Herman írta:
Pomrum hasonli a Dark Messiashoz ez a game??
Nem tudom azt nem ismerem, de ez az a fajta szerpjáték amibe fejörést okoznak néha a feladatok, ugyanakkor tényleg sok FPS szerü akció van és nagyonjól letérképezi a tejútrendszert érdekes dolgokat lehet belőle megtanulni.
hátja én elég sokszor kezdtem elölröl mire végig vittem...
ebben csak 1dolog nem tetszett és az az hogy könyebben lecsapok 15orkot mint1 vaddisznot 😆
de sztem több baja nincs 😃
Hát igen
De mindig csak úgy van hogy a főhősnek nincs neve meg nem tudunk róla semmit mint a Gothicban
Csak annyit lehet tudni hogy valamilyen inkvizíció tagja vagyunk és hajótörést szenvedünk azon a szigeten
Pomrum hasonli a Dark Messiashoz ez a game??
Nem tudom azt nem ismerem, de ez az a fajta szerpjáték amibe fejörést okoznak néha a feladatok, ugyanakkor tényleg sok FPS szerü akció van és nagyonjól letérképezi a tejútrendszert érdekes dolgokat lehet belőle megtanulni.
akkor lehet hogy ki probálom és megmentem 😆
és az a játék miröl szol, mit kell benne csinálni? 😃
Amit minden szerepjátékban: Megmenteni a világot.😆
A Mass Effect nem FPS?
Lehet hogy tévedek
Nem. A Mass Effekt izzig-vérig szerpjáték , csak mint mondtam sok benne az akció.
ebben csak 1dolog nem tetszett és az az hogy könyebben lecsapok 15orkot mint1 vaddisznot 😆
de sztem több baja nincs 😃
Az ilyen játékokban szinte minden percben menteni kell vagy kezdheted az előző mentéstől
mondjuk párszor megszivtam rendesen mert nem mentettem 😆
angolul nehéz volt 3honapig sz*rakodtam vele 😆
majd lefényképezem és felrakom avatarnak 😆
Lehet hogy tévedek
Majd lehet hogy megint ránksóznak egy bughalmazt
hát ha nem is olyan lessz a graffja mint a gta 4 é de bisztos jó lessz 😃
Meg mindenhol csapdák lesznek mint a trailerben
eddig mindig volt
De mindig csak úgy van hogy a főhősnek nincs neve meg nem tudunk róla semmit mint a Gothicban
Csak annyit lehet tudni hogy valamilyen inkvizíció tagja vagyunk és hajótörést szenvedünk azon a szigeten
Az a jó amikor a bácsit kicsit átszúrják a tüskék:Ð
De inkább ne legyen benne semmilyen hiba