Videokártya
Videokártya adok-veszek-cserélek téma
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Kövessétek az alábbi formát:
-Pontos Márka, típus
-Irányár
-Helység
-Elérhetőség
A más hirdető oldalra mutató linket tartalmazó hozzászólást töröljük!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Elnézést csak fontosnak tartottam ezt leírni.
attila421: Ha ennyiért akarod adni a vége az lesz, hogy még abból a 25-28-30 ezres értékét is elveszti egy idő után.
Lehet, de 40-et akkor sem ér már meg egy 660 TI sem.
vladtepes2:
Én se vettem még soha semmit használtan, csak eladtam eddig. Venni inkább újonnan veszek, mivel ha egy bizonyos névre veszem családon belül, akkor az áfáját vissza tudom igényelni, ami nagyobb tétnél nem kis összeg lehet.
Anno mikor vettem a 660-ast mindenhol az ment, hogy nehogy 750 TI-t vegyek, mert az gyengébb, nem hiába olcsóbb lett volna. Igaznak is bizonyult utólag. Most meg azt látom, hogy 28-30-ért is raknak ki 750 TI-t. Sőt láttam már olyat aprón, hogy azt írta Ritkaság, a legerősebb 750 TI és képes a mostani játékokat FHD beállításon 40-50 FPS-el futtatni.Azt hittem rohamot kapok. Az én 660-asom sem biztos, hogy képes lenne rá, így kétlem hogy egy 750 TI képes rá.
Én kapásból felraktam hardverapróra 28K-ra postával. Azután azért nem hagyott nyugodni a dolog, hogy jól adtam-e meg az árat, így postával együtt, ezért ott aprón beáraztattam a beárazós topikban. Ahol 27K-ra árazták be. Így ha kiteszem 27+posta akkor már hosszabb is lenne mint 28K. Épp ezért nem módosítottam az áron semmit. Nekem nem feltétlen sürgős eladni a kártyát, max később bővítek memóriát. (Bár utóbbi lehet jobb is, mert most igen magasan a memóriák ára.)
Szerk:
reszler112233: Sajnos sokan nem tájékozódnak, hogy az éppen eladni kívánt hardverük milyen áron fut a használt piacon. Pl; hardveraprón. Így bizony irreálisan magas árat szabnak. (Azért hardveraprón is van egy pár hajmeresztő árazás.)
Hunork: Amúgy gratula az írásaidhoz. Volt szerencsém olvasni őket.
Specifikációk:
- 3 Gb GDDR5 VRAM
- Memóriabusz: 192 bit
- Grafikus chip sebessége: 1111 MHz
- Grafikus memória sebessége: 6008 MHz
- Maximális felbontás:2560 x 1600 pixel (21:9)
- 3D Megjelenítés teljesítmény csökkenés nélkül
- Tápellátás: 1x6-pin + 1x6+2-pin
- Fogyasztás max: 450W
Csatlakozók:
-HDMI
-DVI-D
-DVI-I
-Displayport
Ár:40.000ft
Szerk: Gtx 1060-ra térve: 3 gb-os szerintem nem éri meg. 6 gb-os meg drága. (Egyéni vélemény, nem vitát akarok szítani, aki teheti, azt vesz amit akar.
Eladó sorba került a VGA-m. Érdeklődni itt, vagy hardveraprón privátban.
GTX 960 4gb OC (GV-N960OC-4GD)
45e
Debrecen
Hardveraprón Mediziner név alatt megtaláltok.
Alku alap lehet valami erősebb min. 300w(nálunk elég hideg van).
[LINK]
Ár: 48.000.- HUF
Kalocsa
Eladó Gigabyte G1 Gaming GeForce GTX 960 4GB os vga.
2016 áprilisi vásárlás.
Hiba nincs másikat akarok venni.
45ft
Irányár : 10 ezer forint
Érdeklődni privátüzenetbe
Képet kérésre küldök.
LEADTEK WINFAST GEFORCE PX9500 GT
http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Leadtek_Winfast_Geforce_PX9500_GT_60655230.htm
[LINK]
Irányár: 18.000.- vagy cserélném erősebbre ráfizetéssel
Budapesten, személyesen
PÜ