Már szétküldték a Rocket Lake-S tesztpéldányokat

Szerző: xoki | 2021. February 21. | hír | 0 hozzászólás

Egyre közelebb kerülünk az Intel Rocket Lake-S CPU-k megjelenéséhez, így nem meglepő módon csak úgy özönlenek az újabbnál újabb információk. Ezúttal az Intel által szétküldött tesztpéldányt tartalmazó dobozba kukkanthatunk bele.

A sajtó számára szétküldött csomagban egy MSI MEG Z590 ACE alaplap, egy MPG Coreliquid K360 processzorhűtő és egy Intel Rocket Lake-S tesztpéldány foglal helyet. Eddig csak az alaplapot és a hűtőt láthattuk, de az eTeknix most megerősítette, hogy a csomagban ott lapul a következő generációs CPU is.

A processzor nevét nem hozták nyilvánosságra, de eléggé meglepő lenne, ha nem a flagship Core i9-11900K-ról lenne szó. Egyelőre nem tudni, hogy a videóban látható dobozon kívül létezik-e másfajta, tesztelőknek szétküldött csomag. Korábban kiszivárgott a 11900K csomagolása, viszont az Intel szokásához híven nem az egyedi, kiskereskedésekbe szánt dobozban küldte szét a CPU-kat, mivel továbbra is mérnöki példányként kezelik azokat.

Mellesleg néhány korábbi információra támaszkodva a felsoroltak mellett állítólag egy DDR4 5333 MHz-es memóriát is ad az Intel, de úgy tűnik, az eTeknix csomagja ilyet nem tartalmazott.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció