levi27 írta:
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
-Húszasból tud visszaadni?
-Elfogadunk borravalót is.
Hogy legyen valami köze az informatikához is gondoltam leírom, mit hallottam az egyik helyi boltba.
😃
Lényeg a lényegben hogy nem érdemes megvenni a Hyper TX3-at se, igaz?
levi27 írta:
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
Hogy legyen valami köze az informatikához is gondoltam leírom, mit hallottam az egyik helyi boltba.
😃
levi27 írta:
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
levi27 írta:
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
😃
levi27 írta:
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
Quadgame94 írta:
A magosítás nem garantált ilyan lap is kell. Lehet hogy nem fog menni. Sztem. Vegyél semmit. Gyorsulni nem fogsz sokat. Vegyél erősebbet nyílván gûntögetni kell.
" Vegyél semmit." Azt hol lehet kapni?😊
Kettőt kérek majd belőle 😆
Alkudozunk alkudozunk?😆
Akkor 3-at kérek én, de beérem 4-el is.😀
Quadgame94 írta:
A magosítás nem garantált ilyan lap is kell. Lehet hogy nem fog menni. Sztem. Vegyél semmit. Gyorsulni nem fogsz sokat. Vegyél erősebbet nyílván gûntögetni kell.
Quadgame94 írta:
Helló!
Nem tudok dönteni hogy mit vegyek inkább...
egy kétmagosítható Sempron 145-öset vagy egy Hyper TX3 hűtőt?
(Most egy Athlon 64X2 5600+ van hűtőnek meg Thermaltake Golden Orb II ... bár ez elég gyenge :/ )
értem az álláspontod kár vitázni mert mindkettőnknek igaza van, az dönti majd el h melyik aki veszi, ő tudja mi számít neki jobban! az biztos h ha nem uzsonnásdobozba van a gépe és kikukázott ventiket használ akkor biza nem hangosabb, plusz h süket gyereknek én is bátran ajánlom! 😀
eleve hülyeség belekezdenem mert ezzel az "XXX túlhajtva hozza ezt" szöveggel nem lehet mit kezdeni! példánya válogatja, mindkettőt lehet húzni és mindkettő jól megy!
nem vagyok elfogult, reálisan gondolkozok ami így néz ki!
6870 olcsóbb még egy OC-s verzió is pár ezressel mint egy gyári ref hűtéses 560 Ti, ebből következik h hűvösebb és halkabb, plusz kedvezőbb a fogyasztása is! Az már kérdés h szted megér plusz pár ezret a GTX amit majd meghúzol (ha jól meglehet mert benne van h nem sikerül) és beveri a 6950et ami ugye gyári órajeles! csak ahhoz feszt kell emelni amitől melegebb lesz, többet zabál nem kicsivel és már alapból azt írják róla h süvít mint 1 forma-1es autó!
ár/érték arányban a 6870 jobb választás én ennyit mondok! 😀 ez nem elfogultság, józan paraszti gondolkodás!
Synda írta:
Jaj ne...Pont a Gigát hozod fel, túlhajtva fél éven belül megy gariba.😆
Gtx nem bírja oc-t vagy mi ?
Amd oldalon jó a referencia is, 2 kattintással hozza a Oc-s Giga szintet.😀
5k pont az amennyivel többet tud a Gtx,és ne haragudj de a világ összes pénzéért sem kellene Nvidia...
Asus DirectCUII TOP hűtéssel szerelt kártyát ajánlottam volna, azt akartam még anno CF-be de i p o n-on pl nem találtam! gigát én is utálom egyébként, nem csak vga de alaplap terén is! persze lehet húzni csak nem mindenki tudja/akarja, az 5k különbség meg még nagyobb ha gyári 6870et veszünk alapul! én nem ajánlom a jelenlegi helyzetben az 560 Ti-t senkinek csak ha vki eszméletlenül elfogult a zöld oldal felé és ha agyonverem se lehet meggyőzni! 😀
az eltérés max 10% és nem minden esetben, van ahol épp a 6870 előnyére, arról nem beszélve h amennyiért egy gyári órajeles ref hűtős zotac 560 Ti-t kapsz abból kijön egy 3 ventis OC-s giga 6870 ami bőven behozza a te nagyon emlegetett %-odat, mindezt halkabban és hűvösebben, 1 évvel több garral és még marad 5000Ft a zsebedben! 😀
azt hittem itt segítünk h okosan vásároljanak nem azt a kártyát ajánlgatjuk amilyet mi szeretnénk venni...
Synda írta: Keksz03: Hd 6870 ugyanazt tudja...csak 15%-al lassabb.😜
ha kicsit jobban tájékozódnál rájönnél h butaságot beszélsz! 😀
több review-t is megnézhetsz nincs 3-5FPS-nél több eltérés nagyon max a Dirt3 és a HAWX 2 alatt ami jobban fekszik nvidiának! nem a hasamra csapok elhiheted! 😀
annak üzenem aki szerint az ati CCC rossz és az nvidia drivere az Isten h volt 4870,4890,6850,6950,6950@70,7970 kártyám emellett GTX460,GTX470,GTX570 (Gainward,MSI,Gigabyte,Sapphire,Palit) és semmi problémám nem volt soha az ATI CCC-vel ellenben a GTX570nél is tapasztalható volt h megállt a kép majd fekete képernyő és visszaadta a képet, ez a tipikus a driver leállt de a win7 helyreállította mert ő ügyes és ha kicsit jobban utánaolvasol meglátod h még mostanság is nagy probléma főleg GTX560 Ti kártyáknál, ami nem mellékesen DRIVER HIBA!!!
Intel Core i5-2400 3.1 GHz Socket 1155///44k
Asus P8H67///17k
8 GB DDR3 1333 MHz Kingston ///10k
Zotac GTX560 Ti 1GB///56k
ThermalTake V3 Black Edition///9k
Chieftec iARENA GPA-500S///9k
DVD///4k
149k
HDD még mindig nincs.😆
Miért a GTX560 Ti? 6870 ugyanazt tudja és olcsóbb ráadásul 40W-al kevesebbet is eszik! arról nem beszélve h a buta nvidia driver miatt sok velük a baj!
A gtx 560 ti kb olyan erős mint egy hd 6950-es. Ráadásul inkább az amd ír "buta" drivereket amik nem mindenkinek jó (Én még nem találkoztam rosszal, de nvidiánál sem)
Asus P8H67///17k
DVD///4k
149k
HDD még mindig nincs.😆
Miért a GTX560 Ti? 6870 ugyanazt tudja és olcsóbb ráadásul 40W-al kevesebbet is eszik! arról nem beszélve h a buta nvidia driver miatt sok velük a baj!
Gromtor írta:
niteforce😃e azt majd kicserélem egyébként birná maximum 1 évig??
😆
nem értem mi értelme van megvenni egyet aztán a felét kicserélni...
Sokkal kevesebből jönnél ki ha egy normálisat raknál te magadnak össze, nem ilyen túlárazott "úgy is lesz egy balek aki megveszi" gépeket nézegetni. Hidd el jobban jársz vele.
Gromtor írta:
Synda: és 145k-ért van ez a gép amit mondtam és ha megvenném és ha 2 hónap múlva a tápot kicserélném benne ugy szerinted jo lenne és én ellenék azzal a videókártyával és majd úgy 5 hónap múlva majd a videókártyát kicserélném és igy ez a (terv) 😎 jó lenne?? 😆
de a lap is szar benne... + sokkal többe kerül mint amennyit ér.
Synda: és 145k-ért van ez a gép amit mondtam és ha megvenném és ha 2 hónap múlva a tápot kicserélném benne ugy szerinted jo lenne és én ellenék azzal a videókártyával és majd úgy 5 hónap múlva majd a videókártyát kicserélném és igy ez a (terv) 😎 jó lenne?? 😆
Gromtor írta:
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_Gamer_Szamitogep_PC_I5_2400___8_gb_Ddr3_Memoria_3666683.htm?last=1
és még ezt néztem szerintetek?? 😆
Gromtor írta:
http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Uj_Gamer_Szamitogep_PC_I5_2400___8_gb_Ddr3_Memoria_3666683.htm?last=1
nincs 270k. kb 200-ra jön ki, most még fölösleges számolgatni h mennyi lenne, nyárra nagyon sok minden változni fog.
proc: ivy miatt lefog menni
ram: szokás szerint az is lefog
vga: nvidia miatt az is lefog
hdd-ssd: hdd elkezd majd vissszaállni régi árfolyamra, ssd csak olcsóbb lehet
Gromtor írta:
majd felhívom őket hogy milyen de azért itt a link:
http://www.grando.hu/first-arge-105-intel-core-i7-26000-6144mb-fpc10-1510441368
Inkább ezt hagyd, és vedd meg azt a gépet ami synda írt, de az asus p8h67m le alaplappal és egy i3 2100-as processzorral. Így kijön egy 500gb-os merevlemez is a 150-be.
Gromtor írta:
Alaplap S1155
Processzor Processzor Intel Core i7 2600
Memória Memória DDR3 6GB
Optikai Meghajtó DVD ÍRÓ
HÁZ MIDI ATX fekete 600W
VGA Ati HD 6670 1Gb
Egyébb Bill+egér
ezt találtam 146k-ért szerintetek?? 😆
Melyik oldalról másoltad ki ezt? Nem tudni pl a táp márkáját stb. Így nem lehet ajánlani.
Alaplap S1155
Memória Memória DDR3 6GB
Optikai Meghajtó DVD ÍRÓ
HÁZ MIDI ATX fekete 600W
VGA Ati HD 6670 1Gb
Egyébb Bill+egér
i5 jó választás H-s lappal ha nem akar tuningolni,de esetleg csoda történik, megtáltosodik a Bulldozer akkor mivan ? 😆
Az sincs kizárva, hogy majd a windows 8-on jóval gyorsabb lesz a bull. (Szerintem ez így is lesz, mert nem nagyon foglalkozik az amd ezzel biztos tudják, hogy majd a 8-on majd mindenki nagyot fog nézni és mindenki bullt akarna majd.) De nem kell kockáztatni inkább a sandy bridge-t.
Gromtor írta:
Helló!
szeretnék venni egy gépet 150k-ból (asztalit) se4gítséget kérnék mik lennének a legjobb választások? 😆
Asus M5A99X EVO///30k
AMD Phenom II X4 960T Black Edition///30k
Corsair Air Series A70///10k
Kingston HyperX 8 GB 1600 MHz DDR3///11k
Sapphire Toxic HD6870 1GB///46k
DVD///4k
149k
HDD nincs benne, drágák használd a régit.😆
Attila007: Vga nincs benne. 😜
Örök szabály : Óvakodj az előre összerakott gépektől,processzor kivételével, általában legalja hardverekből építkeznek.😜
Vagy ASUS P8H67-M LE alaplap és egy i5-ös proci. Itt ugye tuning kizárva és komolyabb hűtő sem kellene. Mellesleg erősebb egy 6magos amd-től még ha az tuningolva is van és kevesebbet fogyaszt. De szerintem az lap amit írtál amúgy sem tudna unlockolni.
Gromtor írta:
kösz de kéne még bele hdd meg a többi apróság 😀
I7 RAIDMAX-ASUS INTEL I7 HD PRO
CORE I7-2600
+ 22" LED MONITOR.
Intel H61 chipset,Socket 1155 64BIT,I3,I5,I7 támogatás
8192MB DDR3 RAM
500GB Ajándék +1500GB SATA HDD = 2000GB
20X dual layer DVD író
1.4GB INTEL HD Graphics video
6 CH HD audió ,10/100/1000 Lan
6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
A képen látható kivitel.
SAMSUNG S22 A300N LED monitor 22" Fekete LED Monitor FULL HD 1920X1080
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett
2 év garancia.
ez 152 ezer és benne van minden
innen néztem ha ez nem tetszik még van egy pár verzió😀[LINK]
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
😃
olyan lenne 😃
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
😃
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
Nekem a pizzafutár mondott ilyen f*szságokat😜
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
😃
-Egy internetet kérek.
-Kettő lett, maradhat? 😆
-Ötezer lesz.
-Kettő lett, maradhat? 😆
Akkor 3-at kérek én, de beérem 4-el is.😀
Nem tudok dönteni hogy mit vegyek inkább...
egy kétmagosítható Sempron 145-öset vagy egy Hyper TX3 hűtőt?
(Most egy Athlon 64X2 5600+ van hűtőnek meg Thermaltake Golden Orb II ... bár ez elég gyenge :/ )
nem vagyok elfogult, reálisan gondolkozok ami így néz ki!
6870 olcsóbb még egy OC-s verzió is pár ezressel mint egy gyári ref hűtéses 560 Ti, ebből következik h hűvösebb és halkabb, plusz kedvezőbb a fogyasztása is! Az már kérdés h szted megér plusz pár ezret a GTX amit majd meghúzol (ha jól meglehet mert benne van h nem sikerül) és beveri a 6950et ami ugye gyári órajeles! csak ahhoz feszt kell emelni amitől melegebb lesz, többet zabál nem kicsivel és már alapból azt írják róla h süvít mint 1 forma-1es autó!
ár/érték arányban a 6870 jobb választás én ennyit mondok! 😀 ez nem elfogultság, józan paraszti gondolkodás!
Jaj ne...Pont a Gigát hozod fel, túlhajtva fél éven belül megy gariba.😆
Gtx nem bírja oc-t vagy mi ?
Amd oldalon jó a referencia is, 2 kattintással hozza a Oc-s Giga szintet.😀
5k pont az amennyivel többet tud a Gtx,és ne haragudj de a világ összes pénzéért sem kellene Nvidia...
Asus DirectCUII TOP hűtéssel szerelt kártyát ajánlottam volna, azt akartam még anno CF-be de i p o n-on pl nem találtam! gigát én is utálom egyébként, nem csak vga de alaplap terén is! persze lehet húzni csak nem mindenki tudja/akarja, az 5k különbség meg még nagyobb ha gyári 6870et veszünk alapul! én nem ajánlom a jelenlegi helyzetben az 560 Ti-t senkinek csak ha vki eszméletlenül elfogult a zöld oldal felé és ha agyonverem se lehet meggyőzni! 😀
azt hittem itt segítünk h okosan vásároljanak nem azt a kártyát ajánlgatjuk amilyet mi szeretnénk venni...
Keksz03: Hd 6870 ugyanazt tudja...csak 15%-al lassabb.😜
ha kicsit jobban tájékozódnál rájönnél h butaságot beszélsz! 😀
több review-t is megnézhetsz nincs 3-5FPS-nél több eltérés nagyon max a Dirt3 és a HAWX 2 alatt ami jobban fekszik nvidiának! nem a hasamra csapok elhiheted! 😀
annak üzenem aki szerint az ati CCC rossz és az nvidia drivere az Isten h volt 4870,4890,6850,6950,6950@70,7970 kártyám emellett GTX460,GTX470,GTX570 (Gainward,MSI,Gigabyte,Sapphire,Palit) és semmi problémám nem volt soha az ATI CCC-vel ellenben a GTX570nél is tapasztalható volt h megállt a kép majd fekete képernyő és visszaadta a képet, ez a tipikus a driver leállt de a win7 helyreállította mert ő ügyes és ha kicsit jobban utánaolvasol meglátod h még mostanság is nagy probléma főleg GTX560 Ti kártyáknál, ami nem mellékesen DRIVER HIBA!!!
Helló!
mondjatok már egy oldalt amin a gépek olcsók vagy az alkatrészek.
gépigény, i p o n, Wox computer, Aqua...
mondjatok már egy oldalt amin a gépek olcsók vagy az alkatrészek.
Javítottam.😜
Asus P8H67///17k
DVD///4k
149k
HDD még mindig nincs.😆
Javítottam.😜
Asus P8H67///17k
DVD///4k
149k
HDD még mindig nincs.😆
niteforce😃e azt majd kicserélem egyébként birná maximum 1 évig??
😆
nem értem mi értelme van megvenni egyet aztán a felét kicserélni...
Sokkal kevesebből jönnél ki ha egy normálisat raknál te magadnak össze, nem ilyen túlárazott "úgy is lesz egy balek aki megveszi" gépeket nézegetni. Hidd el jobban jársz vele.
😆
de a lap is szar benne... + sokkal többe kerül mint amennyit ér.
sokkal jobb amit synda írt.
sokkal jobb amit synda írt.
proc: ivy miatt lefog menni
ram: szokás szerint az is lefog
vga: nvidia miatt az is lefog
hdd-ssd: hdd elkezd majd vissszaállni régi árfolyamra, ssd csak olcsóbb lehet
gromtor: bárhogy nézem rosz
na nekem is összeállt a nyárra tervezett gépem 😃
Processzor: Intel i5 2500k 3,3Ghz + Corsair A70 @4ghz
Memória: 8GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Kit (2x4GB) XMP Blu Edition
Videókártya: ASUS HD 7850 DirectCU II TOP
DirectX-verzió: DirectX 11
Op. rendszer: Windows 7
Alaplap: ASUS P8Z68-V LX
Merevlemez: 750GB WD Caviar Black + 60GB OCZ Agility 3 Series
Ház: Thermaltake VM30001W2Z V4
Tápegység: Chieftec CTG-500-80P
Jó vas lesz, sok sikert hozzá! Már csak kb. az a 270K kell hozzá😎
na nekem is összeállt a nyárra tervezett gépem 😃
Javítottam.😜
Asus P8H67///17k
DVD///4k
149k
HDD még mindig nincs.😆
jobban nézz ki mint a phenom x4 😀
majd felhívom őket hogy milyen de azért itt a link:
Alaplap S1155
Memória Memória DDR3 6GB
Optikai Meghajtó DVD ÍRÓ
HÁZ MIDI ATX fekete 600W
VGA Ati HD 6670 1Gb
Egyébb Bill+egér
Memória Memória DDR3 6GB
Optikai Meghajtó DVD ÍRÓ
HÁZ MIDI ATX fekete 600W
VGA Ati HD 6670 1Gb
Egyébb Bill+egér
Hoppá...valóban nincs core unlocker.😊
i5 jó választás H-s lappal ha nem akar tuningolni,de esetleg csoda történik, megtáltosodik a Bulldozer akkor mivan ? 😆
Helló!
szeretnék venni egy gépet 150k-ból (asztalit) se4gítséget kérnék mik lennének a legjobb választások? 😆
Asus M5A99X EVO///30k
AMD Phenom II X4 960T Black Edition///30k
Corsair Air Series A70///10k
Kingston HyperX 8 GB 1600 MHz DDR3///11k
Sapphire Toxic HD6870 1GB///46k
DVD///4k
149k
HDD nincs benne, drágák használd a régit.😆
Attila007: Vga nincs benne. 😜
Örök szabály : Óvakodj az előre összerakott gépektől,processzor kivételével, általában legalja hardverekből építkeznek.😜
kösz de kéne még bele hdd meg a többi apróság 😀
I7 RAIDMAX-ASUS INTEL I7 HD PRO
CORE I7-2600
+ 22" LED MONITOR.
Intel H61 chipset,Socket 1155 64BIT,I3,I5,I7 támogatás
8192MB DDR3 RAM
500GB Ajándék +1500GB SATA HDD = 2000GB
20X dual layer DVD író
1.4GB INTEL HD Graphics video
6 CH HD audió ,10/100/1000 Lan
6DB USB 2.0 , 2db elõlapi USB + audio
A képen látható kivitel.
SAMSUNG S22 A300N LED monitor 22" Fekete LED Monitor FULL HD 1920X1080
Ajándék klaviatúra + Optikai egér szett
2 év garancia.
ez 152 ezer és benne van minden
innen néztem ha ez nem tetszik még van egy pár verzió😀[LINK]
Alapalp: Asus P8Z68-V LX
VGA: Gigabyte GTX560 Ti 1GB DDR5 GV-N560UD-1GI
Táp: Chieftec 450W CTGPS450AB
156,972 Ft