Néhány nap múlva befutnak az első Arc Alchemist diszkrét GPU-k

Szerző: xoki | 2022. March 28. | hír | 0 hozzászólás

Az Intel Twitteren erősítette meg, hogy hamarosan megérkeznek az első Xe-HPG-alapú grafikus chipek a laptopokhoz.

A hivatalos Intel Graphics felhasználói fiók által közzétett teaserben egy Arc A300M GPU-val felszerelt laptop látható, amelyet eddig még nem hoztak nyilvánosságra. A vállalat előreláthatóan két GPU-t fog piacra dobni: A350M és A370M, amelyeket alacsony fogyasztású, vékony laptopokhoz terveztek. Korábbi szivárgásokban az Intel 12th Gen Core Alder Lake-P és az Alder Lake-H széria mellett futottak ezek a GPU-k, azonban eddig nyoma sem volt az erősebb, A500 és A700 GPU szériáknak, amelyek mindenképpen érdekesebbek lesznek a gamerek számára.

Az egyik követő hozzászólására reagálva az Intel megerősítette, hogy a március 30-ai esemény csak a laptopokhoz készülő Arc GPU-król fog szólni, illetve elárulták azt is, hogy ezen a napon több gyártó is piacra dobja majd az első Arc GPU-val felszerelt eszközeit.

A komolyabb diszkrét Arc DG2-512EU GPU-k - amelyek a fentieknél jóval többre lesznek képesek - most már valószínűleg csak a második negyedév végén érkeznek majd. A 128 EU-s és 512 EU-s variáns asztali platformokra is meg fog jelenni.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció