Szavazz 2023 legjobb játékára!

2023. December 07. | hír | 47 hozzászólás

Eljött az idő, hogy szavazzatok a 2023-as év legkiemelkedőbb játékára!

Szerintetek mely játék érdemli meg, hogy megkapja Az év játéka díjat? Idén is a legnépszerűbb 240, 2022. december 1. és 2023. december 1. között megjelent játékok közül választhatjátok ki az általatok legjobbnak tartott játékot.

A szavazási határidő lejártáig szabadon módosíthatjátok a már leadott szavazatotokat abban az esetben, ha meggondolnátok magatokat.

• Szavazás zárása: 2023. december 16. 23:59:59 (CEST)
• Eredményhirdetés: 2023. december 17.

A szavazást ezen az oldalon érhetitek el: https://gepigeny.hu/goty

Jó szavazást!

Hozzászólások: 46
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Vitolo2222 avatar
nekem a Resident Evil 4 Remake volt az év játéka idén, igaz csak egy Remake de már vagy 2x játszottam ki! és a hamarosan érkező szinkron miatt , 3x is elő kell vennem. :D
1
0
0
0
💬 2
redbull6969 avatar
@Vitolo2222: Nekem a Hogwarts Legacy-t választotam de nehéz volt eldöntenem hogy Resident evil 4 remake vagy Hogwarts legacy legyen...
1
0
0
0
Vitolo2222 avatar
@redbull6969: Hogwarts legacy is egy kiváló játék, de mivel resi rajongo vagyok ez egyértelmű volt. és bejelentették, hogy folytassák a Resident Evil-ek felújítását! remélem a 5 rész fogja kapni majd a szerepet. :)
0
0
0
0
Nemedik avatar
Számomra a The Witcher 3 volt az év játéka idén, de amúgy a Cities Skylines 2-re szavaztam. :D
0
0
0
0
redbull6969 avatar
Én is szvaztam!! én már a GTA6 trailer-nek odadnám ezt a címet😅😅 de sajna még messze van 2025 és még ki tudja mikor jőn pc-re😢😢, 2023 számomra nem a legjobb videojáték év volt, fogadok hogy a Alen Wake 2 vagy a f.s Baldur lesz a befútó😆
0
1
0
0
💬 5
kismadar avatar
@redbull6969:
2023 számomra nem a legjobb videojáték év volt, fogadok hogy a "Alen" Wake 2 vagy a fos Baldur lesz a "befútó"

Még szerencse, hogy egy átlagos gamer ezt máshogy élte át. Bőven jó év volt, szórakoztató játékokkal! Szinte majdnem minden hónapban jelent meg olyan játék, amit érdemes lehetett megvenni.

Fos Baldur = Skill Issue 😜 Ezen játékok helyett mi legyen szerinted az első? Mindkettő mestermű lett a maga műfajában, és ki is magasodik a mezőnyből!
1
1
0
0
redbull6969 avatar
@kismadar: Nem mindegy neked milyen volt számomra a 2023-év videojátékai🤔és attól mert nekem 1-2 videojáték nem tetszik!!! had legyen az én dolgom 😉😉😉
0
1
0
0
bigfooot avatar
@redbull6969: Mivel írtál egy véleményt gondolom úgy volt vele, hogy kíváncsi rá és szeretné ha kifejtened.
A kedvenc játékaid listát nézve kapásból van 3+1(LastofusPC) db ami idei, szóval azért neked se volt ez olyan rossz év
0
0
0
0
redbull6969 avatar
@bigfooot: 😱😱😱 Nem is írtam hogy rossz év volt🤔🤔🤔2023 Számomra nem a legjobb videojáték év volt, ebbe nincs az hogy rossz 🤔🤔 1 játék volt amit látok hogy mennyien szeretik, nekem meg szar! semmit mondo a game, és írtam is hogy Énis szavaztam!!! Hogwarts Legacy-ra, 2021 2022 több játék fogot meg mint idén ennyi!!!
0
1
0
0
kismadar avatar
@bigfooot: Hát kifejtette, édes istenem. 😆 Nem értem, hogy ez a kérdés miért is volt offenzív. Ha szaroz ezt azt, és szerinte gyengébb volt az idei év mint a többi, holott mennyi nagyágyú jött ki idén is, akkor már kíváncsi rá az ember, hogy ő mégis milyen játékot preferált. Tanul az ember, legközelebb tőle se kérdezek semmit az fix. Manapság ezen az oldalon, ha bárki hozzászól bárkihez már megy az ok nélküli triggerelés... 😆 Normális párbeszédekről már ne is álmodjon az ember.
0
0
0
0
Fishman avatar
Hát igen, a Baldur's Gate 3 lett nálam is a befutó, aztán viszont eléggé sűrű lett volna a rangsor ha azokat is kellett volna kiválogatni :)
0
1
0
0
Magoold avatar
+1 szavazat a Baldur's Gate 3 -ra. Megyek is, folytatom a megkezdett kalandot.
1
1
0
0
kismadar avatar
Már ott a Baldur's Gate 3 is, szóval mehettek szavazni! Köszönjük a gyors "hotfixet". 😀
3
1
0
0
Legendrush27 avatar
Sajnos sokat még nem tudtam megnézni, de amikkel játszottam és mindenképp szavazásra ajánlom (ebben a sorrendben) Hogwarts Legacy, Dead Space Remake, AC Mirage
0
2
0
0
susguy avatar
Na, végre többen is baszogatják az oldalt hogy szarul oldják meg ezeket listákat 😀
0
0
0
0
Petraaa avatar
Őőőő.... pont a "nyertes" játék lett kihagyva a listából.... Addig nem szavazok! :D
1
1
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
Volt par maradandoan kiraly cim szamomra iden is de a legjobb nalam a BG3 egyertelmuen, GOTY2023 reszemrol.;)

Egyebkent nemt'om mi volt a gond korabban de most mar enged az oldal a BG3-ra is szavazni
0
0
0
0
💬 1
susguy avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Még mindig nincs a listán.
0
0
0
0
TheMenkuPocok avatar
Baldur's Gate 3 nélkül nincs szavazás. Oldjátok meg szépen adminok.
1
1
0
0
vyne avatar
Hol a Baldur`s gate? Addig nem szavazok..
0
0
0
0
no avatar
Gta 3, Gta Vice City, Call of duty 2, Call of duty modern warfare 4, Dead Space.
2
0
0
0
bigfooot avatar
Az utóbbi évek egyik legjobb/gazdagabb éve volt az idei.
Régi klasszikus játékoknak a rohadt jól sikerült folytatása :BG3 vagy Jagged alliance 3, vagy az Alan Wake 2, aki inkább hack&slashre vágyott annak ott volt a diablo 4, megjelent végre pcre a Last of us, jött egy két üdítő kisebb cím mint pl az Alien Dark Descent.
Aki sandbox gameket szereti annak ott volt a starfield, spiderman 2,cyberpunk dlc
Illetve kijott a Hogwarts Legacy, kaptunk star wars folytatást a Jedi Survivort, Resident evil 4et
és aki szereti, annak egy asassyn creed megjelenés is jutott
Nyilván nem mindegyik volt kiemelkedő, de sok közülük megérdemelné az év játéka címet, szóval aki azt mondja nem volt jó év az nem tudom az utóbbi évből melyiket tartja annak, mert ennyi jó és mindenféle igényt kielégítő játék már régen jelent meg.
Nekem mai napig a 98as év a csúcs, de az utóbbi évekhez képest szerintem ez egy jó év volt PC szempontból
0
2
0
0
💬 4
Kelori avatar
@bigfooot: Diablo 4 kb az volt a hack 'n slash műfajnak mint a gasztronómiának a blahás patkányhúsos kebab. A full ingyenes path of exile ott körözi le és veri agyon minőségben ahol csak akarja.
Az AC továbbra is egy futószalagon szállított tömegtermelt fos.
Jedi Survivor még úgy ahogy elment, de közelébe se ért egy game of the year-hez.
Starfield meg... Mindegy is hagyjuk. Tényleg rohadt jó év volt 🙄

Azért ilyen kommenteket olvasva nem csodálkozok rajta hogy a tripla A piac nem erőlteti meg magát, ha ennyire mélyen vannak az igényszintek.

Az egyetlen igazán kiemelkedő cím a baldur's gate volt, meg még néhány egyéb indie játék mint pl. az octopath traveler 2.
0
0
0
0
bigfooot avatar
@Kelori: Ac, far cry, watch dogs egy évente megjelenő tucatfos, nekem nem kell mondani, mégis hatalmas a rajongó tábora és brutal nyereséges az összes rész, emiatt írtam is oda aki szereti az örülhetett, és így vagyok a diabloval, alapból ott sokat nem kell várni aki arra vetemedik :D
Amivel én játszottam és rohadtul tetszettek az a Jagged alliance 3, Bg 3,Alan Wake 2, Alien Dark descent, illetve a Last of us és Cyberpunk.
Tavalyi évben kB az Elden ring volt a legnagyobb név, de ha valaki nem szereti a souls gameket akkor azért nem volt annyira jól eleresztve játékokkal mint idén, erre próbáltam utalni
1
0
0
0
Kelori avatar
@bigfooot: Amiket személyes kedvencként írtál azok valóban jók, ez esetben különösen kiemelném hogy akkor nem ellened irányult a komment elsősorban, hanem a tömegek ellen, akik minden évben megveszik ezeket.

Bár ahhoz továbbra is tartom magam hogy mint év, szerintem az idei nem volt annyira jó, elvégre a te kedvenceid közül is a Last of us régebbi játék, csak idén jelent meg ugye PC-re. A CP pedig csak kieget kapott de az alapjáték szintén nem idei. De ettől függetlenül persze jól sikerült, szó se róla. Az Alan Wake 2-őt én nem próbáltam, de jókat hallottam róla, mondjuk nem is csodálom, a Remedy elég jó stúdió, az utolsó játékuk amit próbáltam az a Control volt még tavaly, nagyon egyedi volt, nekem tetszett.
1
0
0
0
bigfooot avatar
@Kelori: Ha tetszett az első rész Alan wake ből és ahogy írtad a Control, akkor szerintem a második is tetszeni fog, nagyon jó lett, majd tegyél egy próbát, Last of us pcre rengeteg vártam, direkt nem néztem hosszú gameplayt a konzol változatról vagy bármi sploilert, szóval nekem hatalmas élmény volt ennyi év várakozás után elindítani :D
Én is fogalmazhattam volna pontosabban, hogy jó évnek tartom mivel sok nekem tetsző játék jelent meg amik nagyon is jól sikerülte, illetve gazdag évnek tartom, olyan szempontból, hogy sok fajta játék megjelent(amik nem az én stílusom/Nem próbáltam-de kommentek alapján népszerűek) , ami elég sok réteget szolgált ki, szóval majdnem mindenki tudott egy kedvencet választani
1
0
0
0
bukta2 avatar
Az a baj ezekkel a szavazásokkal hogy nagyon réteg dolog kinek mi tetszik szóval kb értelme nincs.
1
0
0
0
no avatar
Hàt én amit játszottam és szàmomra év jàtékai hogwarts legacy the talos principle 2 meg cyberpunk 2077 phantom liberty :)meg robocop rogue city :) meg baldur gate 3 de vàrok hozzà magyar fordítàst
1
0
0
0
💬 8
gyuri191 avatar
@jolvokw: Phantom liberty csak dlc igy nem szavazható
0
1
0
0
HeyJoe-PCRPG-HUN avatar
@gyuri191: Abban a "csak DLC"-ben mondjuk tobb az "anyag" mint sok AAA teljes jatekban...;) :)))
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: Azis igaz hogy nagy dlc sok tartalom de akkoris csak dlc nem egy új teljes játék
0
0
0
0
Pokman avatar
@HeyJoe-PCRPG-HUN: A DLC akkor is csak DLC marad, nem is értem hogy kerülhetett fel ide bárhova, azokho ahol az új játék megjelenéseket díjazzák. Akkor már vegyünk elő mindig egy játékot újra szavazni ha évek után kap egy DLC-t.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@Pokman: pont erröl beszéltem
1
0
0
0
Pokman avatar
@gyuri191: Miben fogadsz hogy azért csinálták mert anno egy kalap szar volt, de több év patchelés után már játéknak lehet nevezni és akkor tegyük fel. De akkor már értékeljünk játékokat mindig az utolsó frissítése után évekkel később. Nem tudom, de ez nekem így teljesen logikátlan. Ha mondjuk DLC-ket értékelünk akkor meg legyen ott egy külön kategória azoknak, ugyanez a véleményem a remasterekről is.
1
0
0
0
gyuri191 avatar
@Pokman: Teljesen egyet értek
1
0
0
0
susguy avatar
@jolvokw:
the talos principle 2
Respect 👊
0
0
0
0
DoggyDog avatar
BG 3 miért nincs a listán? Early megjelenés volt korábban a teljes játék azonban idén jelent meg szerintem bele kellene rakni a listába. Így viszont, akkor Diablo 4 -re szavaztam, pedig a BG 3 jobb, de mivel a Diablo 4 sztori mesélése és első felfedezése is nagyon jó, azért a többi megjelenés mellett nyugodt szívvel voksoltam rá. (nem volt egy kiemelkedő év, de voltak jó játékok, bár a BG3 toronymagasan vitte az évet, de bármilyen sokkal erősebb évben is szerintem behúzta volna , mondjuk nem egy GTA VI. vagy hasonló megjelenés mellett persze :D)
0
0
1
0
💬 3
kismadar avatar
@DoggyDog: Már többször felhoztam, de az oldal részéről nem foglalkoznak vele, hogy ne az Early Access megjelenés számítson... Konkrétan abban az állapotban egy játéknak sincs esélye, hogy megnyerje az év játéka díjat! Érdekes máshol képesek az 1.0-ás verzióra frissíteni a játék megjelenési dátumát. 😁
0
0
0
0
Petraaa avatar
@DoggyDog: Előrendeltem a Diablo 4-et és a megjelenés napjáig keresztbe voltak az ujjaim és tényleg piszok jó lett! Bár a grind része már nem érdekel és el is adtam, de a sztoriban töltött kb 80 órát nagyon éltem. A BG3 után nekem is a D4, de amig nem elérhető a BG3, addig nem vagyok hajlandó szavazni! :D
0
0
0
0
DoggyDog avatar
@Petraaa: Most season 2 is jó volt kb. 2 hétig, még a grind része is adta, mert kimaxoltam , felhúztam 100-as szintre a karit, amire soha nem gondoltam volna, hogy valaha meglesz, erre season2-ben csak 2 hét kellett hozzá. Igaz azóta nem néztem rá, de lesz majd egy karácsonyi kis patch hozzá, arra még ránézek azt season 3-ig megint off. Már lehet a BG3-ra szavazni :)
0
0
0
0
zsiroslangos avatar
Ilyenkor jövök rá hogy a resi 4 "riméken" kívül semmi új játékkal nem játszottam.
0
1
0
0
kismadar avatar
Nekem a Baldur's Gate 3, szóval így nem szavazok... 😉
1
3
2
0
💬 3
Trigonometria avatar
@kismadar: Az már a te személyes problémád. Ha nem szavazol hát nem szavazol.
0
0
0
0
susguy avatar
@Trigonometria:
Ha nem szavazol hát nem szavazol.

https://indipest.files.wordpress.com/2021/03/bw6d5zz.gif
0
0
0
0
kismadar avatar
@Trigonometria: Még szerencse, hogy ez nem csak az én véleményem volt, szóval nyugodtan mehetsz a többi emberhez is okoskodni. 😁
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció