Miért váltanak olyan sokan okosórára?

2020. November 09. | Szponzorált tartalom

Manapság már egyre inkább átveszik a mobiltelefonok a karórák funkcióit. Elég végigsétálunk az utcán, és néhány szembejövő embert megkérdezni a pontos időről, minden bizonyul többen fognak a telefonjuk után kutatni, mint ahányan a csuklójukra pillantanának. Nincs is ezzel gond, ám meg kell jegyezni, hogy egy stílusos, és szép karóra bizony egy olyan kiegészítő is lehet, amellyel feltudjuk dobni a megjelenésünket. Szerencsére napjainkban már nem kell választanunk a mobilunk és az óránk között. Sőt, arra is van már lehetőségünk, hogy az óránkon tudjunk üzeneteket fogadni, vagy épp hívást kezdeményezni! Hogy lehetséges ez? Mutatjuk!

Amennyiben jól választunk karórát, a kézfejünkön tudjuk hordani akár a mobiltelefonunkat is. Ehhez mindössze egy jó minőségű és megbízhatóan működő okosórát kell választanunk, és szó szerint mindig kéznél lesznek a telefonunk legfontosabb funkciói. Az elmúlt évek alatt hatalmas utat tettek meg az okosórák, így ma már egyre többen cserélik le a klasszikus karórájukat egy modernebb, többfunkciós okosórára. A linkelt oldalon található karóra webáruházban például olyan okosórák között tudunk majd keresgélni, amelyekkel többek közt kényelmesen lehet majd a telefonhívásokat intézni, fogadni tudjuk az üzeneteinket, valamint amíg a zenelejátszót is irányítani tudjuk. Ez azért már jól hangzik ugye?

Nem csak az okos karórák mentek nagy fejlődésen keresztül az évek alatt! Az új technológiák térnyerése a videojáték-iparban sem újdonság: az új hardverek sikere az eladások számából is jól látszik. Különösen megugrottak az eladások a PS4-eket illetőn a koronavírus alatt, hiszen az egyik legsikeresebb negyed évet tudhatják a hatuk mögött a konzolok történetében, aminvalljuk be nem is kell meglepődni! Amikor beszorulunk a négy fal közé, miért ne lehetne egy izgalmas videójátékkal elütni az időt? Legyen szó gyerekekről, vagy felnőttekről, fiúkról, vagy lányokról, egy jó videójáték bárkit a tévé elé köt akár hosszú órákra is!

Szép lassan közeledünk már karácsony felé, ami nem csak a szeretetről szól, hanem az ajándékozásról is. Sokaknak szokott fejtörést okozni, hogy mivel lephetnénk meg a számukra fontos embereket. Egy szép és márkás karórával egész biztos nem lőhetünk nagyon mellé, legyen szó hölgyekről, vagy urakról. Természetesen nem csak okosórákban lehet gondolkodni, pláne akkor érdemes a sima, analóg daraboknál maradni, ha egy kicsit már idősebb korosztályba tartozik a megajándékozott. A fenti linken található TimeStore oldalán mindenféle típusú és stílusú órát lehet találni, így egész biztos nem távozunk majd tőlük üres „kosárral”. Amennyiben gyermekeinknek keresünk ajándékot, egy klassz videójátékkal egész biztos nagy örömet tudunk majd szerezni! Ne halasszuk az utolsó percre az ajándékok megtalálást, intézzük otthonról online a nézelődést, és a vásárlást is!



Elfelejtett jelszóRegisztráció