Megszűnt a Watch Dogs: Legion támogatása

Szerző: xoki | 2022. January 25. | hír | 0 hozzászólás

A Ubisoft megszüntette a Watch Dogs: Legion támogatását, vagyis nem készül többé új frissítés a játékhoz, illetve a jelenlegi többjátékos szezon lesz az utolsó.

A kiadó egy hivatalos blogbejegyzésben fejtette ki a részleteket, mely szerint a 2021 szeptemberében megjelent 5.6-os frissítés volt az utolsó. A hétvégén elrajtoló ötödik, és egyben utolsó multiplayer szezont a harmadik, negyedik és ötödik ismétlése fogja követni mindaddig, amíg a szerverek le nem állnak. Ez egyben azt is jelenti, hogy az új és visszatérő játékosok megszerezhetik a korábbi jutalmakat, mint például Aiden Pearce kabátjának módosított változatát vagy Jackson maszkját és ruhakészletét.

A Watch Dogs: Legion 2020 októberében jelent meg PC-re, PlayStationre és Xbox-ra. Azóta számos extra játékmóddal és karakterrel bővítették ki, illetve egy kiegészítőt is kapott Aiden Pearce-szel a középpontban. A Legion tehát egyáltalán nem szenvedett hiányt az újdonságokból, de azt viszont már valószínűleg sohasem tudjuk meg, hogy ezeken felül a Ubisoft tervezett-e még új tartalmakat. A Watch Dogs: Legion hivatalos oldalán megtalálható az eddigi tartalmakat részletező „Year 1” fül, de sajnos Year 2, mint az Assassin's Creed Valhalla esetében, már nem lesz.

Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Watch Dogs: Legion
Megjelenés: 2020. October 29. (PC)
Műfaj: Akció, Kaland
Fejlesztő: Ubisoft Toronto
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció