Saját stúdiót alapít a PUBG megalkotója

Szerző: Pafry | 2021. September 01. | hír | 0 hozzászólás

Váratlan fordulat következett be napjaink egyik legnépszerűbb battle royale címe, a Playerunknown's Battlegrounds fejlesztőcsapatánál, ugyanis a játék megálmodója és feje, Brendan Greene elhagyja a játékért felelős csapatot, és egy teljesen új stúdiót alapít Amszterdam városában. A helyválasztás sem véletlen, ugyanis Greene már 2019 óta a holland fővárosban tevékenykedik.

Egyelőre még nem tudni, milyen típusú projektekkel akarnak majd foglalkozni az új csapattal, melynek már meg is van a hivatalos neve, PlayerUnknown Productionsként kell őket keresni a jövőben. Greene ezzel nem hagyta el teljesen a PUBG Corporation anyavállalatát, a Kraftont, hiszen utóbbinak az új stúdióban is lettek részvényei, és a továbbiakban is támogatói szerepkört kíván betölteni „PlayerUnknown” munkássága mögött.

Brendan Greene már a PUBG mindent elsöprő sikere előtt is modderkedett, hiszen az ARMA 2, valamint a DayZ battle royale módját is neki köszönhetjük, most viszont mindenképpen el szeretné hagyni a zsánert, hogy új, izgalmas videójátékos irányokat is megtapasztalhasson, immáron saját csapatával.

PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
PUBG: BATTLEGROUNDS
Megjelenés: 2017. December 21. (PC)
Műfaj: Akció, Battle Royale
Fejlesztő: Krafton
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció