Ők lesznek a Street Fighter 6 játszható karakterei

Szerző: xoki | 2022. June 07. | hír | 0 hozzászólás

A múlt heti State of Play során új Street Fighter 6 trailert mutatott a Capcom, illetve ezzel együtt a 2023-as megjelenési dátumról is lerántották a leplet. A kiadó későbbre tervezte a részletesebb bemutatót, például a játszható karakterek felfedését, de ezek szinte azonnal kiszivárogtak. Ahelyett, hogy bármit leplezni próbáltak volna, a cég inkább megerősítette az információk valóságtartalmát.

A Street Fighter 6 tehát 2023-ban érkezik PS4-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re. A játékot nem fogják kiadni az előző generációs Xbox One-ra, de ezzel a résszel a széria ismét visszatér erre a platformra is. A Street Fighter 6 alapja a kiadó utóbbi néhány évben megjelent játékaira jellemző RE Engine lesz. Három fő játékmód - Fighting Ground, World Tour, Battle Hub -, valamint egyjátékos kaland és tréning mód várja a játékosokat.

Összesen 22 játszható karakterre számíthatunk, amelyek közül néhány a legkedveltebbek közé tartozik, de ezúttal rengeteg új arccal is találkozhatunk. A kiszivárgott karakterek listáját megtaláljátok a Resetera oldalon, amelynek valóságtartalmát a Capcom is megerősítette.

Street Fighter 6
Street Fighter 6
Street Fighter 6
Megjelenés: 2023. June 01. (PC)
Műfaj: Akció, Verekedős
Fejlesztő: CAPCOM
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció