gytomi írta:
Tudom, hogy nem ide tartozik, de a Winraron a pw-t hogyan tudom feltörni??
egy winrar fájlt kb olyan 2-5 nap alatt fel lehet törni.
GPU gyorsítással az Advanced Archive Password Recovery nevű progival. Be tallózod a fájlt bekapcsolod hogy minden karakterrel próbálja meg.Ennyi.
a windows7 starter kevesebb erőforrást igényel, meg akksitakarékosabb mint mondjuk az ultimate?
mert ha kevésbé igényli a gépet, ezáltal kisebb a gép fogyasztása és nagyobb az akkumulátor üzemideje, akkor azt raknám a laptopomra.
azzal játszani nem nagyon akarok.
ami fontos, hogy a windows oldalsáv az legyen benne
Iminyo17 írta:
Qkac01:
Persze hogy érdemes karban tartani. Én az ashampoo Winoptimizer8-at használom és a O&O Defrag progit a tördezetség mentesitésre. És már több éve van ezzel a párosal egy tökéletes rendszerem.
Qkac01:
Persze hogy érdemes karban tartani. Én az ashampoo Winoptimizer8-at használom és a O&O Defrag progit a tördezetség mentesitésre. És már több éve van ezzel a párosal egy tökéletes rendszerem.
32 bitesnél fölöslegesen kapcsolod ki az integrált vga-t, mindenféleképpen 3,25-öt fog használni. ha akarod mind a 4gb-ot használni 64 bites op. rendszer kell felrakni.
Sziasztok!
Kérdezném a nálam okosabbakat,jobban hozzá értőket hogy win7-et hogyan,milyen szoftverrel lehet a legjobban karban tartani? Illetve érdemes e ezzel foglalkozni? Melyik pogi a legjobb erre a célra?
Illetve még kérdésem lenne az hogy a memóriát érdemes e valamivel szintén karban tartani?
Srácok, azért kérdezlek titeket, mert holnap újra akarom rakni a gépet, hiába van 4 giga ramom, bootolásnál nagyon lassú a gépem (64-bit Win7), meg szoftveres gondjaim is vannak néha, sztem visszarakom a 32-bitet hátha gyors lesz, igaz nem fogja mind a 4 gigát látni, de sztem még így is gyorsabb lesz, sztetek?
Hali! Van egy rohadt idegesítő problémám. NEm tudok játékot krekkelni... Amiokr helyezném át az exe fájlt azt írja h Felhasználói Engedély kell hozzá. Ezt az engedélykéréses szart nem lehet valahol kikapcsolni?
Help!!! Warez példány, tudom.. -> Kiírtam CD-re az ISO-t, bootolom is a DVD-t, bejön vmi szar töltő-kép, és elindul az XP.. Na ilyenkor mivan? Mostmár else indul a töltőkép, most már villog 2-3x a képernyő, és bejön a Windows XP töltőképernyője.
De ha berakja a DVD-t nem ISO fájlnak kell lennie. Ha kiírod akkor mappáknak és a setup.exe-nek kell a DVD-n lennie közvetlenül. Legalábbis én eddig így csináltam és működött...Nem mondtam, hogy előtte ki kell csomagolni.
Úgy kell kiírni az ISO fájlt, hogyha berakod a DVD-t, akkor közvetlenül mappákat kapj, tehát a DVD-n belül ne windows.iso legyen (a név csak példa). Erre használhatod alapból a Win7 ISO íróját is (ha nincs más író progi fent, akkor berakod a DVD-t, rákattintasz 2X az ISO-ra, és kiégeted) vagy ha nincs Win7-ed fent, hanem XP-d akkor a Free ISO Burnerrel is meg tudod oldani. Ezenkívül sok program van erre a célra.
Nemkell semmit mást,a bios gyári beállitással megy,ha minden megvan,fent a vin,utánna birod finomhangolni a biosban.Pl cpu fan,Bill-röl való inditást...
Egyébként ha összerakom a gépet, utána kell vmit állítanom a BIOSban? mielőtt felraknám a Win-t? (booton kívül) Sry a noob kérdésért, még nem raktam fel Wint full új gépre 😆
Hát... így elég nehéz lesz elmagyarázni. Windows 7 boot cd-n is memória teszt, de a legjobb a memtest+, ami megtalálható majdnem minden Linux disztribúció cd-n. Ha letöltöd az ubuntu-t majd kiégeted, és bebootolod, a menüben tudod kiválasztani a memtest-et.
HDD-t windows alól hdd sentinel-lel tudsz tesztelni. Másik megoldás, a freedos alapú seatools, ugyanúgy ki kell égetni cd-re, és bootolni.
Ha 2 db ram modulod van, kipróbálhatod azt is, hogy egyenként teszed a gépbe. Ha valamelyiknél megszűnik a kékhalálozás, tudhatod, hogy a másik ram modul a hunyó.
Ha ezeknél van jobb megoldás, majd valaki más leírja.
hali segítsetek gondoltam ide írom kékhalálos a gépem eddig főleg memory_managament volt vagy mi újra tettem és csak néha ha úgy van kedve kékhalál és újra indul most vami pfn_list_corrupt jön elő fojton meg vami irql_not_less_or_equal fingom nincs mit csináljak ha lehet ne ilyen fizetős javitó progit ajánljatok mert ingyen kéne megoldani a problémát ha kell még vami adat akkor irjátok le és leirom de valszeg vagyis gondolom a ramok b@szakodnak aki tud vamit erről vagy már volt neki is ilyen problémája az irjon h kell eltüntetni
gamer6 írta:
az igaz .. utoljára... kb 1 éve volt újrarakva .. de víruskeresést csináltam .. security essentialssal és nod32-vel .. a nod talált 2 virust.. azokat töröltem.. ne még mindig szar... na jó akkor valószínű az lesz .. újratelepítés.. :S .. de azért ez nem csak ennyi .. biztosan meglehetne csinálni valahogy , nemszeretném újrarakni
nod mellett ne csodálkozz hogy rossz... nod egy rakás had ne mondjam mi 😃
Lehet h kilehet még belöle hozni valamit sok idöráforditással,ideggel...és lehet hogy kis ideigmenni fog,de aztánn megint behal.Legtisztább ujrarakni,és akk talán megint 1 év nyugalom vár.Max 2 óra ujra rakni,meg konfigurálni a beállitásokat,az nem olyan szörnyü.
az igaz .. utoljára... kb 1 éve volt újrarakva .. de víruskeresést csináltam .. security essentialssal és nod32-vel .. a nod talált 2 virust.. azokat töröltem.. ne még mindig szar... na jó akkor valószínű az lesz .. újratelepítés.. :S .. de azért ez nem csak ennyi .. biztosan meglehetne csinálni valahogy , nemszeretném újrarakni
segítsetek ! állandóan csökkentett módban indul el a win 7 .. már idegesít.. és meghülyül a gép .. vacak msn-t sem tudja kezelni .. mindig kifagy ...
tehát mit tegyek ??
Lenne egy elég nagy problémám...amint megnyitom a meghajtókat tartalmazó, tehát Számítógép "mappát" kiírja, hogy a Windows intéző leállt, majd újraindul, és egyfolytában ez ismétlődik. Nem szeretném újrarakni a Wint, csomó cuccom van a Win meghajtóján is :/ Nem tudjátok, mitől lehet?
Szerk.: Szinte egyik mappát se tudom megnyitni...Tegnap Mafia II-nél pedig nem akarta betölteni a savegamet. Lehet merevlemez gond?
Sziasztok! Azt hogyan tudom megcsinálni hogy az msn ikonja megjelenjen a tálcán (óra melett) mint XP-n? most úgy mutatja az msn-t mintha pl. menne egy program :/
Tudom, hogy nem ide tartozik, de a Winraron a pw-t hogyan tudom feltörni??
egy winrar fájlt kb olyan 2-5 nap alatt fel lehet törni.
GPU gyorsítással az Advanced Archive Password Recovery nevű progival. Be tallózod a fájlt bekapcsolod hogy minden karakterrel próbálja meg.Ennyi.
a windows7 starter kevesebb erőforrást igényel, meg akksitakarékosabb mint mondjuk az ultimate?
mert ha kevésbé igényli a gépet, ezáltal kisebb a gép fogyasztása és nagyobb az akkumulátor üzemideje, akkor azt raknám a laptopomra.
azzal játszani nem nagyon akarok.
ami fontos, hogy a windows oldalsáv az legyen benne
Qkac01:
Rendben Köszönöm a választ!
Kipróbálom!
Azt olvastam hogy ez azért van mert a maradékot az integrált VGA-nak teszi félre, és hogy ezt ki lehet kapcsolni,
Ez hülyeség vagy tényleg megoldható?
Van valami módszer hogy mind a 4 gigát tudja használni a gépem?
Kérdezném a nálam okosabbakat,jobban hozzá értőket hogy win7-et hogyan,milyen szoftverrel lehet a legjobban karban tartani? Illetve érdemes e ezzel foglalkozni? Melyik pogi a legjobb erre a célra?
Illetve még kérdésem lenne az hogy a memóriát érdemes e valamivel szintén karban tartani?
Köszi a segítséget előre is!
Esetleg az Auslogics Bootspeed nevű program segíthet.
Na akkor a lemezre ISOban v kicsomagolva tegyem rá? 😃 mert akárhogy bootolok a kicsomagoltam nem indol:////
Természetesen iso-ban!
3GB RAM-mal 32bites vagy 64 bites rendszert ajánlotok?
Mert most x64 es van fenn de nem tudom hogy van e értelme?
3GB ramot még 32-es is felismer, de szerintem jó az a 64-es. Nekem még 2GB ramomhoz is 64-es volt. Egyre több az olyan cucc ami 64-est igényel.
Nem. Úgy kell kiírni, hogy ne ISO fájl legyen a dvd-n, hanem mappák, amiket az ISO tartalmaz.
ez hülyeség, pont hogy az ISO-t kell és csak azt, nem szabad kicsomagolni!
akkor nem működik
HDD-t windows alól hdd sentinel-lel tudsz tesztelni. Másik megoldás, a freedos alapú seatools, ugyanúgy ki kell égetni cd-re, és bootolni.
Ha 2 db ram modulod van, kipróbálhatod azt is, hogy egyenként teszed a gépbe. Ha valamelyiknél megszűnik a kékhalálozás, tudhatod, hogy a másik ram modul a hunyó.
Ha ezeknél van jobb megoldás, majd valaki más leírja.
Valaki aki tudna mondani valamit a problémámra pls! Sürgős, nem lehet így létezni :/
Na én hasonló probléma miatt raktam vissza az XP-t... Telepítsd újra a rendszert.
nod mellett ne csodálkozz hogy rossz... nod egy rakás had ne mondjam mi 😃
tehát mit tegyek ??
Szerk.: Szinte egyik mappát se tudom megnyitni...Tegnap Mafia II-nél pedig nem akarta betölteni a savegamet. Lehet merevlemez gond?