Semmi különös, igazából jó meg minden, de általában felénél ráunok és annyi. Csak most ez az újdonság szóval azért játszom 😃 Mert ugyebár én minden új játékot leszedek a COD okon kivül 😃
xoki: ne a nagyobb dolgokat nézd, itt a részletekben van a lényeg 😃 e felett simán eltekinthetünk, elvégre maga a kezdés is nagyon jó volt, néhány kisebb bug-tól eltekintve..
Gondoltam hátha nem ismerte még vki😃 xoki: Még jó h felcsekkoltam így kora hajnalban. Teljesen elsiklottam felette h már kint van az fo4. Lehet én is átnézek az élettelenek világába egy időre ha jó lesz.
Hy mindenki 😃
Mivel rég animeztem így gondoltam elkezdek egyet hát nem jött össze elkezdtem volna nézni a
Chaos Dragon-t de a karakterek is nagyon bénák meg a grafika most komolyan ....
Kár volt elkezdenem animez-ni 😆
DispPap a kép amit linkeltél sikeresen kiégetett 😆
Soredemo Sekai wa Utsukushii
Nos tehát, először a legfontosabb tudni hogy ez egy shoujo anime, amit csak e zene miatt kezdtem el nézni:
Pont emiatt arra számitottam hogy nem fog tetszeni, ami szerencsére nem lett igaz. Vagyis csak az utolsó pár rész nem jött be, azon már látszott nagyon hogy ez shoujo akarna lenni... szóval:
Történetünk(ami a világ legnagyobb kliséje igazából, nem csak anime téren) egy lánnyal kezdődik akit a tudta nélkül férjhez adtak. Lényegében a testvérek kő-papir-ollóval döntik el hogy ki legyen az a lány akinek el kell utazni hogy felesége legyen a "nap királynak". Ez az elnevezés azt takarja hogy olyan ország uralkodója ahol mindig csak süt a nap, sohasem esik.... A lány viszont az eső országából jön, ahol szinte mindig esik. Egy különleges képessége van neki: esőt tud idézni énekével (fenti videó), valamit irányitani tudja a szelet, akár vágásra is tudja használni. Nos ebből már ki lehet találni hogy kb mi is az oka ennek a házasságnak és hogy mire akarja a király használni. Apropó király, nos ő egy gyerek (12 éves) 😃 A leendő felesége 17. Na természetesen ebből is lehet következtetni majd arra hogy ez milyen bonyodalmakat fog okozni gondolom, HÁT nem, legalábbis nem teljesen. Ugyanis ez a gyerek, nagyon is felnőttesen viselkedik, ráadásul durván és a világ uraként tekintenek rá, leigázott mindent. Ennek egy múltbeli esemény lesz az oka hogy ilyen rideg lett. Miután jobban összeismerkedik a lánnyal, minden megváltozik. A vége felé a lány szülőföldjére utaznak, ez a pár rész nagyon a kapcsolatukra koncentrál és ez nem jött be, mivel a lány szemszögéből mutatja be a dolgokat.
Jó ennyi elég lesz.
Nekem tetszett attól a pár résztől eltekintve. Igazából a történet nagyon is jó. Karakterek is, legalábbis a fők, a többi felejthető. Graf meg animáció nem a legjobb, de igazából megszokás kérdése. Még egy bajom volt vele hogy pár nagyon apró szálat is elkezdett, amit mintha elfelejtettek volna hogy beletették az elején...
7/10
Monster Musume no Iru Nichijou - állati emberszörnyek To-love ru - ufo csajok, viszont ez csak abban látszik meg hogy farkuk van Highschool d x d - őő hát inkább démon mindt szörny de az egyik legjobb ecchi Sora no Otoshimono - nekem nem jött be, perverz poénos + ufo kawaii girls Kanokon - hát ezt most kezdtem el nem rég, farkas, róka csaj etc
Az utolsó kettő nem igazán szörnyes. Vagyis az első az nagyon az 😃 A többi meg hát... igazából kinek mi a szörny. Nekem anime esetében a legtöbb nem emberi faj oda tartozik. meg egyébként se tudok sokat ami olyan mint az első (vagyis csak azt az egyet, ami már lehet túlzás is lesz majd meglátod 😃 ), szóval majd meglátod milyenek.. Ecchinek ecchi mind
Köszi az AMV-ket, csak neki állok nagy nehezen valaminek 😃
xoki: FT manga Spoiler!
Ahhoz képest, hogy 43 oldalas dupla fejezetet írtak, ahhoz képest én csak az első fejezetet kaptam meg, az első 24 oldallal 😃 De, ja, eléggé megnyerő 😃
Kicsit talán off de végülis japán szóval nem... mindegy, tehát
Na ezért ez nem semmi... Ráadásul mind nevelve van arra hogy tisztelettel csináljanak mindent, ne nyafogjanak stb Ilyennek kéne minden iskolának lenni. (általánosba legalábbis) Mondjuk pár dolgot azért már majdnem túlzásnak tartok, gondolom mert itt nincs hasonló 😃
norbli01: nah, csak ritkán, általában nagyon nagy kedvenc anime esetében szoktam amv t keresni belőle, vagy nagyon nagy kedvenc zene esetében. Vagy Spoiler!
yuri amv ket 😆
Ezt az egyet ismerem ami kicsit követek is: [LINK]
Kb minden 5 . amv mondható jónak
Alattam emlitett is egy jó csatorna igazából.
Meg ismerek még párat ahol találtam már pár nagyon jót, csak hát... ööö.... nem ugrik be a nevük most 😃
Nekem ez hozta meg az ihletet ehez az amiméhez.😃 rendesen megszeretem az animé végére a jazzt 😃
Amúgy ajánlom a VermillionAMV csatornát. Csa a legjobbak kerülnek ki.😃
(ha a link rosszul sikerul akkor bocs de telóról ilyen.:/ ha meg nem akkor ezt tekintsd láthatatlannak, nincs kedvem szerkesztgetni.)
GodSie: Üdv itt ^^ Hát.. játékból nem tudom mi érdekelne, final fantasy-t mondanám, de eléggé... hát mainstream, szóval nem tudom próbáltad-e már vagy hogy érdekel-e, de ha jobban kifejted mi érdekel, talán mondhatok párat (vagy itt is lehet én vagyok az értetlen és itt is valami romantikus címet keresel esetleg? 😃😉
xoki: Te ha jól emlékszel szoktál AMV-ket nézni, nem tudsz linkelni párat? 😃 mostanában elmaradtam az animékkel és kéne valami kedvcsináló, de általában csak gagyikat találok 😜
A sok otaku meg a randi szimulátor. Most,hogy harangozzák a VR témát (Oculus). Lehet egyszer SAO-s Nervegear lesz belőle ami egyenes utat adhatna a Virtuális kámaszútrának 😃 GodSie: Ajánlom a myanimelist oldalt. Eléggé nagy adatbázis. Mindenről van rövid leírás,műfaj,hossz,stb. + relatíve elég jó ajánlottakat ad ki ami az adott animéhez hasonló. Könnyen tudsz keresgélni,hogy mi az ami érdekelhet.
GodSie: Először is welcome
Hát olyan személynek aki most kezd belemerülni az animékbe kicsit nehezen tudok ajánlani.
Azt az animét nem nagyon ismerem, de ha romantikus elemet tartalmazó kell ime néhány személyes kedvenc:
- Chuunibyou demo koi ga shita
- Ano Natsu de Matteru
- Chihayafuru
- Gekkan Shoujo Nozaki-kun
- Sword Art Online
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Nisekoi
- Hentai Ouji to Warawanai Neko
- Golden Time
Kb mind egy másik stilust képvisel...
(esetleg ha nem jó, vagy valamelyik igen de kell még, akkor próbálj irni pár kikötést: pl supererővel/nélkül, fansevice+ecchivel/nélkül stb)
Sziasztok anime rajongók😀 nem rég kezdtem bele de nagyon imádom őket ^^ Tudna nekem valaki olyat ajánlani mint Pl Rosario to vampire ? ilyen romantikus féle ,nyugodtan jelölhetek be vagy írjatok😀
Egyébként aki gondolja srácok, írhat az Anime Deluxe blogra. Ahogy tapasztaltam, itt jó páran képesek vagytok változatos fogalmazással véleményt kifejteni! Akit esetleg érdekelne a dolog az küldjön PM-et! 😀
Randi szimulátor, csak nő helyett galambokkal 😃
(igen elég elvetemültnek hangzik, de egyébként több is van mögötte, mondjuk nem játszottam vele és nem is fogok, de rengeteg cikk volt róla régen)
norbli01: Tán lehet, de hogy mibe kerül azt nem tudom 😃
btw
Tsukiko cosplay 😃 [url]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12190103_489070167920229_2112357451433951166_n.jpg?oh=719af4d1fee031bf68f796ac4696b28b&oe=56B2D82C[/url]
az offhoz Spoiler!
well nkór, szar az uploadom de ha 1-2 rész kell megolhatom valahogy, de majd holnap szétnézek torrentoldalakon ahol van meghivóm is (microbiten nézted?), hátha fenn van
okés, habár szerintem folytatnám azt a karaktert amit elkezdtem (gőzöm sincs hogy át lehet-e még vinni a karaktereket legalább egyszer) 😜
(mégtöbb) OFF Spoiler!
van itt valaki aki sorozatokat is néz animéken kívül? Elkezdtem nézni a House of Cards-ot (Kártyavár) angolul magyar felirattal, de az első évad 4. részét nem találom meg 😜 sőt a többit sem nagyon, ha valaki tudna segíteni megköszönném 😜
Ja hát ha csak a történet érdekel akkor nem kell perkálni nekik 😃
Egyébként engem a pvp érdekel legfőképpen, amihez kellenem ert csak 5 alkalommal leehet menni, de 14 karakterrel 5 pvp meccs azért már elég 1 hétre 😃
btw szerver: tomb of freedon nedd, ha visszatérsz és ezen a szerveren vagy irj rám 😃 , karakterneveket láthatod a a képen, az első 3 a main (jelenleg legtöbbet játszott, pontositva)
norbli01 most ha veszel egy hónap akkor elkapsz mindent ami eddig megjelent, DE januártól jönnek ennek a most megjelent kiegészitőnek a folytatásai, amihez mindig előfizető kell legyél, mivel havonta fognak kijönni. De aslapból nem éri meg befizetni azt az egy hónap se mivel late gamed nem lesz úgyse mivel lekorlátoz mindent, nem mehetsz sehova 😃 (kivéve a befizetett egy hónap ugyebár). Story meg csak 50 ig megy, aztán egyforma klisé az egész mindenkinek 😃 Szóval szerintem majd akkor éri meg ha megjelent az összes ami majd jönni fog kb nyáron, és akkor egy hónap befizetés után mindent elkapsz majd. Viszont őszre biztos lesz megint új 😆
Jaaa akkor az nekem tetszik, mert én csak a fő szálat vittem és 5 szintel le vagyok maradva minden enemy-től a bossokat meg ne is említsük... úgy kell taktikáznom minden egyes enemy ellen, hogy a starcraft 2 bajnokságok ehhez képest babáknak való... elmebeteg milyen lassan fejlődtem és mennyire erősek a többiek... de akkor fizetnem kell hogy max szintű legyek? :/ vagy mit kell 1x megvennem hogy többet érjek mint a semmi? 😆 nem igazán értettem a fizetős tartalmakat mert annyira sok volt 😃
norbli01: nem, igazából a fejlődés sebességét rontották el nagyon. Eddig ugyebár a kezdőbolygó után kb 10 es szint el megérkeztem a fleetre, ott pár quest és mondjuk lvl 12. Most meg kb a duplája. Na meg majdnem minden group content solozható mostmár. Mondhatjuk hogy max szintig egy offline játék aminek kell internetkapcsolat 😃 Egyébként a max szint 65 most már, a free nek és pref nek 50 :/
xoki: Még jó h felcsekkoltam így kora hajnalban. Teljesen elsiklottam felette h már kint van az fo4. Lehet én is átnézek az élettelenek világába egy időre ha jó lesz.
Btw én arra várok egy ideje hogy irjon valaki, de sehol semmi.... (jóvan irt valaki, de nem ilyesmire gondolok 😃 )
egyébként én elvagyok most posztolgatással 😃 [LINK]
Meg mindjárt felrakja a fallout 4 et, aztán viszlát világ! 😆
Amúgy ki halt kicsit a topic merre vagytok 😃 ?
Egyszerűen zseniális 😃DDD Csekkoljátok.
Mivel rég animeztem így gondoltam elkezdek egyet hát nem jött össze elkezdtem volna nézni a
Chaos Dragon-t de a karakterek is nagyon bénák meg a grafika most komolyan ....
Kár volt elkezdenem animez-ni 😆
DispPap a kép amit linkeltél sikeresen kiégetett 😆
Nos tehát, először a legfontosabb tudni hogy ez egy shoujo anime, amit csak e zene miatt kezdtem el nézni:
Pont emiatt arra számitottam hogy nem fog tetszeni, ami szerencsére nem lett igaz. Vagyis csak az utolsó pár rész nem jött be, azon már látszott nagyon hogy ez shoujo akarna lenni... szóval:
Történetünk(ami a világ legnagyobb kliséje igazából, nem csak anime téren) egy lánnyal kezdődik akit a tudta nélkül férjhez adtak. Lényegében a testvérek kő-papir-ollóval döntik el hogy ki legyen az a lány akinek el kell utazni hogy felesége legyen a "nap királynak". Ez az elnevezés azt takarja hogy olyan ország uralkodója ahol mindig csak süt a nap, sohasem esik.... A lány viszont az eső országából jön, ahol szinte mindig esik. Egy különleges képessége van neki: esőt tud idézni énekével (fenti videó), valamit irányitani tudja a szelet, akár vágásra is tudja használni. Nos ebből már ki lehet találni hogy kb mi is az oka ennek a házasságnak és hogy mire akarja a király használni. Apropó király, nos ő egy gyerek (12 éves) 😃 A leendő felesége 17. Na természetesen ebből is lehet következtetni majd arra hogy ez milyen bonyodalmakat fog okozni gondolom, HÁT nem, legalábbis nem teljesen. Ugyanis ez a gyerek, nagyon is felnőttesen viselkedik, ráadásul durván és a világ uraként tekintenek rá, leigázott mindent. Ennek egy múltbeli esemény lesz az oka hogy ilyen rideg lett. Miután jobban összeismerkedik a lánnyal, minden megváltozik. A vége felé a lány szülőföldjére utaznak, ez a pár rész nagyon a kapcsolatukra koncentrál és ez nem jött be, mivel a lány szemszögéből mutatja be a dolgokat.
Jó ennyi elég lesz.
Nekem tetszett attól a pár résztől eltekintve. Igazából a történet nagyon is jó. Karakterek is, legalábbis a fők, a többi felejthető. Graf meg animáció nem a legjobb, de igazából megszokás kérdése. Még egy bajom volt vele hogy pár nagyon apró szálat is elkezdett, amit mintha elfelejtettek volna hogy beletették az elején...
7/10
Látom új anime fanunk is van. Welcome, én vagyok a csúnya gonosz emberke, aki minden szart leszól. 😃
Sudosu adsz egy értelmes animét, ami nem hosszú - mondjuk OVA inkább, sz'al 3-4 rész max - írok hozzátok egy posztot. 😃
Monster Musume no Iru Nichijou - állati emberszörnyek
To-love ru - ufo csajok, viszont ez csak abban látszik meg hogy farkuk van
Highschool d x d - őő hát inkább démon mindt szörny de az egyik legjobb ecchi
Sora no Otoshimono - nekem nem jött be, perverz poénos + ufo kawaii girls
Kanokon - hát ezt most kezdtem el nem rég, farkas, róka csaj etc
Az utolsó kettő nem igazán szörnyes. Vagyis az első az nagyon az 😃 A többi meg hát... igazából kinek mi a szörny. Nekem anime esetében a legtöbb nem emberi faj oda tartozik. meg egyébként se tudok sokat ami olyan mint az első (vagyis csak azt az egyet, ami már lehet túlzás is lesz majd meglátod 😃 ), szóval majd meglátod milyenek.. Ecchinek ecchi mind
Egyenlőre csak ezek ugranak be...
xoki: FT manga Spoiler!
Na ezért ez nem semmi... Ráadásul mind nevelve van arra hogy tisztelettel csináljanak mindent, ne nyafogjanak stb Ilyennek kéne minden iskolának lenni. (általánosba legalábbis) Mondjuk pár dolgot azért már majdnem túlzásnak tartok, gondolom mert itt nincs hasonló 😃
norbli01: nah, csak ritkán, általában nagyon nagy kedvenc anime esetében szoktam amv t keresni belőle, vagy nagyon nagy kedvenc zene esetében. Vagy Spoiler!
Ezt az egyet ismerem ami kicsit követek is: [LINK]
Kb minden 5 . amv mondható jónak
Alattam emlitett is egy jó csatorna igazából.
Meg ismerek még párat ahol találtam már pár nagyon jót, csak hát... ööö.... nem ugrik be a nevük most 😃
megtaláltam az egyik csatornát:
Ez a csatorna is az előzőé [LINK]
Nekem ez hozta meg az ihletet ehez az amiméhez.😃 rendesen megszeretem az animé végére a jazzt 😃
Amúgy ajánlom a VermillionAMV csatornát. Csa a legjobbak kerülnek ki.😃
(ha a link rosszul sikerul akkor bocs de telóról ilyen.:/ ha meg nem akkor ezt tekintsd láthatatlannak, nincs kedvem szerkesztgetni.)
xoki: Te ha jól emlékszel szoktál AMV-ket nézni, nem tudsz linkelni párat? 😃 mostanában elmaradtam az animékkel és kéne valami kedvcsináló, de általában csak gagyikat találok 😜
GodSie: Ajánlom a myanimelist oldalt. Eléggé nagy adatbázis. Mindenről van rövid leírás,műfaj,hossz,stb. + relatíve elég jó ajánlottakat ad ki ami az adott animéhez hasonló. Könnyen tudsz keresgélni,hogy mi az ami érdekelhet.
Hát olyan személynek aki most kezd belemerülni az animékbe kicsit nehezen tudok ajánlani.
Azt az animét nem nagyon ismerem, de ha romantikus elemet tartalmazó kell ime néhány személyes kedvenc:
- Chuunibyou demo koi ga shita
- Ano Natsu de Matteru
- Chihayafuru
- Gekkan Shoujo Nozaki-kun
- Sword Art Online
- Sakurasou no Pet na Kanojo
- Nisekoi
- Hentai Ouji to Warawanai Neko
- Golden Time
Kb mind egy másik stilust képvisel...
(esetleg ha nem jó, vagy valamelyik igen de kell még, akkor próbálj irni pár kikötést: pl supererővel/nélkül, fansevice+ecchivel/nélkül stb)
De ugye akkor már Cryengine3-al fut? 😊
[LINK]
Még mindig nincsenek lányok podcast-ben, de szép lányok jelentkezését elfogadjuk, mármint akarom mondani jó hangú nő egyedeknek! 😆
Huniepop jobb randi szimulátor, persze én nem tudom én sose játszottam vele (de).
(igen elég elvetemültnek hangzik, de egyébként több is van mögötte, mondjuk nem játszottam vele és nem is fogok, de rengeteg cikk volt róla régen)
Vagy egyáltalán hogy kell ezt nézni?
Na de legalább most van akit követhetek 😃
Őt ismered? 😃 [LINK]
off:
Spoiler!
btw
Tsukiko cosplay 😃 [url]https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12190103_489070167920229_2112357451433951166_n.jpg?oh=719af4d1fee031bf68f796ac4696b28b&oe=56B2D82C[/url]
az offhoz
Spoiler!
(mégtöbb) OFF
Spoiler!
Egyébként engem a pvp érdekel legfőképpen, amihez kellenem ert csak 5 alkalommal leehet menni, de 14 karakterrel 5 pvp meccs azért már elég 1 hétre 😃
btw szerver: tomb of freedon nedd, ha visszatérsz és ezen a szerveren vagy irj rám 😃 , karakterneveket láthatod a a képen, az első 3 a main (jelenleg legtöbbet játszott, pontositva)