A Ubisoft már biztosan jelen lesz az idei Gamescomon

Szerző: xoki | 2022. July 01. | hír | 0 hozzászólás

Sokan arra számítottak, hogy a Ubisoft egy saját játékbemutatóval készül a nyárra, de úgy tűnik, megváltoztatták a terveiket. A kiadó különálló események keretein belül tervezi leleplezni a közelgő játékait, illetve az augusztusi Gamescomon is részt vesznek.

Nemrég egy részletesebb betekintést kaptunk az októberben érkező Mario + Rabbids Sparks of Hope játékmenetébe, jövő héten pedig állítólag újra bemutatkozik a Skull & Bones is. A Skull & Bones fejlesztése egyáltalán nem volt zökkenőmentes, de ezúttal minden fontos részletről, illetve a véglegesített megjelenési dátumról is lerántják majd a leplet.

Az idei Gamescom augusztus 24-28. között lesz megtartva, amelyen akár személyesen is részt vehetünk. A kiadó nem részletezte a terveit, de annyi biztos, hogy a résztvevők több játékukat is kipróbálhatják majd, köztük a korábban említett alkotásokkal. Emellett az sincs kizárva, hogy a következő Assassin's Creed is itt fog bemutatkozni. Az új rész állítólag az Assassin's Creed Valhalla egyik mellékszereplőjét helyezi majd a középpontba.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció