, főszerepben a 3 általános iskolás testvér. Marui Mitsuba, Hitoha és Futaba.
Mitsuba: Ő az "első" vagyis a legidősebb. Szeret édességet zabálni ezért mindig a súlya zavarja/ minden féle fogyási tehnika érdekli, emellett szeret központban lenni, szeret másokat szenvedni látni, és nagyképűen viselkedő. Valamint mindenkire a -sama használatát akarja ráéröltetni ha vele beszélnek. E mellett még az egyik gazdag osztálytársát piszkálják oda vissza, de igazából ez baráti civakodás.
Futaba: ő a "második" . Ő az anime legnagyobb comedy forrása. Kicsit üresfejű. Hatalmas erővel rendelkezik/állóképességel/sebességgel (pl birja az apját cipelni...), szóval minden ilyesmivel. E mellett imádja a melleket 😆 nagyon jól rajzol, de mindent mellel, pl a férfiakat is vagy akár egy csendéletet is.
Ja és nagyon kawaii 😃
Hitoha: nos ő a "3." az antiszociális, félénk lány. Aki általában magában ül és olvas. Viszont gyorsan megváltozik ez ha valamelyik testvére vagy egy másik hülye az osztályból megzavarja. Ilyenkor átmegy ijesztő módba 😃 Valamint szeret bebújni a tanárja asztala alá, de csak akkor ha ott ül. ja és szereti a "gachi rangerst" (ami lényegében a power rangers kicenzúrázott neve)
Rajtuk kivül rengeteg jó karakter van. Pl az apjuk, akit mindig bűnözőnek néznek ezért állandóan kihivják rá a rendőrséget hogy mit csinál a kislányokkal 😃 Vagy a szellem mániás lány aki mindig akadékoskodik, vagy a 3 őrültem szerelmes csaj akik egy fiúért vannak oda, na és persze ez a fiú aki népszerű a lányoknál ezért mindig piszkálják.... stb stb rengetegen vannak, ugyebár comedy esetében nem kell ennél több jellem nekik.
Ja igen comedy: igazából 2 fő poén fajtára épit. Futabából kiindulva az első a perverz. Ami általában félreértés/félrehallás. tegyük fel hogy a tanár gondol valamire pl a gachi rangersre (ruha, öv) mert ő is szereti. Valaki más perverz dologra. tehát ez váltogatja a fejükben egymást és nos nem tudom leirni jobban, de gonbdolom nagyjából érhető. A második meg ugyebár a félelmetes rész, az apjuk meg hitoha miatt is...
Na elég lesz ennyi. Szóval nekem nagyon tetszett. grafot szokni kell mert elég egyedi a karakter dizájn de igazából azon kivól én nem tudok negativum mondani. Vagyis de hogy a 2. évad 8 rész... 8 rész, damn so sad.
9/10
Minden esetre érdekes lenne így használni az oldalt.
xoki: overrated, de azért aki tud az tud.. 😃 nem hiába lett a kedvencem 😆 amúgy FT manga Spoiler!
Nem mellesleg a Fate/Kaleid-nek már jön a harmadik évada?? Kicsit lemaradtam 😆
Ki tudna így elnavigálni az oldalon?
Egyébként, koreai csapatok a döntőben? Micsoda meglepetés... 😃
Szóval e hosszú idő alatt megnéztem a Hidan No Aria c. animét, egy borzadáj, abszolút nem az amit vártam volna tőle! Talán jövő héten írok is róla hosszabban, ez csak egy ilyen felvezető, hogy mély undort váltott ki belőlem az a Anime. 😃
Az LCS-ről nekem is először a Liberty City Stories jutott eszembe, hát igen az értelmes dolgok jutnak először az emberek eszébe 😆 (troll)
Én a döntőben az SKT-ra voksolok.
xoki: Én is kapásból arra gondoltam amikor először láttam 😃