Hamarosan megjelenik az Among Us új pályája

Szerző: Pafry | 2021. March 24. | hír | 0 hozzászólás

Az Among Us mára már egy igazi sikertörténetnek mondható, hiszen 2020 vége felé szinte a fél gamer világ felkapta a játékot, amely akkor pedig már több mint két éve a piacon volt. A fejlesztőket teljesen váratlanul érte a hirtelen jött népszerűség, ám azóta már sikeresen felülkerekedtek a kezdeti nehézségeken, és a játék szépen bővülésnek indult.

Az eddigi térképek: a The Skeld, MIRA HQ, valamint a Polus mellé most megkapjuk az eddigi legnagyobbat, a még 2020 decemberében bejelentett The Airshipet.

A fejlesztő Innersloth a blogján jelentette be, hogy a The Airship március 31-én lesz elérhető minden játékos számára, a pálya pedig új feladatokkal, új kezdőhelyekkel, és az eddigi legnagyobb bejárható területtel fog ellátni bennünket.

A frissítéssel együtt új sapkák is bejönnek, valamint egy átdolgozott account rendszert is kap a játék, hogy a mostaninál átláthatóbb legyen. A blogbejegyzésben egyébként a fejlesztők számos, a játék rajongóiban felmerült kérdésre válaszolnak, így aki érdeklődik az Among Us fejlődésének körülményei iránt, érdemes lehet vetni rá egy pillantást.

Among Us
Among Us
Among Us
Megjelenés: 2018. November 16. (PC)
Műfaj: Casual, Party
Fejlesztő: Innersloth
Hozzászólások
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást. Légy te az első hozzászóló!


Elfelejtett jelszóRegisztráció