Menu
Hivatalos: jön a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition
Szerző: xoki, 2018. december 12., hír

Néhány héttel ezelőtt a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition felbukkant az ESRB oldalán, és ez természetesen elég erős jele volt annak, hogy hamarosan meg is jelenik majd.

A mai napon pedig a Square Enix végre hivatalosan is bejelentette a NieR: Automata Game of the YoRHa Editiont, amely természetesen tartalmazni fogja a 3C3C1D119440927 nevezetű DLC-t és minden extra tartalmat, amelyet kiadtak a játékhoz, például a karakterek különböző öltözékét.

A NieR: Automata Game of the YoRHa Edition először Japánban válik majd elérhetővé PlayStation 4-re és Xbox One-ra, egészen pontosan 2019. február 21-én. A PC-sek pedig egy héttel később, február 27-én tudják majd beszerezni a Steamről. A nyugati játékos számára pedig február 26-án fog megjelenni PlayStation 4-re, valamint PC-re. Xbox One-ra szintén ekkor válik majd elérhetővé, ellenben ebben az esetben NieR: Automata Become As Gods Edition néven találhatjátok majd meg az új verziót.

Steamen egyelőre még nem előrendelhető a játék, és ennek egyik lehetséges oka az, hogy azok, akik már megvásárolták a játékot, most ingyen hozzájuthatnak az új verzióhoz. Sajnos egyelőre nem tudni, hogy a NieR: Automata Game of the YoRHa Edition javít-e valamennyit a port minőségén, vagy marad minden a régiben.

Ajánló
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions: