Szeptemberben visszatér a Ubisoft Forward

Szerző: xoki | 2022. July 09. | hír | 0 hozzászólás

A Ubisoft korábban elárulta, hogy szeptemberben végre megismerhetjük az Assassin's Creed széria jövőjét, de úgy tűnik, a kiadó ennél jóval több újdonsággal készül az említett hónapra.

A vállalat egy új Ubisoft Forward eseményt ütemezett be szeptember 10-ére, ahol friss információval szolgálnak majd a közelgő játékaikról. A cég mindig is a nyár folyamán, egy saját bemutató keretein belül szokta megvillantani a kiadó, illetve a hozzájuk tartozó stúdiók eddigi munkájának gyümölcsét. Az éves bemutatóra általában júniusban kerül sor, de mivel teljesen elmaradt az idei E3, a Ubisoft egy kicsit későbbre csúsztatta azt el. A cég a Gamescomon is jelen lesz, ezért nehéz megmondani, pontosan mivel is készülnek, de az új bejelentésekre valószínűleg a saját eseményükön fognak sort keríteni.

Korábbi pletykák alapján az Avatar: Frontiers of Pandora, a Tom Clancy's The Division Heartland, a Ghost Recon Frontline, az XDefiant, a Prince of Persia: Sands of Time Remake, a Rocksmith+, a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, a Beyond Good and Evil 2, valamint eddig még nem bejelentett címek, mint például egy új Splinter Cell, új Assassin's Creed, a Project Q, a The Crew 3, az Immortals Fenyx Rising folytatása és egy új Prince of Persia is bemutatkozhat. Jó hosszú játéklistáról van szó, így remélhetőleg tényleg nem fogják egy nagy bemutatóba belezsúfolni az összeset.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció