Internet szolgáltatók
A témacímnek megfelelő hozzászólásokat várunk ide. Kinek milyen nete van, stb.
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Linkek, reklámok továbbra sem engedélyezettek!
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Itt is csak ratyinet van.
Egyébként egy mai, reggeli mérés, ennél több már nem igazán jön ki belőle:
Nekem ennyi. Nem olyan rossz ez, és szeptember előtt (hogy mikor az a szolgáltatótól függ) 20 megás lesz a net (újabb sávszélesség-növelés). De én meg vagyok elégedve vele, főleg itt faluhelyen 😃
Superlompos: Értelek köszönöm a véleményed 😀 Talán egyszer itt vidéken is lesz olcsó net..
Diginél a legolcsóbb, talán 2000 Ft-os. (Csomagban, hűséggel persze.)
10 Mb-al szed és 3-4-el tölt fel, szerintem otthoni használatra több, mint elég ez is.
Hát persze, akkor már mindegy... Majd ha saját zsebből fogod fizetni, akkor meg fog változni a véleményed...
BenjaminHun: Nekem eddig nincs bajom vele, 4 hónap használat után azt kell mondjam, hogy stabil, összesen 1-szer ment el, de az is azért, mert egy másik cég oszlopot cserélt az utcában, s remekül rádőlt az oszlop a vezetékre, ami elszakadt. Pár óra után meg lett csinálva. De ez nem a Digi hibája volt. Szóval én elégedett vagyok. Örülök, hogy megszabadultam a Telekom-os drága internettől. Persze itt Pesten más a helyzet, mint vidéken, ahol mindenféle kontár cégek szolgáltatják az 5 megás netet 12k-ért.
Superlompos: Mennyire jó az a net? (mondjuk nem mindta tudnék arra váltani mert erre sajnos nincs :/)
120/10-es net 8100 Ft.
Diginél az 500/100-as 3990 Ft.
Mindkét árat úgy kell venni, hogy csomagban vannak. A feltöltési sebesség brutális, ez nekem nagyon jól jön, mert sok videót töltök fel Youtube-ra.
Ózdkábelnet powaaaaa...
Jobb heteken 10 megás, rosszabbkor csak 5 (0,5 megás feltöltési sebességgel). Stabil-e? Nem mondanám, volt amikor minden nap 11 óra után egyszerűen leállt az egész. Ügyfélszolgálat? Na ne... Jó internetszolgáltatóhoz méltón van egy weboldala, csak 3-4 éve nem frissült és amúgy is igénytelen és kaotikus. Ja ráadásul ehhez képest drága is (5-6 K a gagyi alap kábeltévé csomaggal >😞), csak ki tudja használni a többi szolgáltató szerencsétlenkedését a környéken.
De itt az ideje váltani másra, ha egyáltalán elérhető itt olyan. Most is épp az összes létező szolgáltató oldalát bújom, hátha találok valami jobbat... :/
Sokkal gyorsabb, mint a 10 megás és feleakkora lett a pingem 😆
A Telekom a legjobb internetszolgáltató, az előző 10 megás net 2 évig volt, egyszer nem volt olyan, hogy nincs net vagy lassabb lenne. Ez most szintén 2 éves hűségnyilatkozat.
Hát, sajnos nincs más megoldás... 4200Ft havonta.
[LINK]
Nálam 120/10-es net van a Thome-nál. Nekem nagyon jól jönne a nagy feltöltési sebesség.
Amire használom, arra jó. Vagyis multiplayer játékok, netezés, youtube fullhd/1440p, alkalmi torrentezés.
[LINK]
[LINK]
3.500 ft a havi költségem netre 😀
Elég lassúcska, még a 300kb/s letöltést sem éri el. 😞
Ma délután 130-180 között ugrált, most estére ilyen:
Hát ez az! Nemhogy előre haladnánk, inkább visszafelé megyünk.
[LINK]
Nem baj lesz majd "tánc" meg "zárcsökkentés" is! 😃
Meg 7x is meggondolnám, hogy újratelepítem-e a gépet vagy netán a BF4-et 😃
Remélem a sok narancsb@zi szavazó most ott áll a tükör előtt és köpködi magát....😠
Hátha tényleg csak bedobták, mert valami nagy sumákról el kellett terelni a figyelmet.
"Még díjmentesen lehet torrentezni?" - Amíg be nem vezetik, biztosan. 😃
misimacii: Haha, az enyém jobb. 😜😆