Úgy tűnik, idén már nem jelenik meg a Starfield

Szerző: Pafry | 2021. May 09. | hír | 0 hozzászólás

A Bloomberg újságírója, Jason Schreier szava szinte már szentírásnak vehető videojátékos körökben, hiszen olyan kapcsolatokkal rendelkezik rengeteg kiadónál és fejlesztőcsapatnál, amilyenekkel szinte senki más ilyen téren. Ezért is figyelnek fel annyira arra, ha épp valamely pletykával kapcsolatban teszi tisztába a dolgokat. Így volt ez a legutóbbi vele tartott Reddit kérdezz-felelek során is, ahol válaszolt többek között a Starfield megjelenésével kapcsolatos híresztelésekre is.

Ugye korábban szárnyra keltek olyan pletykák, melyek szerint a Starfield még az idei év folyamán leleplezésre kerül, a Bethesda nyárra tartogatja a hivatalos előzetest és némi játékmenetet is, ősz végére pedig akár már a kezeink közt is lehetne a játék. Emiatt is kérdezte meg egy rajongó az újságírótól Redditen, mi a helyzet a Bethesda projektjével kapcsolatban. Schreier azonban sajnos lelombozó választ adott, ő úgy tudja, az E3 során nem láthatunk majd belőle sok mindent, az idei megjelenésről pedig alighanem végképp lemondhatunk. Kiábrándító információk ezek, de legalább egy kis ideig reménykedhettek azok, akik szeretnék végre már a kezeik között tudni az ambíciózus kalandot.

Schreier a közeljövőben maga is részt fog venni az idei E3 sajtótájékoztatóján, így várhatólag még több információról rántja majd le a leplet a leginkább várt játékok kapcsán.

Starfield
Starfield
Starfield
Megjelenés: 2023. September 06. (PC)
Műfaj: Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció