Segítség, elakadtam egy játékban!
Ezt a topicot azert hoztam letre, hogy ha valaki elakadt egy jatekban, nem tud tovabb menni, vagy nem tudja mit/ hogyan kell benne csinalni, hova kell menni, stb.. akkor itt meg lehet kerdezni, aki tudja az valaszol ra :D
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
itt meg lehet osztani hogy milyen tippjeitek/trukkjeitek vannak jatekokhoz, es itt lehet megbeszelni, hogyan lehet kihasznalni 1-2 bug-ot a jatekokban XD
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
jah még a logoig sem jutotam el elindul és hirtelen amikor indluna a vidi ha van ott nagy fehérség lesz ott se hang se semmi :/
Az oké de az összes módszert kipróbáltad amiket leírtam? Úgy érzem elbeszélünk egymás mellett...
most wanted 2012 nfs nél amikor elinditom már meg van direct x je is fenn van de csak egy nagy fehér kép az egész nem indul a játék -.- fogom minjárt ki dobom az ablakon a pcmet hogy ilyen kis játékot nem indit 😃
Nem hiszem, hogy RARosnál volt más baj DX-en kívül. Nem csak a játékhoz mellékelt Dx-et lehet felrakni. Le lehet szedni külön is. Na mind1 most akkor iso képfájlosat szedtél s fehér képernyő..... Hmm. Jó kérdés. Megoldást én sem találtam rá. Pórbáld ki a szokásos praktikákat. Rendszergazdaként indítsd. Indítsd más kompatbilitási módba XP SP3 vagy akármi bár ez elvileg nem megy XP-n de gépigények 90%-a hibás általában😃 szal próbáld meg ezt is😃 Akkor DX frissítés megvolt ugye. De még ott a VGA driver frissítés lehetősége is. S van még egy (ez nekem is problémám volt Fűrésznél és Skyrimnél) A hang volt a hiba. Elindult a játék s kidobott egyből vagy majdnem egyből. Igaz neked nem ez történik de akár ez is segíthet😃 Ki tudja😃 szóval hanglejátszóeszközöknél a hangszórónál vagy amilyen kimeneti eszközöd van nyomsz egy tulajdonságokat aztán speciális és 24 bit 48000 Hz-re kell tenni legfeljebb. Ha efölött van akkor dobott ki engem a játék. Szóval 96000 Hz és 192000 Hz már túl sok. Legfeljebb 48000 Hz lehet.
most wanted 2012 nfs nél amikor elinditom már meg van direct x je is fenn van de csak egy nagy fehér kép az egész nem indul a játék -.- fogom minjárt ki dobom az ablakon a pcmet hogy ilyen kis játékot nem indit 😃
Elakadtam a NFS Most wanted 2012 es be :S
amikor elinditom a játékot ezt irja ki
D3DCOMPILER_43.dll hiányzik
le van frissitve a win 7 64 bitesem és akor ez a dll miért nincs meg nekem ?
Ez elvileg DX probléma. Frissítsed a DirectX-et.
amikor elinditom a játékot ezt irja ki
D3DCOMPILER_43.dll hiányzik
le van frissitve a win 7 64 bitesem és akor ez a dll miért nincs meg nekem ?
Nem tudjátok mi lehet a baj, mert az euro truck simulator 2 ahogy
elkezd tölteni kidob egy ablakot és kiírja, hogy a windows kilépett a programból.
😠
Biztos ezt írja? Nem azt, hogy a... exe hibát észlelt és ezért leáll?
elkezd tölteni kidob egy ablakot és kiírja, hogy a windows kilépett a programból.
😠
Hali. Megint itt vagyok. 😃 Nem tudjátok, a S.T.A.L.K.E.R Call of Pripyat el indul Windows 7-en?
Elindul.
Letöltöttem a GTA 4-et , fel telepitettem és el is indult! De mikor kanyarodok akkor akad! Elötte már volt fennt a gépen de akkor nem én raktam fel. Valami jo patch kéne és aki megcsinálja teamwiveren, aki szánna rá egy kis idöt azt kérem irjon rám elöre is köszi
és tudtok ajánlani egy pachet ? miet rakjak fel ?
Beírod a játék nevét majd update. Általában elég az utolsót lekapni, mert tartalmazza az előző javításokat.
köszi már meg van és eléggé aprítok benne 😀 talán edig a játékba 2x haltam meg a legnehezebb fokozaton 😃
és tudtok ajánlani egy pachet ? miet rakjak fel ?
Beírod a játék nevét majd update. Általában elég az utolsót lekapni, mert tartalmazza az előző javításokat.
valaki mondja meg hogyan menjek tovább itt ?
nem akar fenn maradni a kapu :/
Itt anno én is bugoltam, felraksz egy updatet és jó lesz.
nem akar fenn maradni a kapu :/
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [LINK]
Üdv fable 3-ban elakadtam a Toll hatalmasabb című küldetésnél nem tudom hol vannak a könyvek.A küldetés lényege hogy 30db könyvet kel ősze gyűjteni .
http://www.youtube.com/watch?v=09DlUGhm5U0
Szerintem erre gondolsz.
"Elakadtam" a BF3-ban 😃
Sok videót láttam már, hogy Battlefield 3-ban ilyen 500 meg 1000 aknát tesznek le, majd felrobbantják. Az lenne a kérdés, hogy, hogyan lehet annyi aknát lerakni? Mert ha lerakok 6-ot, aztán megint lerakok, akkor mindig eltűnik. Tehát egyszerre csak 6-ot enged lerakni. a Videókon meg mindig csak 5-6 ember van, nem tudnak lerakni 1000 aknát...
Hogy lehetséges ezt megcsinálni?
A játék amire gondolok,az a Fifa Manager 12.
Köszi!
Letöltöttem a Max Payne 3 RELOAD-ot meg a Black Box-ot is.Feltelepítettem már mind a kettőt csak a játék nem indul el és kódot kér.Próbáltam hogy kihúztam a netet is de akkor sem megy.Fríssíteni illetve pach-elni kell első indításnál?Vagy mi velet a gondja.??Valaki tudna segíteni!!!???Nagyon szépen megköszönném
Hali!
Lenne egy olyan problémám hogy elszeretném indítani a battlefield 3-mat és hibát ír ki
Windows 7 Home Premium van fent legújabb driverek meg DirectX.
Valaki tudja a megoldást?
Ha tört a játék akkor azt hiszem hogy a beállításszerkesztőben (azt hiszem ez a pontos neve) kell átírond 1-2 dolgot a játék nevében. Valami olyanra emlékszem h a kis "TM" jelzést kell eltüntetni a Display Name részben a BF3 végéről. (de lehet tévedek és keverem vmivel...nem vagyok benne biztos 100%ban, nekem eredetiben van meg és nem kellett vele szenvednem)
De ha már itt vagyok kérdeznék is. Játékban akadtam el, mégpedig a Final Fantasy 1-ben. Nem találok sehol hozzá magyar végigjátszást ezért itt kérdezem meg. Androidon játszom vele de tök ugyanaz állítólag mint más platformon. Szval ott vagyok h 18as szintűek az embereim, lezúztam vmi démont aki adott egy kristályszemet amit elvittem egy banyának aki adott egy szérumot amivel felébreszthettem az alvó elf herceget. Most meg bóklászok a hajóval végigjártam mindent de nem tudok egyszerűen rájönni hogy most merre kell menni vagy mit kell csinálni... Vki légyszi segítsen!
Lenne egy olyan problémám hogy elszeretném indítani a battlefield 3-mat és hibát ír ki
Windows 7 Home Premium van fent legújabb driverek meg DirectX.
Valaki tudja a megoldást?
Call Of Duty MW3 ról van szó én xopx 360 as kontrollerrrel akarom játszani de nem tudom hogy állitsam be segitsetek már legyetek szivesekl !! 😃
Köszi !!