Ray tracing és VR-támogatást kap a Hitman 3

Szerző: xoki | 2021. November 24. | hír | 0 hozzászólás

Az IO Interactive felfedte a Hitman 3 „Year 2” frissítés tartalmát, mellyel a PC ray tracing és VR-támogatás mellett játékmenetbeli változtatásokra is számíthatnak a játékosok.

A cég friss bejelentését megelőzően a Hitman 3 csak PS4 és PS5 PSVR headset segítségével volt játszható, ha valaki VR-élményre vágyott, de 2022 januárjától már a PC VR-headsetek is támogatottak lesznek. A IO Interactive még a „Year 2” január 20-ai rajtja előtt felfedi a támogatott platformokat és a technikai részleteket.

A játék több szempontból is sokat fejlődött megjelenése óta - például a nyolcnál több maggal rendelkező gaming CPU-k támogatásán is sokat dolgoztak -, és annyit már tudunk, hogy 2022-ben befut a ray tracing támogatás is. A Hitman 3 második évében egy új mód, az „Elusive Target Arcade” is bemutatkozik, de erről majd csak januárban fednek fel további információkat.

Mindezeken felül az IO Interactive elárulta, hogy a játékot még legalább egy évig támogatni fogják, vagyis új pályák, történetszálak és játékmódok is érkeznek.

Hitman 3
Hitman 3
Hitman 3
Megjelenés: 2021. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, Lopakodó
Fejlesztő: IO Interactive
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció