Hivatalosan is bemutatkoztak az Intel Arc laptop GPU-k

Szerző: xoki | 2022. March 30. | hír | 0 hozzászólás

Az Intel hivatalosan is leleplezte az Arc 3, Arc 5 és Arc 7 szériás laptop GPU-kat, amelyek lényegében az Intel A széria első diszkrét GPU-i. Ezek később asztali számítógépekre és munkaállomásokra is kiterjednek majd. A belépő szintű Arc 3 GPU-k egyenesen az ultravékony és könnyű laptopokba, míg az Arc 5 és Arc 7 már nagyobb, játékosoknak és tartalomgyártóknak szánt termékekbe fognak kerülni.

Az Intel 1080p/60 FPS gaminget ígér az Arc 3-mal, míg a másik kettőt jóval magasabb grafikus teljesítmény fogja jellemezni a hozzáadott Xe magok, RT egységek és magasabb GDDR6 memória miatt. Az első Arc 3 laptopokat már be is jelentették, de az Arc 5 és Arc 7 termékekre csak a nyáron számíthatunk.

Az alábbi képen láthatjátok mind az öt (A350M, A370M, A550M, A730M és A770M) SKU specifikációját:

A játékteljesítmény megnövelése érdekében az Intel Arc GPU-k támogatják a DirectX 12 Ultimate-et, és az olyan technológiákat, mint az XeSS, amely lényegében az Intel válasza az Nvidia DLSS és AMD Super Resolution technológiákra. Az XeSS szintén a nyár folyamán válik majd elérhetővé, és kezdetben 20+ játék fogja támogatni.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció