PlayStation 5-exkluzív Men in Black-játékon dolgozhat a Sony

Szerző: xoki | 2022. January 03. | hír | 0 hozzászólás

A Sony és a Marvel elég szoros együttműködést folytatott az elmúlt évek folyamán, melynek köszönhetően elkészülhetett az egyik legkedveltebb Pókember-játék, és hamarosan egy Wolverine cím is befut majd. Előfordulhat, hogy ezek mellett egy kevésbé ismert Marvel-tulajdonon alapuló játék is érkezni fog, ugyanis a pletykák szerint készülőben van egy Men in Black-játék.

A Marvel nem csak Bosszúállókból és szuperhősökből áll, a cég képregénybirodalma ennél jóval terjedelmesebb. A Men in Black filmes jogai a Sony Pictures tulajdonában vannak, viszont a képregényeké már a Marvelnál. Néhány hónappal ezelőtt egy kiskereskedés oldalán már felbukkant a Men in Black, és most további részleteket kaptunk a készülő játékról.

A forrás szerint a játékot a Days Gone fejlesztőstúdiója, a Bend Studio készíti. A játékosok egy ügynök bőrébe fognak bújni, hogy véget vessenek az idegen emberrablásoknak. Egy nyílt világú címről van szó, amelyben a játékos számos fegyverhez, illetve a neutralizálóhoz juthat hozzá, viszont a civilek emlékeinek kitörlése valamiféle büntetést von majd maga után. A tömegből kitűnő NPC-ket toborozni is lehet az ügynökséghez, amely a játékost XP-vel jutalmazza majd.

Sajnos csak ennyi új információval gazdagodtuk, de mivel ismeretlen forrásról van szó, így alapból nem szabad azonnal szentírásnak venni a fentieket, szóval remélhetőleg hamarosan a hivatalos bejelentésre is sor kerül.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció