Menu
Nagy változások a Battleborn közelgő frissítésében
Szerző: xoki, 2016. december 07., hír

A Gearbox bejelentette, hogy a csapatmunkán alapuló lövöldéje hamarosan nagy változásokon fog átesni a közelgő téli frissítéssel. A "Winter Update" főként a már meglévő és új játékosok játékélményén próbál javítani.

Sajnos a játék nem mondható sikeresnek, legtöbben gyorsan otthagyják. A Gearbox nem adja fel a harcot, szeretné jobbá tenni és ezzel növelni a játékosok számát. A veterán játékosok szintén segítséget nyújtottak a fejlesztőknek. Felszólaltak a játék védelme mellett, és azóta a fejlesztők folyamatosan tőlük kérnek mindenféle ötletet, javaslatot, amely jobbá és élvezetesebbé tenné a játékot.
Úgy tűnik, egyre jobban kezd free-to-play modellé alakulni a játék. Az új frissítés mind a 25 karaktert elérhetővé teszi, valamint ezen kívül több kreditet szerezhetünk történet módban, új tanuló módok kerülnek be, és persze nem maradhat el a rengeteg hibajavítás sem. A várva várt draft mód is bekerül majd, ahol hősöket tilthatunk ki a karakterválasztás előtt.

További információkat december 8-án tudhatunk meg a közelgő változásokról, melyeket egy livestreamen fognak majd bemutatni, amely a már említett napon 23 órától fog kezdődni.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: