Kiderült, mikor mutatkoznak be a következő generációs Intel CPU-k

Szerző: xoki | 2024. October 04. | hír | 0 hozzászólás

Az Intel megerősítette következő generációs asztali processzorainak megjelenési dátumát, amelyekkel a cég új, LGA 1851-es foglalata is bemutatkozik majd.

A VideoCardz több forrásból is megtudta, hogy az Intel most egy különleges, bejelentés előtti tájékoztatóra hívja a médiát és az influenszereket, ahol megvillantják majd a Core Ultra 200 (Arrow Lake-S) széria első részleteit, majd ezt követően egy kérdezz-felelek szegmensre is sor kerül. Ez az esemény nem nyilvános, ezért a tájékoztató során megosztott információk október 10-ig embargó alatt maradnak.

A vállalat megerősítette, hogy az új széria hivatalos bemutatója október 10-én lesz, forgalomba pedig október 24-én kerülnek majd. Az első teszteket szintén a megjelenés napján lehet majd publikálni. Egy szivárogtató, @wnxod szintén megerősítette ezeket a dátumokat.

Az ASUS Z890-es alaplapokkal kapcsolatos információk valószínűleg a processzorokkal egy napon fognak megjelenni. A VideoCardz egyébként megosztotta velünk az első képet az ASUS következő generációs ROC MAXIMUS Z890 APEX alaplapjáról.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció