Megváltozik és drágul az Xbox Game Pass

Szerző: xoki | 2024. July 16. | hír | 9 hozzászólás

A Microsoft megerősítette, hogy a Call of Duty: Black Ops 6 októberi megjelenését megelőzően átfogó változások - köztük áremelések - várhatók az Xbox Game Pass előfizetési szolgáltatásában. Az egyik nagy újdonság az, hogy az alapszintű előfizetéssel többé nem játszhatunk majd a játékokkal a megjelenés napjától.

Az első nagy Game Pass változás az Xbox Game Pass konzolos verziójának közelgő eltörlése lesz. Természetesen a meglévő felhasználóktól csak az előfizetésük lejárta után fogják elvenni, de azoknak az új játékosoknak, akik alapszintű csomagot szeretnének, a szeptemberben induló Xbox Game Pass Standardra kell előfizetniük. Ez 14,99 dollárba kerül havonta és tartalmazza az Xbox Live Goldot a többjátékos játékokhoz, valamint az Xbox régi katalógusához való hozzáférést, azonban nem biztosít első napos hozzáférést az új megjelenésekhez.

Mindez azt jelenti, hogy például azoknak a konzoljátékosoknak, akik az október 25-ei megjelenésekor a Call of Duty: Black Ops 6-tal szeretnének játszani a Game Passon keresztül, az Xbox Game Pass Ultimate-re kell előfizetniük, amely sajnos szintén drágulni fog: havi 16,99 dollár helyett 19,99 dollárt kell majd kicsengetni érte.

A dolgok egy kicsit másképp alakulnak PC-n, mivel a PC Game Pass továbbra is megkapja a day one játékokat, azonban szintén áremelés várható: ezúttal havi 9,99 dollár helyett 11,99 dollárt kell majd fizetni.

Hozzászólások: 9
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
79Scooter79 avatar
Éljen a Pc offline.....✔️❤️👽😆😆😆
1
0
0
0
Dwight Schrute avatar
Megvolt a nép beetetése (mondom ezt előfizetőként) és most lehet árat emelni. Emlékszem mikor nem egyszer 300Ft-ért kínált két hónapot, ha nem tévedek a Microsoft, az jól esett sok embernek.
És most, hogy ráfüggtünk megszoktuk, hogy van sokan inkább benyelik az emelést, minthogy lemondják az előfizetést, kivan ez találva kérem szépen 🤣
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
Ár/érték arányban még mindig jobb, mint a PS Plus!
0
1
0
0
💬 4
kismadar avatar
@Legendrush27: Ennek kéne lenni a szlogennek. "Drágítottunk? Nyugi még mindig olcsóbb és jobb mint a PS Plus.". Aztán szép fokozatosan emeli mindkét fél az összeget, szerintem kurva gáz minden szempontból, hiába éri meg jobban Microsoft oldalon.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kismadar: Komolyan azzal van gond, hogy 400 elérhető játéknak van havi 20eur díja ? Egy netflix is közel ennyi és alig van rajta normális tartalom.
0
0
0
0
kismadar avatar
@Legendrush27: Nem érted az összefüggést, lassan mindkét fél 3-6 havonta emeli az árat, mert a másik is árat emelt, és ezt is a végtelenségig lehetne folytatni. Szerintem is a game pass a legértelmesebb, de így hogy kb egymásra licitálnak, attól mi nem keresünk jobban, hogy ezek folyamatosan árakat emelgetnek. 😆 Filmes cucc pl. csak a Prime van, ami azt mondom megéri. Ez a netflix is egy vicc, gagyi tartalommal 720p drágább, mint a Prime 4K. Maxról, Disney hülyeségről nem is beszélve.
0
0
0
0
Legendrush27 avatar
@kismadar: Értem, ebben igazad van, de ez ellen úgysem tudunk tenni :D
0
0
0
0
susguy avatar
Nagyon lassan de haladunk afelé, hogy a prémium előfizetés 59.99€ lesz, és csak egy új játékra szól egyszerre. /s

Semmiképpen sem meglepő a növekedés. Egyik legalapabb trükk hogy minden vásárlót rászoktatnak az előfizetésre, majd szépen lassan emelgetik, igaz itt nem tűnik se szépnek se lassúnak. Valószínűleg a befektetőknek is jobban tetszik hogy egy folyamatos, biztosabb pénzforrás, de az eddigi árazással hosszú távon valószínűleg nem tud ugyanakkora bevételt termelni mint a régi üzleti model.
1
0
1
0
💬 1
Payphoner avatar
@susguy: Ez olyan mint a wolt vagy a foodpanda. Mindent igérnek csak fizess elő, megszokod a kényelmes a gyorsaságot stb, aztán már nincs hirtelen kedvezmény és az előfizu ára is megy felfele szépen :D Nyilvan itt is igy van ez, előbb vagy utóbb biztos fog kerülni 20-25.000Ft az eőfizu de addigra megszokod
0
0
0
0


Elfelejtett jelszóRegisztráció