Hamarosan Xbox One-ra is streamelhetjük az Xbox Series X játékokat

Szerző: xoki | 2021. June 18. | hír | 0 hozzászólás

A Google Stadia jelenleg még tartja magát, de sajnos egyáltalán nem mondható el róla, hogy jövedelmező lenne. Viszont más hasonló szolgáltatások készítői, például az Nvidia és a Microsoft úgy tűnik, sikeresen vették az akadályokat, és a GeForce Now, illetve az xCloud népszerűsége folyamatosan növekszik a játékosok körében. A Microsoft pedig az említett technológiát használva hamarosan lehetővé teszi, hogy következő generációs játékokkal is játszhassunk az előző generációs konzolon.

Az Xbox egy blogbejegyzésben részletezte az E3-as, Xbox & Bethesda Games Showcase című előadását, de a bevezetőben kitértek azokra a játékosokra is, akik még Xbox One konzolon játszanak. Ugyebár a bemutatón rengeteg kiemelkedő, next-gen alkotást láthattunk. Sajnos a legtöbbhöz egy erős PC-re vagy az új konzolok egyikére van szükségünk, ezért a cég már alig várja, hogy további részleteket is megoszthasson velünk arról, hogy hogyan is tervezik eljuttatni ezeket a remek címeket (például a Microsoft Flight Simulator) Xbox One-ra az Xbox Cloud Gaming segítségével. Egyébként a Microsoft Flight Simulator a Series X konzolon sem képes a 60 fps elérésére, ezért a felhőalapú megoldás az egyetlen út a játék futtatásához a régebbi konzolon.

Mindez azt jelenti, hogy az okostelefonok, tabletek és böngészőkön felül az Xbox One is a támogatott eszközök között lesz, amely mindenképpen jó hír azok számára, akik még mindig nem tudtak hozzájutni az új konzolhoz.

Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció