Unigine Heaven benchmark eredmények
Megnyitom az új topic-t, és akkor ide írjátok le, hogy szerintetek milyen felbontáson, és milyen beállításokon kéne futtatni.
A Legújabb verzióval (inen tudjátok leszedni [LINK]) 2.1-el kell futtatni!
Itt egy kép, ilyen beállításokon kell futtatni a tesztet.
Ha elindult a program, akkor ott lesz felül egy olyan fül, hogy Benchmark, arra kattintsatok, és onnantól elindul a teszt!
A Legújabb verzióval (inen tudjátok leszedni [LINK]) 2.1-el kell futtatni!
Itt egy kép, ilyen beállításokon kell futtatni a tesztet.
Ha elindult a program, akkor ott lesz felül egy olyan fül, hogy Benchmark, arra kattintsatok, és onnantól elindul a teszt!
Kérdések és válaszok:
Hogyan kell berakni ide az eredményt,hogy látni lehessen?
--A végén mikor kérdezi, hogy Save, akkor ott mentsd el valahova.Ha kiléptél belőle, akkor azt amit elmentettél html fájlt nyisd meg, mozzilával, vagy explorerrel, és ott nyomsz egy print screen-t, paint, képet mented, felteszed képmegosztóra és belinkeled a képet.(lehetőleg ne képfeltőltés.hu legyen mert az nagyon lassú, és nem is jó néha)
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Foggalmam sincs mit higgyek a programról.
Az átlag fps mindhárom alkalommal elég közel volt egymáshoz: 45.0, 45.7 és 45.6.
A maximum is hasonlóan alakult:
85.9, 85.5 és 85.0.
Egyedül a minimum fps-nél tapasztaltam érdekes dolgot:
6.2, 24.3 és 22.3.
Ezt már régebben is észrevettem hogy néha mintha megakadna futás közben, és ilyenkor elég alacsony lesz a minimum fps.
igazán nincs is optimalizálva... én is amikor mértem, baromi érdekes dolgokat csinált...
Itt valami hibádzik
na itt van az én eredményem
Holnap kaptok tesztet tőlem is. 😆
Nemtudom ez mennyire jó,mert nincs nagyon viszonyítási alapom.
Elég jó eredmény!
Nemtudom ez mennyire jó,mert nincs nagyon viszonyítási alapom.
Szereztem peltiert, meglátom, hogy lehet rászerelni a procira. ÉS akkor jajj lesz neki, meg sem állok 4,5 GHz alatt. 😂 Ám az a gond, hogy túl nagy a teljesítménye, és a mérete is húzós. 😕
Procit akarod 4,5GHz-ig húzni codegen táp mellet? 😆
Ha nem a procira gondoltál,akkor elnézést!
Szép eredmény, csak ne dx11-ben futtasd, hanem dx10-ben !!
Hülye kérdés..
a végén mikor kérdezi, hogy Save, akkor ott mentsd el valahova.Ha kiléptél belőle, akkor azt amit elmentettél html fájlt nyisd meg, mozzilával, vagy explorerrel, és ott nyomsz egy print -et, és a fényképet felnyomod egy képmegosztóra.
4x max és 16x szűrés és kóser
1280. DX10 , 4x élsimítás, 4x szűrés és High Shaders,hogy ne több száz fps legyen...
De szívem szerint adnék neki egy 16x-s szűrést!
Ez egész jó ötlet 😃 én támogatom ricshardot
De szívem szerint adnék neki egy 16x-s szűrést!
Legalább egy 4x élsimítást be lehetne állítani szerintem, főleg ilyen felbontás mellett.
SZerintem hasonló beállítások kellenének, mint amit mi használtunk, amikor eljátszottunk a vga-inkkal... 😊