TES 3: Bloodmoon magyarítás

2008. December 16. | hír | 0 hozzászólás

Mit szólnál, ha a hold vérvörösbe váltana, s vérfarkasok szednék áldozataikat a kegyetlen hidegben Solstheim szigetén? Meglátogatnád a természet pusztítását rossz szemmel figyelő skaalok faluját? Esetleg végigjárnád Szikladalnok Aevar útját, hogy segíts rajtuk? Kipróbálnád, milyen lehet stalhrimot bányászni? Akkor is, ha szinte senki se tudja, mennyire értékes valójában, és hogyan lehet kitermelni? Csatlakoznál a Holló-sziklát építő Kelet-birodalmi Társasághoz? Vagy inkább csak beugranál egy-két kupa mézsörre Thirsk mézsörcsarnokába, ahol mindenki mértékkel és tartózkodással fogyaszt? (Mérték a hordó, tartózkodás az asztal alatt.) Felvidítanád a Fagypille Erődbe száműzött katonákat?

Mostantól megteheted, és mindezt teljesen magyarul! Vagyis elkészült a Morrowind és Tribunal után a Bloodmoon 100%-os magyarítása.

Keressétek a letöltések között, de lehetőleg ne letöltésgyorsítóval…

Ui. és fontos: ha „Expression Error Unable to find cell >>Sotha Sil, Dome of Serlyn<< in script sotha_machine1.” hibaüzenet jön első indításra, még ha láthatatlan is: Főmenü > Adatfájlok, kapcsold ki, majd be a Tribunaljavitas.esp-t > OK.

MorroHun Team – Sikerek sorozatát alkotjuk."

Letöltés

no cover
no cover
The Elder Scrolls III: Bloodmoon
Megjelenés: 2003. June 03. (PC)
Műfaj: Akció, Szerepjáték
Fejlesztő: Bethesda Game Studios
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció