Menu

Jövőre csúszik a Baldur's Gate 3 megjelenése

Szerző: Pafry, 2021. június 21., hír

A többek között a Divinity: Original Sint is fejlesztő Larian Studios egy közleményben megerősítette: idén már biztosan nem jelenik meg a valaha volt egyik legjobb felülnézetes RPG-széria következő felvonása, a Baldur's Gate 3. Swen Vincke, a stúdió igazgatója 2022-es megjelenést vizionál.

A játék tavaly októberben korai hozzáférés keretein belül már játszhatóvá vált, azonban ez a végleges játéknak csupán egy töredékét jelenti. Vincke szerint a fejlesztés „kissé tovább tart, mint azt ők előzetesen képzelték”, és a jövő évet tűzték ki a megjelenés időpontjának, ám könnyen lehet, hogy még ezt sem tudják végül tartani.

Az igazgató szerint a játék nagyon megszenvedte a koronavírus okozta home office helyzetet, melynek következtében sem a párbeszédeket nem tudták felvenni, sem pedig a motion capture-t igénylő jelenetekkel nem tudtak előrehaladni. Most indulnak újra az érdemi munkálatok, a Lariannál pedig remélik, hogy a nehézségek ellenére is egy élvezetes, a sorozat örökségéhez hű epizódot tudnak végül letenni az asztalra.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb