Resident Evil Showcase összefoglaló

Szerző: xoki | 2022. October 21. | hír | 0 hozzászólás

A júniusi és a tavaly áprilisi bemutatók után, október 20-án, azaz csütörtök este a Capcom sort kerített egy újabb Resident Evil témájú bemutatóra. A cég új előzeteseket és friss játékmenetet is mutatott a készülő projektjeiből, melyek között ott lapul a sokak által várt Resident Evil 4 Remake is. Lássuk, mi is volt látható a körülbelül 30 perces bemutatón!

A Capcom a Resident Evil Village közelgő kiegészítőjének friss előzetesével indította a műsort. A DLC egy új narratív kampányt hoz magával, melyben Ethan lánya, Rose kapja a főszerepet. A fejlesztők megosztottak velünk néhány érdekességet Rose-ról, illetve arról is, hogy miért ő került a kiegészítő középpontjába.

A Resident Evil Village: Winters' Expansion - amely egy új, külső nézetes móddal is kibővíti a sztorimódot - megvásárolható lesz külön, vagy a Gold Edition részeként. A Mercenaries módhoz is érkezik még új tartalom, melynek köszönhetően még Lady Dimitrescu is játszható karakterré válik, bár a vártnál sokkal alacsonyabb lesz.

Mindez október 28-án válik majd elérhetővé a nagyobb platformokon, ahogy a többjátékos online lövölde, a Resident Evil Re:Verse is. Ez teljesen ingyenes lesz a Resident Evil Village vagy a Resident Evil Village Gold Edition birtokosai számára.

A Capcom felfedte, hogy a Resident Evil Village, az RE7, az RE2 Remake és az RE3 Remake felhő alapú verziói hamarosan Nintendo Switchre is befutnak. A Resident Evil 2 november 11-én, az RE3 november 18-án, az RE7 pedig december 16-án várható. Ráadásul a Resident Evil Village október 28-án Macre is megjelenik majd.

Végül, de nem utolsósorban a Resident Evil 4 remake-jéről sem feledkeztek el. Korábbi ígéretükhöz híven ezúttal egy sokkal részletesebb betekintést kaptunk a játékmenetbe. A játék átgondolt kezdőterülete látható a videóban.

A játékmenet mellé egy új cinematic trailer is érkezett még, melyben Ada és Ashley, valamint a játék több ikonikussá vált pillanata látható. A Resident Evil 4 Remake 2023. március 24-én érkezik.

Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Resident Evil 4 Remake
Megjelenés: 2023. March 24. (PC)
Műfaj: Akció, Túlélő-horror
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció