Újra készíteni fog College Football játékokat az EA

Szerző: Pafry | 2021. February 03. | hír | 0 hozzászólás

Az Electronic Arts egyike a legnagyobb sportjátékokkal foglalkozó kiadóknak, és úgy tűnik, a jövőben még inkább rá szeretnének erősíteni erre a vonalra. Az NCAA Football 14 utáni hosszú, közel nyolcéves szünetet törik meg ezzel a lépéssel.

Az EA Sports a mai napon jelentette be a Twitteren, hogy már dolgoznak a következő college football stílusú játékukon. Ez egy érdekes bejelentés lehet a sportjátékok rajongói számára, ugyanis a piacon jelenleg nincsenek hasonló címek. Az EA még 2013-ban intett búcsút az előző, NCAA névre hallgató sorozatának, miután korábbi főiskolai sportolók csoportos pert indítottak a kiadó ellen a jogaik megsértése miatt. A kiadó végül 2016-ban egyezett meg velük egy méltányos, összesen 60 millió dolláros összegben.

A projekt egyelőre EA Sports College Football név alatt fut, azonban nem biztos, hogy ez egyben a készülő játék címe is lesz. Jelenleg még nagyon korai szakaszban tart a fejlesztés, így még akár évek kérdése is lehet, mire a játék játszható állapotba kerül.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció