Tiplino.hu - szerezzen jutalmakat az internetes vásárlással

2022. January 18. | Szponzorált tartalom

Mit szólna hozzá, ha minden internetes vásárlása után jutalmakat szerezne? Igen, ez lehetséges, mégpedig a Tiplino.hu cashbackportállal. A Tiplino lényege, hogy minden internetes rendelése után az elköltött összeg egy részét visszajuttatja önnek. Nem is hangzik rosszul, ugye?

Hogyan spóroljunk az interneten?

Manapság rengeteg időt töltünk a számítógép előtt, ennek egy részét az internetes vásárlások teszik ki. Ez nem is csoda, hiszen már mindent megvásárolhatunk az interneten - ruhákat, bútorokat, játékokat, élelmiszert és különféle szolgáltatásokat is. Semmi sincs akadálya például annak, hogy a nyaralását is interneten vásárolja meg. Ezek során viszont nem kevés pénzt költünk, ami megmutatkozik a családi kassza állapotán is. A Tiplino segítségével mostantól kevesebb pénzt költ majd az internetes vásárlásai során a cashbacknek köszönhetően.

A Tiplino jutalmai

A Tiplino egy cashbackportál, ami azt jelenti, hogy az interneten elköltött pénze egy részét visszaszolgáltatja önnek jutalom formájában. Nem gondolta volna, hogy vásárlásáért cserébe még meg is jutalmazzák? Pedig így van, hiszen a cashback minden bekapcsolódott félnek kedvez: a Tiplinónak, a webáruháznak és elsősorban természetesen önnek. A vásárlásokért szerzett jutalmak mellett bónuszjutalmakat is szerezhet a különféle aktivitásaiért: például ha egy barátjának ajánlja a Tiplinót, vagy csupán azért, mert regisztrál az oldalra.

Webáruházak széles választéka

A jutalmak szerzéséhez nincs más dolga, mint regisztrálni a Tiplino weboldalán, kitölteni az adatlapját, és már használhatja is a szolgáltatásait. A portál kínálatában több száz külföldi és hazai webáruházat talál számos kategóriában. A külföldi webshopok között megtalálja a népszerű Ebay, Aliexpress és Wish webáruházakat is. Tudta, hogy az Ebay Németországban is működik, amely sokkal gyorsabban szállít Magyarországra, mint a kínai társa? Az elektronika és számítogépek kategóriában találja például az Euronics webáruházat, ahol minőségi elektromos eszközöket vásárolhat számítástechnika, audio, video, tv, fotó és sok más témakörben. Új ruhákra van szüksége? Nézzen be a Bonprix webáruházba, ahol csinos és kényelmes ruhadarabokat vásárolhat férfiaknak, nőknek és gyermekeknek. Vásároljon a Tiplinóval, és spóroljon pénzt az internetes vásárlásai során.



Elfelejtett jelszóRegisztráció