Menu

Új IP-n dolgozik a Days Gone-t fejlesztő Bend Studio

Szerző: Pafry, 2021. június 03., hír

A 2019-es, akkor PS4-exkluzív, de azóta már PC-re is megjelent Days Gone-t fejlesztő Bend Studio a motoros-zombis játék folytatásának elkaszálása után most egy „teljesen új és nagyon izgalmas IP-n” kezdett el dolgozni. Az ezzel kapcsolatos nyilatkozatot a PlayStation Studios feje, Hermen Hulst adta a PlayStation hivatalos blogja számára.

A szakember különösebb részleteket nem osztott meg a projekttel kapcsolatban, de azt megemlítette, hogy a fejlesztők a Days Gone számára kialakított, open worldre épülő rendszereket használják majd az új játékukban is. A fejlesztés még nagyon a korai szakaszban van, így még valószínűleg néhány évig nem is hallunk az ismeretlen játékról.

A Days Gone folytatás elkaszálásának híre még tavasszal röppent fel, nagyjából az első felvonás PC-re való bejelentésével együtt. Azóta már online petíció is indult, hogy mégiscsak elkészülhessen a második rész, amit eddig már több mint 115 ezren írtak alá, ami ugyan nem olyan csekély szám, azonban a Sony fejeseit várhatóan nem nagyon fogja meghatni.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb