Vásároljon az interneten és szerezzen vissza pénzt a Tiplinóval

2021. June 23. | Szponzorált tartalom

Az internetes vásárlást a 21. században senkinek sem kell bemutatni. Mi is lenne kényelmesebb, mint otthon a számítógép előtt válogatni a számos webáruház kínálatából, és egyetlen kattintással megrendelni bármit, amit csak szeretne. A termékek kínálata szinte végtelen: legyen az ruhanemű, bútor, elektronika vagy akár szállás, ma már mindent megvásárolhat online. Az internetes vásárlásnak is van azonban egy hátulütője: szinte észre sem veszi, mennyi pénzt költ egy-egy rendelés során. Van azonban erre is egy megoldás, mégpedig a Tiplino cashbackportál.

Pénz visszaszerzése a vásárlásból - de hogyan?

Ha most hallott először a cashbackről, talán azon gondolkodik, hogyan lehetséges ez. A cashback azt jelenti, hogy minden vásárlásából pénz szerezhet vissza a Tiplino.hu portál segítségével. A pénzvisszaszerzés nagyon egyszerű. Nincs más dolga, mint kikeresni a Tiplino oldalán a webáruházat, ahol vásárolni szeretne, majd az üzlet profiljáról kattintani a webshopba. Az áruház így felismeri, hogy a Tiplino “küldte” az új vásárlót, amiért egy bizonyos összeget küld a portálnak. A Tiplino pedig ennek egy részét visszaadja önnek. A cashback összege minden üzletben más, a pontos információt megtalálja az adott webáruház profilján.

Webáruházak a Tiplinón

A Tiplino.hu portálon több mint száz webáruház közül válogathat, amelyeket kategóriákra osztva talál meg: szállások és utazás, divat és cipő, gyógyszertárak, hobbi és sport és sok más. A kínálatban a legnépszerűbb webáruházakat is megtalálja. A Bonprix vagy az Orsay áruházakban elegáns és kényelmes ruhák, cipők és természetesen kiegészítők széles skáláját találja minden alkalomra. Itt az ideje, hogy felfrissítse a ruhatárát, és közben pénzt spóroljon. A Notino webáruházban parfümöket, szépségápolási termékeket és sminkeket is vásárolhat. Lepje meg magát egy új kozmetikummal, hiszen mindenkinek kijár egy kis kényeztetés.

Még több kedvezmény a Tiplinón

A Tiplino portál a cashback mellett egyéb kedvezményekkel és akciókkal is kedveskedik a felhasználóknak. Itt mindig megtalálja a legfrissebb kedvezményes kuponokat, amelyek segítségével még többet spórolhat. Emellett a legnagyobb áruházak legfrissebb akciós újságait is megtalálja itt. Lapozza át a legújabb szórólapokat kényelmesen online, és csapjon le a legjobb akciókra. A Tiplino segítségével rengeteget spórolhat, és áttekintést nyerhet a legújabb akciókról és kedvezményekről.



Elfelejtett jelszóRegisztráció