Menu

Megvan a Rainbow Six Extraction megjelenési dátuma

Szerző: Pafry, 2021. június 13., hír

A Rainbow Six Extractionről még csak alig egy hete tudjuk, hogy egyáltalán így hívják, ekkor tette közzé ugyanis a Ubisoft a végleges nevét a játéknak. Ezek után várható volt, hogy majd az E3-as előadásuk során részletezik a játékmenetet, ami végül meg is történt, nem mellesleg egy megjelenési dátummal karöltve.

A játékban nagyon fontos lesz együttműködni a csapattársainkkal, hogy felszámolhassuk a ránk törő szörnyeket, és véget vethessünk az idegenek által terjesztett rejtélyes fertőzésnek. A fent látható cinematic előzetes mellett egy mélyebb betekintést engedő gameplay trailerrel is megörvendeztettek minket a fejlesztők, így már sokkal több részletet tudunk a lövöldözések finomságairól.

A Rainbow Six Siege Outbreak eventjéből kinőtt önálló játékra pedig már nem is kell olyan sokat várni, ugyanis 2021. szeptember 16-án meg is jelenik majd minden jelenleg aktív platformra, amelyek között ráadásul crossplay-támogatást is fog élvezni. Erős lesz az idei ősz, így talán bölcs döntés a kiadó részéről, hogy egy kicsivel a legsűrűbb időszak előtt küldi harcba ezt a címét.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb