Németországban is elérhetővé vált az AMD Ryzen 5 7600X3D

Szerző: xoki | 2024. September 14. | hír | 3 hozzászólás

A 6 magos Ryzen 5 7600X3D valójában nem kizárólag az amerikai piacra (Micro Center) lesz korlátozva, ugyanis az AMD Németországba is elhozza az új Zen 4-es processzorát.

Andreas Schilling (HardwareLuxx) erősítette meg az új elérhetőséggel kapcsolatos információt, ráadásul állítása szerint hamarosan elkezdődik a processzor tesztelése is. Ugyebár az AMD a múlt héten jelentette be, hogy a 3D V-Cache-t tartalmazó új modell a Micro Centerrel kötött exkluzív partnerség révén debütál majd az Egyesült Államokban, ahogy korábban a 6 magos Ryzen 5 5600X3D esetében.

A német vásárlók a Mindfactorynál, vagyis az ország egyik legnagyobb kiskereskedőjénél szerezhetik majd be az AMD új processzorát. A Ryzen 5 7600X3D a hírek szerint 329 eurós áron kerül forgalomba. A kiskereskedő megerősítette, hogy egy exkluzív üzletről van szó, és amennyiben megvásároljátok a processzort, akkor egy ingyenes pólót is adnak mellé.

Hozzászólások: 3
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
wiza avatar
Mindfactory!! Ezzel a céggel nagyon vigyázzatok addig kedvesek míg minden flottul megy ,ha hiba van akkor fogod meg bánni még azt is ,hogy a cég oldalára felmentél .A hiba jellegétől függetlenül a kommunikáció a cégnél csak addig terjed ,míg megdicséred őket ,ha mégsem dicséretet írsz akkor van ügyeletes aki minden kritikára ír neked egy választ és mivel megválaszolta a kritikádat ezért azt pár nap múlva törlik. Ráadásul egy adó elkerülő cég azért olcsóbb. Én szóltam.
2
0
0
0
MaximumGame avatar
"ahogy korábban a 8 magos Ryzen 5 5600X3D esetében."

5600X3D 6magos 12 szàllas 😎
0
0
0
0
💬 1
MoonW avatar
@MaximumGame: Köszi, javítottuk.
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció