Kezdő streamereknek szánt webkamerát és rögzítőkártyát leplezett le a Razer

Szerző: xoki | 2021. October 02. | hír | 0 hozzászólás

A Razer leleplezte a Kiyo X és Ripsaw X eszközöket, melyeket kezdő tartalomgyártóknak szánnak, hogy könnyebbé és olcsóbbá tegyék a streamelést.

A Ripsaw X egy plug-and-play digitalizáló kártya, amely lényegében a Razer válasza az Elgato Cam Link 4K-ra. HDMI 2.0 és USB 3.0 csatlakozásokon keresztül 4K 30 fps leadására képes. Egy ilyen eszköz segítségével a DSLR-ek és bármilyen nagy felbontású kamera, mint például a GoPro, alacsony felbontású és késleltetésű webkamerává változtatható. Tehát ezzel az eszközzel a streamerek azonnal a HDD-re vagy a livestreamhez használt szoftverbe küldhetik a felvételt.

A Kiyo X pedig egy streamelésre alkalmas, pénztárcabarátabb webkamera, amely lehetővé teszi a 720p (60 fps) és 1080p (30 fps) felbontású streamet. Teljesen személyre szabható beállításokkal, autofókusszal és a Razer Virtual Ring Light szoftverrel érkezik. A kamera minden Windows 10-et (64 bit) futtató számítógéppel kompatibilis, illetve az Open Broadcaster Software, Xsplit, Synapse 3 és a legnépszerűbb streaming programok is támogatottak.

A Razer Kiyo X 80 dollártól, míg a Ripsaw X 140 dollártól kapható, amelyeket akár már most megvásárolhattok.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció