A Windows 7-ről minden

2009. May 06., téma
Fórum » Szoftver
A-Z-ig a Windows 7-ről, kérdések, válaszok, stb.
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
no avatar
cseszka írta:
bartadavid94 írta:
Mort2195 írta:
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hogyan lehet levédeni jelszóval pár mappát!?

És azt meglehet nézni valahol, hogy mióta fent van a win7, hány órát ment összesen a gép?

Aida 64 v everest eultimate editionnal megleshetö,üzemidöt kell keresni.
Ott leir mindent.Leghosszab,legrövidebb,összes özemidö,szint ugy az üzemszünetre.

És a másik kérdésre tud valaki választ?
0
0
0
0
cseszka avatar
bartadavid94 írta:
Mort2195 írta:

És azt meglehet nézni valahol, hogy mióta fent van a win7, hány órát ment összesen a gép?

Aida 64 v everest eultimate editionnal megleshetö,üzemidöt kell keresni.
Ott leir mindent.Leghosszab,legrövidebb,összes özemidö,szint ugy az üzemszünetre.
0
0
0
0
no avatar
Köszi a gyors és megnyugtató választ! 😀
0
0
0
0
jtrlvksz avatar
GRIFF2 írta:
Helló all! én tegnap elkezdtem játszani a GRID-del, amikor elindítottam azt írta ki a Win7 hogy átváltott az egyszerű színösszeállításra ez most van valami hatással a videókártyám teljesítményére, vagy károsítja VGA-m? :/

Ez teljesen normális 😀 Ha érzékeli a Win a játékot, átvált az egyszerűbb kinézetre, ezzel próbálja gyorsítani a játék futását. Nem károsítja a VGA-t 😀
0
0
0
0
no avatar
Helló all! én tegnap elkezdtem játszani a GRID-del, amikor elindítottam azt írta ki a Win7 hogy átváltott az egyszerű színösszeállításra ez most van valami hatással a videókártyám teljesítményére, vagy károsítja VGA-m? :/
0
0
0
0
no avatar
Mort2195 írta:

Erre valaki tudna válaszolni?

0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja és semmi boot-os baromságot nem kell csiálni csak telepíteni?

látom minden le van írv köszi
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Jó..Én ezt tettem fel utoljára..
[LINK]
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
okok na akk majd holnap ki is próbálom
és am akkor semmi mást nem kell csinálni csak telepít oszt csá?

Windows.7.Loader.v1.9.7-DAZ.(32Bit-64Bit)

ha ezt szedem az jó lesz?
0
0
0
0
no avatar
Kicsomagolod és megnyitod kiválasztod az OEM-t és rákattintasz az install loader-ra vársz egy kicsit és magától újraindul a géped. aztán megnyitod a Vezérlőpult\Rendszer-t és ha azt írj, hogy a Windows aktiválva van akk. jól csináltad.
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
és azt csak fel kell telepíteni és kész?
0
0
0
0
Kornel77 avatar
Windows7 loader,és Voálá,eredeti windóz 😃
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
ja am elvileg aktiválta magát csak valami progit felraktam ami felismerte hogy nem eredeti media player bővítmény ez mit takar?
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
csá all nálam nem eredeti a win 7 és kéri az aktiválást ilyenkor mi a teendő win 7 loader segít ? vagy újra kell rakni és nem szabad frissíteni?
0
0
0
0
no avatar
bartadavid94 írta:
Hogyan tudok jelszóval védeni csak egy/néhány megadot mappát?
(win7 64bit)

Mióta lett ilyen inaktív a gépigény fóruma? 😕
0
0
0
0
Matthew_217 avatar
Sziasztok!
Nemrég tetem újra a win7-em és kb. 1 éve lett tiszta szoftver-en keresztül megszerezve a progi. Akkor kaptam egy kódot hozzá, és most hiába megyek rá az aktiválásra mindig hiba van. Rákerestem és azt írja a microsoft az oldalán h kérjek másik kódot vagy újíttassam meg ezt. Az lenne a kérdésem h mi van akkor ha a 2 napos idő ami még van hátra az automatikus reg-ig mi van ha letelik akkor még tudom használni a gépet? Csak azért mert most hétvégén nem hiszem h nyitva lesznek és fognak ezzel foglalkozni, viszont addig le fog járni az automatikus reg ideje, mi lesz ez után, tudom majd még használni és kb. mennyi idő az mire kapok új kódot a tiszta szoftveren keresztül?
0
0
0
0
no avatar
Hogyan tudok jelszóval védeni csak egy/néhány megadot mappát?
(win7 64bit)
0
0
0
0
bukta2 avatar
win 7 ultimate em van kb 1 hete és játékokra használom,meg a Bf 3 is lazán High on 1024 be de azért illik a win7 nél (főleg ha játékra akarja az ember) a 4GB ram ugye?
0
0
0
0
Devis avatar
újra letod őket tölteni, elég béna lenne a steam ha erre nem gondolt volna...
0
0
0
0
stevi avatar
Sziasztok!
Ha újratelepítem a windows-t a steam-es játékaim elvesznek vagy valahogy át lehet menteni ???
0
0
0
0
Matyi10 avatar
apetit1989 írta:
ne mappába tedd a fájlokat, hanem közvetlenül a dvd-re. A root a d:/

akkor elrontottam mert ugy irtam ki.. és most csak eza dvd volt itthon.. m1 köszi
0
0
0
0
apetit1989 avatar
ne mappába tedd a fájlokat, hanem közvetlenül a dvd-re. A root a d:/
0
0
0
0
Matyi10 avatar
sziasztok a win7 kiirtam egy dvd-re és enm akkarja be boootolni lehet h rosszul irtam ki? mert ugy van h megnyitom és akkor egy mappába vannak a fájlok
0
0
0
0
online22 avatar
rámegyek de betölt a win-7 mintha semmit nem csináltam volna...
0
0
0
0
niteforce avatar
online22 írta:
valaki válaszoljon plz aki tudja mert sürgős lenne 😜

b-boot ra menj lehet hogy az az
0
0
0
0
online22 avatar
valaki válaszoljon plz aki tudja mert sürgős lenne 😜
0
0
0
0
Garadex avatar
Azt nem tudjátok miért van, hogy néha úgy csinál mintha frissítenék egyet windowsba. Pillanatra villan egyet a kép és olyan hangot ad ki mintha leválasztanék egy usb-t pl. Játék közben ez elég idegesítő mikor kidob az asztalra. Valami ötlet?
0
0
0
0
gerg991 avatar
PÜ-benválaszoljatok pls 😀
0
0
0
0
Don Sajtos avatar
Sziasztok😀
Aki tudna kéem segítsen.
Bf 3 eredetim és multiznék vele ha nem laggolna annyira:S
Valamikor csak párszor laggol de van h játszhatatlan:S:S
Pingem hogy tudnám csökkentenI?
Már próbáltam többféle megoldást de nem ment:S
1. Nyissuk meg a regisztrációs adatbázis szerkesztőjét (Winjel + R -> regedit)

2. Keressük meg az alábbi helyet az adatbázisban:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\Tcpip\Parameters\Interfaces

3. Keressük ki azt az elemet az Interfaces-ben, amelyik az adott hálózati kártyánkhoz tartozik. A legkönnyebben úgy tudhatjuk meg melyik a kívánt hálózati kártya, ha megnézzük a IPAddress kulcs értékét a mappában. Ha az értéke a szolgálatotól kiosztott IP cím, akkor az lesz az. Router használata esetén ha DHCP szerverrel történik a címek kiosztása, akkor a DhcpIPAdress kulcs értékét nézzük (jellemzően 192.168 előtaggal kezdődik). Az alábbi képen jól látható, hogy nekem a kívánt hálózati eszköz az Interfaces mappában a {3B-vel kezdődő elemben van, mivel a DhcpIPAdress értéke a keresett.

4. Jobb klikk a hálózati eszköz mappájában, majd hozzunk létre egy új DWORD (duplaszó) típusú kulcsot. A következő nevet adjuk neki: TcpAckFrequency

5. Módosítsuk (dupla-klikk rá) a TcpAckFrequency értékét 1-re (hexadecimális)

6. Hozzunk létre ismét egy DWORD (duplaszó) típusú kulcsot az alábbi néven: TCPNoDelay

7. Módosítsuk az újonnan létrehozott TCPNoDelay értékét 1-re (hexadecimális)

8. Lépjünk ki a szerkesztőből, és indítsuk újra a gépet.

Ezt megoldást javasolták és én alkalmaztam.
Na most nekem 64bit-es rendszerem ezért nekem nem négyszótípusú kulcsot kellene gyártanom????
üdv
várom válaszokat
0
0
0
0
gerg991 avatar
PÚ-ben ÍRJÁTOK MEG MÍRT NEM INDUL EL A SETUP, PEDIG RAJTA VAN A LEMEZEN ÉS HA UJRALÖKNÉM, NEM INDUL EL A SETUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Én is így vagyok vele, csak feltűnt, hogy megint visítozik az ESET a frissítések után.
0
0
0
0
no avatar
Én nem, úgy hallottam hogy ''nem eredeti'' Windowsnál nem érdemes frissíteni.
0
0
0
0
nemkrisz11 avatar
Ti szoktátok frissíteni a windows-t?
0
0
0
0
gerg991 avatar
FIgyeljetejk írjatok már a progilomhot h mért nem indul el a setupja 😃 kiírtam lemezre ujralököm a gépen de nem adja be. ha meg "sajáttgép"ből indíttom egy időnél exe hibával kilép :S:SSSS HELP! PÜ vagy PROLFILHOZ
0
0
0
0
niteforce avatar
ok kosz :-) par jatek is lenne ugyhogy xp t rakok ra
0
0
0
0
no avatar
Szerintem XP, de ha csak netezésre használod akkor a Win7 is jó hozzá.
0
0
0
0
niteforce avatar
sziasztok :-)
van egy masik gepem, nen tudom eldonteni hogy XP t vagy win7 et rakjak ra.
a konfig :
amd sempron 2800+ oc 2.0 ghz
2 gb ddr2
asrock am2nf3 vsta alaplap
inno 3d geforce 6600gt 128mb gddr3
80 gb maxtor vinyo

en xp t tennek de kivancsi vagyok ti mit mondtok
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
újra kell aktiválni tölts le valami windows loadert egy torrentoldalról
0
0
0
0
Galex1995 avatar
hali. mi van akkor ha azt irja a gép felkapcsolás után hogy: Ön szoftver hamisitás áldozata lett, a windowsa nem eredeti. csak az ujra telepités segit?
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Mad Hatter írta:
Ezt hol tudom beállítan ?
Előre is köszi 😀

Vezérlőpult\Rendszer és biztonság\Energiagazdálkodási lehetőségek\Sémabeállítások szerkesztése , majd itt a speciális energiaellátási beállítások módosítása, és megkeresed a mervevlemezt, és minél nagyobb számot írsz be oda!
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Ezt hol tudom beállítan ?
Előre is köszi 😀
0
0
0
0
Szilard96 avatar
Mad Hatter írta:
Sziasztok!
Lenne nekem 1 nagy problémám!
Mikor elülök a gép elől lekapcsol a monitor hosszabb ideig bekapcsolva hagyom a gépet de nem használom csak torrent fut... És mikor visszaülnék kb 30p-1óra múlva le van fagyva a rendszerem se az egér nem mozog se semmi egyébre nem reagál ...
Valami ötlet nagyon fontos lenne ! 😢

Szia!

Laptoppal volt hasonló problémám. Mindig kikapcsolt a merevlemez ha nem volt aktivitás, ha visszaültem akkor egérre reagált, de nem nyitott meg semmit.
Ne engedélyezd, hogy a windows kapcsolja ki a merevlemezed egy bizonyos idő után ha nem vagy gépnél!

Ez is lehet a baj.
0
0
0
0
Mad Hatter avatar
Sziasztok!
Lenne nekem 1 nagy problémám!
Mikor elülök a gép elől lekapcsol a monitor hosszabb ideig bekapcsolva hagyom a gépet de nem használom csak torrent fut... És mikor visszaülnék kb 30p-1óra múlva le van fagyva a rendszerem se az egér nem mozog se semmi egyébre nem reagál ...
Valami ötlet nagyon fontos lenne ! 😢
0
0
0
0
online22 avatar
tehát újraírhatóval raktad újra? amit írtál az furcsán jött le nekem 😃
0
0
0
0
Kmisi99 avatar
ja nekem is újraírhatón van a win
0
0
0
0
online22 avatar
újra írható dvd-vel is működni fog a win7 újra rakása? (DVD+RW)
0
0
0
0
MC MaRcI avatar
hi all felraktam a win7-et de akármilyen audio drivert leszedek a mélynyomó nem szól ugyan úgy mint rég hogyan kell beállítani

ja és a monitoromon nem tudok 1440x900-as felbontást állítani pedig xp-n lehetett erre valami megoldás?

ja és minden játék olyan xarul indul először csak egy kicsi ablakba teszi ki utána ha rákattintok elkezd ugrálni a kép mitől lehet ez szinte az összes játék ezt csinálja
0
0
0
0
no avatar
Sziasztok lenne egy nagy problemmam aprash a neve mostanaban lepet fel a jatekoknal nm indulnak el
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: MXvsATV.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 439e0839
Fault Module Name: MXvsATV.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 439e0839
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00129a7a
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 0f09
Additional Information 2: 0f095b4c92ee2bb4f3b59d52bfa4ef9c
Additional Information 3: 0290
Additional Information 4: 029079c79d693f6f6d920afb81747845

Read our privacy statement online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

ki tud erre valami valaszt surgos lenne😢
0
0
0
0

Elfelejtett jelszóRegisztráció