Megvan a Rainbow Six Extraction megjelenési dátuma

Szerző: Pafry | 2021. June 13. | hír | 0 hozzászólás

A Rainbow Six Extractionről még csak alig egy hete tudjuk, hogy egyáltalán így hívják, ekkor tette közzé ugyanis a Ubisoft a végleges nevét a játéknak. Ezek után várható volt, hogy majd az E3-as előadásuk során részletezik a játékmenetet, ami végül meg is történt, nem mellesleg egy megjelenési dátummal karöltve.

A játékban nagyon fontos lesz együttműködni a csapattársainkkal, hogy felszámolhassuk a ránk törő szörnyeket, és véget vethessünk az idegenek által terjesztett rejtélyes fertőzésnek. A fent látható cinematic előzetes mellett egy mélyebb betekintést engedő gameplay trailerrel is megörvendeztettek minket a fejlesztők, így már sokkal több részletet tudunk a lövöldözések finomságairól.

A Rainbow Six Siege Outbreak eventjéből kinőtt önálló játékra pedig már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis 2021. szeptember 16-án meg is jelenik majd minden jelenleg aktív platformra, amelyek között ráadásul crossplay-támogatást is fog élvezni. Erős lesz az idei ősz, így talán bölcs döntés a kiadó részéről, hogy egy kicsivel a legsűrűbb időszak előtt küldi harcba ezt a címét.

Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Tom Clancy's Rainbow Six Extraction
Megjelenés: 2022. January 20. (PC)
Műfaj: Akció, FPS, Tactical shooter
Fejlesztő: Ubisoft Montreal
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció