Saját játékstúdiót alapít a Netflix

Szerző: xoki | 2022. September 27. | hír | 3 hozzászólás

Az elmúlt évben a Netflix Games felépítésén ügyködött a Netflix, amely valójában a streaming szolgáltatásuk játékokkal foglalkozó részlege. A cég eddig független stúdiók játékaival bővítette könyvtárát, de úgy döntöttek, saját fejlesztőstúdió alapításába is befektetnek.

A vállalat egy belső fejlesztőstúdiót szeretne létrehozni, amely semmiképpen sem egyszerű feladat. A Netflix Games székhelye Helsinkiben, Finnországban lesz, ahol világszínvonalú, alkalmazáson belüli vásárlások nélküli játékok létrehozására fognak törekedni. A stúdiót az EA és a Zynga egykori vezetője, Marko Lastikka fogja felügyelni. A Netflix azért döntött Helsinki mellett, mert a város mondhatni egy fejlesztői központtá vált. Az olyan vállalatok, mint a Next Games, az Epic Games és a WarGaming is itt található, illetve más független stúdió is a közelben helyezkedik el.

Ugyebár a fejlesztőstúdió megalapítása csak a kezdet lesz. Ezt követően embereket kell toborozniuk, majd pedig előállni az első ötletekkel. Ebből kiindulva első játékuk még jóval odébb lesz, szóval évekbe is beletelhet, mire hivatalosan is megmutatják első projektjüket.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
botmunpls avatar
Lol, elvileg kint van a statisztika, hogy az eddigi gaming-ötletük bukta.
Gondolom ezért fogják addig tolni, amíg el nem viszi minden befektetett pénzüket.
Ugyan így a sorozatos felhozatalnál, nem értik hogy mi a baj vele, aztán ahelyett hogy arra fordítanák a pénzt, ebbe tolják, ami ugyan úgy bukó lesz.
Ennyi erővel el is égethetnék a pénzüket, vagy kiutalhatnák az éhezőknek.
0
0
0
0
💬 1
Legendrush27 avatar
@botmunpls: Az Into the Dead 2 Unleashed és az Asphalt Xtreme azért elég jó mobil játékok habár úgy olvastam csak az előfizetők 1%-a probálta ki ezeket. Talán a Assasins Creed China ami segíteni fog rajtuk , de mint Streaming szolgáltató saját címekkel azért elég sok lehetősége van főként, ha meglovagolja egy két siker sorozata hullámát, de ehhez szükséges már a játékokat a sorozatokkal párhuzamban fejleszteni.
0
0
0
0
retek77 avatar
Nos ha épp jó formájában kezd el agyalni a játékon a Netflix akkor még jó is lehet. Azért szurkolok nekik
0
0
0
1


Elfelejtett jelszóRegisztráció