Vásároljon okosan és spóroljon a Kaufinóval

2021. June 22. | Szponzorált tartalom

Mindenkivel megesik néha, hogy egy-egy vásárlás során több pénzt költ, mint ahogy tervezte. Elég, ha csak pár dolog kerül be “észrevétlenül” a bevásárlókosárba, és máris jócskán megemelkedik a vásárlás végösszege. Szeretné elkerülni az ehhez hasonló helyzeteket? Ebben segít önnek a Kaufino.hu portál. Nem kell mást tennie, mint betartani pár egyszerű lépést.

ĺrjon bevásárlólistát

Az első és egyben legfontosabb lépés ahhoz, hogy kordában tartsa a pénzügyeit a bevásárlólista. Először is határozza meg, mennyit szeretne költeni havonta élelmiszerre és egyéb háztartási cikkekre, és ez alapján írja meg a listát. Mindig tervezze meg előre a vásárlást, és írjon bevásárlólistát még az indulás előtt. ĺgy pontos elképzelése lesz arról, mire van pontosan szüksége, és mennyit költ majd a bevásárlás során.

Nézze át az akciós újságokat

A második lépésben nézze át az aktuális akciós újságokat, hogy ne maradjon le a legfrissebb akciókról. A Kaufino.hu portálon akciós újságok széles választékát találja, amelyek segítségével pénzt spórolhat meg a vásárlásai során. Ha nagybevásárlásra készül, nézze át például az Aldi, a Lidl vagy az Auchan akciós újságait, és csapjon le a kedvező ajánlatokra. Válogasson a minőségi élelmiszerek és háztartási cikkek közül, amit az áruházak kínálnak.

Akciós újságok minden kategóriában

A Kaufino.hu előnye, hogy számos kategóriában kínál akciós újságokat, mindezt kényelmesen, egy helyen. Nem kell többé keresgélnie a különféle áruházak akciós újságait, böngésszen egyszerűen a Kaufino kategóriái közül: elektronika, otthon és kert, drogéria és kozmetika, bútor, sport és sok más.

Bútorok, ruházat és sok más

Új bútorokat vásárolna lakásába? Nézze át a Jysk akciós újságot, ahol skandináv stílusú bútorokat és lakberendezési dekorációkat talál. Vagy inkább fel szeretné frissíteni az egész család ruhatárát? Ebben az esetben lapozza át a Pepco aktuális szórólapját, ahol női, férfi- és gyermekruházat egyaránt megtalálható. A Kaufino portálon számos kategória közül válogathat, így mindenki megtalálja azt, amit éppen keres. Felejtse el a papíralapú szórólapokat, és böngésszen kényelmesen a Kaufinón.



Elfelejtett jelszóRegisztráció