Több forrás szerint is 2023 elején lesz a következő Xbox bemutató

Szerző: xoki | 2022. December 23. | hír | 0 hozzászólás

A Microsoft nem igazán volt aktív ebben az évben. Bár az Xbox Game Passhoz továbbra is havi rendszerességgel adtak hozzá minőségi játékokat, játékbemutatók és konferenciák terén eléggé visszafogták magukat. Viszont úgy tűnik, a cég valami nagy durranással fogja kezdeni a következő évet, mivel több forrás szerint is 2023 elejére tervezik a következő nagy játékbemutatójukat.

A The Xbox Two podcast részeként két ismert bennfentes, Rand Al Thor 19 és Jez Corden a következő Xbox Games Showcase lehetőségéről is beszélgettek. Előbbi állítása szerint két különböző forrástól is azt az információt kapta, hogy az Xbox már belevágott a 2023 elején esedékes bemutató előkészületeibe.

A kiszivárgott információk mellett valójában a Microsoft is többször utalt már erre. Például a Forza Motorsport csapata (Turn 10) és a PlayGround Games is nagy dobásra készül. Annyi biztos, hogy a PlayGround Games a Forza Horizon 5 következő letölthető tartalmáról fog friss és részletes információkkal szolgálni, míg a Turn 10 értelemszerűen a következő Forza Motorsport címről.

Az Xbox Game Passon felül jelenleg kevés dolog motiválja a játékosokat Xbox konzol vásárlására, szóval semmiképpen sem aprózhatják el a dolgokat. A játékok mellett az Xbox Game Pass szolgáltatásról is szó lehet még, mivel nemrég bukkant fel a pletyka egy olcsóbb, reklámokkal teletűzdelt előfizetői csomag lehetőségéről is.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció