Két betű, ezernyi előny – erre képes a HP!

2023. August 30. | Szponzorált tartalom

A HP vélhetően nem azon márkák közé tartozik, amit sokan nem ismernek. Épp ellenkezőleg! A brand bejárta és meghódította a világot. Hogy mivel és hogyan? Elsősorban a szakértelmével, másodsorban pedig a kitűnő marketingjével. Előbb az irodai szektorban járta meg a csúcsokat, majd a hétköznapibb felhasználói igények felé vette az irányt – talán nem meglepő, hogy újfent világméretű sikerrel.

Kinek ajánlható egy laptop beszerzése?

Még mielőtt kitérnénk arra a kérdésre, hogy mi az, amit a HP laptop konkrétan kínál, előbb érdemes körüljárni azt a dilemmát, hogy a hordozható konstrukciók kiknek javasolhatóak. Másképpen megfogalmazva, mik azok a felhasználói igények, elvárások és kritériumok, amik életre hívhatják a beszerzést? Mert nyilván teljesen mások az elgondolások egy laptop és egy asztali PC esetén.

Az első és legfontosabb érv a hordozhatóság, ami egyet jelent a gondmentes szállíthatósággal. Ez akkor élvezhető ki a legteljesebb mértékben, ha a gép aksija sokat bír, azaz hosszú időn át képes talpon maradni. Mert nyilván, akinek a mobilizálás elsőbbséget élvez, annak az is prioritás, hogy az akkumulátor lehetőleg ne adja be a kulcsot egy óra után. Ehhez komoly teljesítmény szükségeltetik. Azoknak ellenben, akik legfeljebb az irodában vagy otthon kívánják egyik helyről a másikra rakosgatni a gépüket, bőven megfelelnek azok a típusok, amik aksikapacitás terén nem a csúcsokat verdesik.

A hordozhatóság előny utazás, mozgalmas munkakör, ide-oda rohangálós mindennapok idején, ugyanakkor felesleges, ha a számítógépes feladatok elvégzése egyetlen helyiségben, egyetlen asztalon történik. Viszont aki szabadságra vágyik kötöttség helyett, annak tényleg a notebook a legtöbb kényelmet adó választás.

Mit tehet mindehhez hozzá a HP?

Minőséget, megbízhatóságot, sokoldalú variáltságot. A márka palettájára ráillik a sokszínű, sokoldalú jelző. Azaz a modellek a legtöbb felmerülő igénynek egy az egyben megfelelnek. Iskola vagy munka, szórakozás vagy valami más? Bármi és minden jöhet. Mert bár, ahogy említettük, a cég előbb az irodai szektorban vált híressé, de aztán továbblépett, meghódította a glóbuszt.

A megbízhatósághoz még hozzátartozik a hosszú élettartam. Ez már csak azért is lényeges, mert még az olcsóbb modellek is jelentős anyagi muníciót követelnek. De ha már itt tartunk, egy kis zárójeles, de abszolút nem lényegtelen kiegészítés: a konstrukciók között jócskán akadnak határozottan pénztárcabarát típusok, amik meglepően kevésbe kerülnek, főleg ahhoz képest, amit jellemvonások, paraméterek terén kínálnak. Úgyhogy a HP ebben a tekintetben sem fukarkodik a vonzó ajánlatokkal. Visszacsatolva még egy pillanatra a megbízhatósághoz: a konstrukciók fejlettsége olyannyira kimagasló, hogy a hosszú élettartam az esetükben nem pusztán azt jelenti, hogy éveken át gond nélkül, hűségesen szolgálnak, hanem azt is, hogy alkalmazott technológia tekintetében nem mennek ki a divatból, nem válnak elavulttá, megfelelnek a követelményeknek, a felmerülő elvárásoknak minden téren, ami az elégedettség záloga is egyben.



Elfelejtett jelszóRegisztráció