Menu

Hamarosan Xbox One-ra is streamelhetjük az Xbox Series X játékokat

Szerző: xoki, 2021. június 18., hír

A Google Stadia jelenleg még tartja magát, de sajnos egyáltalán nem mondható el róla, hogy jövedelmező lenne. Viszont más hasonló szolgáltatások készítői, például az Nvidia és a Microsoft úgy tűnik, sikeresen vették az akadályokat, és a GeForce Now, illetve az xCloud népszerűsége folyamatosan növekszik a játékosok körében. A Microsoft pedig az említett technológiát használva hamarosan lehetővé teszi, hogy következő generációs játékokkal is játszhassunk az előző generációs konzolon.

Az Xbox egy blogbejegyzésben részletezte az E3-as, Xbox & Bethesda Games Showcase című előadását, de a bevezetőben kitértek azokra a játékosokra is, akik még Xbox One konzolon játszanak. Ugyebár a bemutatón rengeteg kiemelkedő, next-gen alkotást láthattunk. Sajnos a legtöbbhöz egy erős PC-re vagy az új konzolok egyikére van szükségünk, ezért a cég már alig várja, hogy további részleteket is megoszthasson velünk arról, hogy hogyan is tervezik eljuttatni ezeket a remek címeket (például a Microsoft Flight Simulator) Xbox One-ra az Xbox Cloud Gaming segítségével. Egyébként a Microsoft Flight Simulator a Series X konzolon sem képes a 60 fps elérésére, ezért a felhőalapú megoldás az egyetlen út a játék futtatásához a régebbi konzolon.

Mindez azt jelenti, hogy az okostelefonok, tabletek és böngészőkön felül az Xbox One is a támogatott eszközök között lesz, amely mindenképpen jó hír azok számára, akik még mindig nem tudtak hozzájutni az új konzolhoz.

Támogasd a Gépigény.hu-t, hogy tovább fejlődhessen!
TÁMOGATÁS
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Lite versions:
Vírusírtó balVírusírtó jobb