Obsidian: nem lesz mikrotranzakció a következő játékunkban

Szerző: xoki | 2017. December 19. | hír | 5 hozzászólás

A Take-Two Interactive már korábban kijelentette, hogy minden további játékukba mikrotranzakciókat fognak elhelyezni. Természetesen ez sokaknál kiverte a biztosítékot, de úgy tűnik, kár volt aggódni, legalábbis ami az Obsidian követkető RPG-jét illeti, mivel az nem fog tartalmazni mikrotranzakciókat.

Az Obsidian Entertainment következő RPG-je nem tartalmaz majd semmilyen mikrotranzkaciót, loot boxokat. Ezt maga az Obsidian posztolta ki hivatalos fórumán.

Azt, hogy milyen játékot készítenek, egyelőre homály fedi, de amikor eljön a megfelelő idő, akkor elárulják majd. Ti milyen új játékot szeretnétek látni a Pillars of Eternity, Fallout: New Vegas és a Tyranny fejlesztőitől?

Hozzászólások: 4
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
susguy avatar
Mondanám hogy szomorú, hogy ezt már külön be kell jelenteni, de igazából már ez is csak egy jó reklám szöveg. Persze örülünk, hogy nem lesz benne MT, de ez semmi újdonságot nem kéne jelentsen.
0
0
0
0
Matt1656 avatar
Az lenne az alap. A multiplayer játékok egyik szépsége az volt eddig, hogy független vagy a való életedtől, mindenki egyenlő és csakis az egyén képességei számítanak a játékban, na ezt a szépséget az EA és a (Give One, then) Take Two sikeresen arconfosta. Ez mondjuk nem is lenne még akkora probléma, aki unja, hogy sok pénze van és a játékokban költekezik, hogy domináljon a többiek felett azt mondom, hogy akkor legyenek az ilyen játékok a hulladékgyűjtők és tartsák az ilyen játékosokat távol a jó címektől... csak az fáj, hogy Star Wars témában csak a megromlott EA gyárthat, és ez szomorú. Éljen az Obsidian Entertainment, hogy kitartanak a épelméjű játékosok mellett!
0
0
0
0
💬 2
Gyrger72 avatar
@Matt1656: Pont ahogy mondod! Ha megvesz az ember több ezerért egy játékot minek még azon kívül (belül) fizetni egy csomót?!
0
0
0
0
susguy avatar
@Gyrger72: Mert el tudják hitetni a néppel, hogy nekik hű de szükségük van arra a pénzre. Ha meg működik, miért is ne csinálnák?
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció