Menu
Monster Hunter: World - ekkor jön az Iceborne kiegészítő
Szerző: xoki, 2019. május 10., hír

A Monster Hunter: World The Game Awards-on aratott győzelme után a Capcom bejelentette, hogy a játék idén egy új kiegészítővel fog kibővülni. Ekkor elég keveset árultak el arról, hogy mire számíthatunk, de most végre kiderült, mit tartalmaz majd a hamarosan megjelenő Iceborne DLC.

Az Iceborne kiegészítő helyszíne Hoarfrost Reach lesz, amely egy jéggel és hóval borított területet tár a játékosok elé. A vadászoknak figyelniük kell majd a hidegre is, ugyanis az alacsony hőmérséklet kihatással lesz az állóképességükre. Az új régióval természetesen új szörnyeket is kapunk, ráadásul régebbi játékokból megismerteket is, mint amilyen a Banbaro vagy a Beotodus. Egy új szörny típus, a Velkhana pedig igazi kihívást nyújt majd a játékosoknak. Velkhana egy sárkány lesz, aki különleges képességének segítségével mindenkit lefagyaszthat.

A Monster Hunter: World új kiegészítőjéhez természetesen az alapjáték megléte szükséges. A DLC megjelenése után pedig egy „Master Edition” is elérhetővé válik, amely tartalmazni fogja az alapjátékot és a kiegészítőt is.

A Iceborne kiegészítő szeptember 6-án válik majd elérhetővé Xbox One-ra és PS4-re, a PC-s játékosok pedig kénytelenek lesznek egy kicsit tovább várni. Egyelőre annyit árultak el, hogy PC-re valamikor a téli időszak folyamán érkezik.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: