Kiderült, mikor jelennek meg a Ryzen CPU-k

Szerző: xoki | 2017. February 01. | hír | 7 hozzászólás

Az AMD megerősítette, hogy a várva várt új generációs, nagy teljesítményű, Zen architektúrát használó Ryzen processzorai március elején válnak majd elérhetővé. Ez az első konkrét megjelenéssel kapcsolatos információ, amely hivatalos forrásból származik.

Eddig annyit lehetett tudni, hogy a processzorok az év elején érkeznek majd valamikor, szerencsére most már nem ez a helyzet. Még ha napra pontos dátum nem is ismert, legalább nincsenek többé találgatások a megjelenési dátummal kapcsolatban.
Az AMD vezérigazgatójától derült ki a fenti információ. Lisa Su mondandójából az is kiderült, hogy a CPU-k után tervezik a Vega piacra bocsátását is. Március elején válnak elérhetővé a Ryzen CPU-k, ezután pedig a Vega következik a második negyedévben.

Az AMD Ryzen az eddigi információk szerint felveszi majd a versenyt az Intel high-end processzoraival, és ha ez igaznak bizonyul, akkor hosszú idő óta ez lesz az első alkalom, amikor ezt az AMD megvalósítja.

Hozzászólások: 7
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
hashimoto avatar
kriszfater: Ne legyél ennyire biztos benne.. 😃
[LINK]
0
0
0
0
no avatar
Hunsanyi
Én a 4c-8t-s modellt várom, sztem az megfelelne egy normál, 1080p-s gamernek 😃
0
0
0
0
kriszfater avatar
az Intelt nem tudják majd überelni.ebben teljesen biztos vagyok 😀
0
0
0
0
griff55 avatar
Ahhoz képest, hogy 1 hónap van kb a megjelenésig, marhára kevés info van eddig a processzorról... Jó lenne már tudni pontos árat, pontos megjelenést, pontos teljesítményt. 1 hónappal előtte már nem értem, hogy minek ködösítenek.
0
0
0
0
Zoli73 avatar
De ha olyan jó lesz akkor olyan drága is lesz!
0
0
0
0
Simon21 avatar
Várjuk szeretettel! Remélem olyan jó lesz mint ahogy azt mondták!
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció